Social Media Icons

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Talvivauvan ykköset

45bn3

Kuten monet teistä tietävätkin, en ole erityisen kuosirakasta tyyppiä. Meillä on pilkkuja, ruutuja ja erityisesti raitaa, mutta melko vähänlaisesti sateenkaarenväreissä juhlivaa retro revolution-vaatetta lasten vaatekaapeissa. Ulkovaatteet ovat useimmiten yksivärisiä, asusteissa taasen saattaa olla vähän väriä tai kuviota. Vauvamaiset pupukuosit tai vaaleansiniset nallet eivät ole meitä varten, mutta lapsekkuuta tietyissä määrin peräänkuulutan aina. Lastenvaatehankinnoissa minulle on tärkeää helppo yhdisteltävyys, käytännöllisyys ja pitkäikäisyys. Suosin pitkiä resoreja, jatkopaloja ja selkeälinjaisia pukineita. Kun sain valittavakseni haalarin Armakselle uudesta Minimint-verkkokaupasta, ei valinta ollut vaikea Elodie Detailsin Cosy Sack-valikoiman nähdessäni. Mustavalkoisia pilkkuja meille, kiitos!

7b

Siinä kohtaa kaikki mistä pidän; selkeä väri ja kuosi joka käy niin tytöille kuin pojillekin, tyylikäs ulkonäkö, käytännöllisyys, monikäyttöisyys, pitkäikäisyys eikä hinta ole siltikään päätä huimaava. Elodien Cosy Sack on jotain haalarin ja lämpöpussin väliltä; siinä on kasvunvaraa pussimaisen yläosan ja tumpuiksi käännettävien hihojen vuoksi, rei'iät 5-pistevöille joten se toimii niin ulkona, autossa turvakaukalossa kuin vaunun valjaissakin. Se on siis paitsi kaunis, myös käytännöllinen ja pitkäikäinen. Haalarin saatuamme en ole enää vilkaissutkaan muualle. Tämä tuntuu jotenkin niin helpolta ja kätevältä, ja automatkallakin vetoketjua on helppo avata. Varsinainen toppahaalari tämä ei kuitenkaan ole, joten meillä ulkona on ollut lisänä myös lämpöpussi (aivan kuten tähänkin saakka varsinaisen toppahaalarinkin kanssa). Toisaalta, niin se menee myös pitkälle kevääseen ja varmaankin vielä syksyllä meidänkin isokokoisella jässikällä; minä otin ronskisti koon 6-12 kuukautta, ja vaikka siinä on kasvunvaraa reilusti, ei haalari tunnu yhtään liian isolta. Ainoan varsinaisen miinuksen antaisin fleecemateriaalista, jolla on taipumus muuttua pesuissa,.. No, pestyn näköiseksi. Toisaalta olen pessyt kuralammikoissa uivan taaperonkin vaatteet vain kerran kaudessa....

Yhteen mätsääviä asusteita unohtamatta; 8

Ihana vettä ja tuulta pitävä karvavuorinen Rockabilly dot-hattumme on kokoa 86cm, mutta mahtuu paitsi miltei kaksivuotiaalle taaperolle, on myös hyvän kokoinen (isolle) vauvalle kypärämyssyn kanssa. Elodie Details, Cosy Sacks

Cosy Sack-haalareita löytyy paitsi mustavalkopilkullisina, myös vaaleanpunaisena, mustana sekä retro revolution-kuosissa. Yhteen sopivia asusteita löytyy tietysti sitäkin enemmän, hatuista töppösiin ja tumppuihin.

Sisältöyhteistyö, Kideblogit


Vinkkinä sanottakoon, että Minimint viettää nyt virallista avajaisviikkoaan ja verkkokauppaan ja facebookiin päivittyy kivoja tarjouksia. Alessa on aina kolme brändiä kerrallaan ja tarjoukset vaihtuvat kolmen päivän välein. Ajan hermolla parhaiten ja helpoiten pysyy kun liittyy Minimintin facebook-tykkääjäksi. Lisäksi saatte koodilla kide 15% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista (alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin), 7.4.2013 saakka siinäkin tapauksessa etteivät oman suosikkibrändisi tuotteet olisikaan huojennuksessa avajaisissa.

Mitkä muuten ovat teidän suosikkejanne? Minä pidän tietenkin Elodie Detailsista, mutta myös Oh Baby London, Boys & Girls ja My Bags polttelevat.

4 kommenttia:

 1. Pitää heti huikata tuosta Elodie Detailsin fleecestä. Meillä on juuri samaa pilkkukuosia oleva vauvan torkkupeitto, jonka O sai ihan pienenä lahjaksi. Se on pesty noin viisi miljoonaa kertaa ja se on edelleen kuin uusi ja molemmat puolet ovat tuota mainittua fleeceä. Olen itsekin aika ajoin aina hämmästellyt miten se voikin kestää pesua ja käyttöä niin hyvin.

  VastaaPoista
 2. Fleecekankaissa ON eroja! Meillä on ollut vaunuissa Ikean fleecepeittoja, ja maksaakohan ne sen kolme euroa, mutta ne ovat ihan kauhean nyppyisiä ja rähjäisiä jo ennen kuin niitä ehtii pestä! Helmillä taasen fleecehaalareita on kymmenisen kappaletta (heh), ja osaa on pesty ilman että on käynyt mitenkään, osaa ei ole edes pesty ja ne on silti aika kamalia. Mutta hinnallakin on merkitystä; meillä on käytettynä ostettuja merkkifleecejä jotka näyttää käytettyinä ja pestyinäkin paremmilta kuin halvemmat kanssatoverinsa. Elodien hinnat on musta vaan tosi kohdallaan, tuonkin saa nyt alekoodilla n. 43 eurolla ja se menee sentään piiitkään ja kaikkialla (paitsi kantoliinassa tietysti).

  VastaaPoista
 3. Noihan näyttää unipussin vaunuversiolta. :) Oottekos käyttäneet yöllä nukkuessa? Meillä se on ainakin ollut ihan ykkönen, kun muksu pysyy koko ajan lämpimänä eikä vilu iske koskaan. Pikku neiti on jo päälle vuoden ja edelleen pussissa nukkuu öisin.

  VastaaPoista
 4. Pakko kommentoida tähän, meillä on tytöllä kaksi fleecehaalaria, molemmat käytettyinä tulleet. Reiman haalari näyttää kauhean nuhjaantuneelta, sisäpuoli on täynnä nyppyä eikä ulkopuolikaan ole todellakaan enää pehmeä (eikä mitenkään kaunis katsellakaan, edellisellä omistajalla oli ilmeisesti hinnasta johtuvia vilunväristyksiä eikä uskaltanut pestä kovissa lämpötiloissa), vaikka on vain yhdellä ollut käytössä aiemmin yhden kevään. Cirafin (S-ryhmän ns. halpismerkki, tietämättömille tiedoksi :D) haalari taas on edelleen uudenveroinen, vaikka sitä on pesty useampaan otteeseen (minä en tosiaan ole tarkka pyykinpesun suhteen, kaikki 60 asteeseen ja yleensä vielä sekaisin, jos ei selviä siitä niin roskiin :D) ja tyttö on neljäs käyttäjä jo. Ettei se hintakaan aina ratkaise, eikä ole laadun tae :)

  VastaaPoista