Social Media Icons

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Elämyksellinen hyväntekeväisyysvinkki: Cinemé

Ei kommentteja , Share It:
cineme1

Kuinka moni teistä on käynyt elokuvissa lapsen tai lasten kanssa? Meillä Muumit ja Pikku Kakkoset ovat nousseet melkoisiksi hiteiksi ihan hiljan, ja luulenpa, että me lähdemme leffateatterinkin jos vain vauvanvahdin saaamme. Minä itse muistan omasta lapsuudestani elokuvateatterireissut elämysmatkoina jättimäisine karkkipusseineen (joita ei saanut rapistella) ja pizzeriaruokineen, ja sellaisia toki haluan tarjota omallekin jälkikasvulleni.

cineme2 cineme5

Ajattelinkin vinkata teille Helsingin Bio Rex-elokuvateatterissa toukokuussa järjestettävästä koko perheen elokuvatapahtumasta Cinemésta, jonka takana on elokuvateatteritoimintaa tukeva Picturehouse ry. Ajatuksena tapahtuman takana on tuottaa elämyksellisiä elokuvahetkiä ja muistoja ja halu edistää lasten kulttuurikasvatusta. Ilokseni Cinemén järjestämisen taustalta löytyy myös hyväntekeväisyysaspekti, sillä osansa lipputuloista saa SOS Lapsikylä, joka tukee perheiden hyvinvointia, edistää lastensuojelua ja joka myös esimerkiksi tarjoaa sijoitusta tarvitseville lapsille koteja ja perheitä.

Ohjelmistossa on elokuvia kaikenikäisille lapsille. Itseäni kiinnostaisi Disney-klassikkona tunnettu Dumbo tai sympaattinen Heinähattu ja Vilttitossu, mutta ikärajojen vuoksi päätyisimme luultavammin Nalle Puhiin. Isommille lapsille tarjolla oli vanhemman Disney-tuotannon lisäksi esimerkiksi Herra Heinämäki ja leijonatuuliviiri sekä Salainen valtakunta. Cinemé tarjoaa elokuvien lisäksi kaikenlaista muutakin nähtävää ja koettavaa lapsiperheille, ja alueella on lisäksi mahdollista ostaa yhteistyökumppaneiden tuotteita.
Minusta tämä kuulostaa aika ihanteelliselta; voi virkistäytyä koko perheen voimin ja tehdä hyvää. Meillä putkiremontin aikataulu on vielä hieman epäselvä, mutta voi olla, että olemme ottaneet jo suunnan kohti kesämökkiä kun tapahtuma järjestetään. Merkitse sinä kuitenkin kalenteriisi Cinemé ja 17.-19.5.2013!

cineme4Tapahtuma-alueelle pääsy on maksuton, elokuvanäytösten lippujen hinta on 7 € (ennakkonäytökset 10 €). S-etukortti oikeuttaa 1 euron alennukseen (ei koske ennakkonäytöksiä). Lippuja ei voi varata ennakkoon eikä palauttaa.

Lippuja voi ostaa nettikaupan lisäksi myös tapahtumapaikalla, mikäli niitä on vielä jäljellä. Lipunmyynti tapahtumapaikalla avataan tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua. (Elokuvasalit avataan noin 10 minuuttia ennen näytöksen alkamista.

Sisältöyhteistyö, Kideblogit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti