Social Media Icons

torstai 7. maaliskuuta 2013

Purnausta ja häivähdys violettia

2 3

Tiedättekö ne päivät, kun mikään ei tunnu onnistuvan? Kun tehtävälista kasaantuu, kotona on kaaos, lapset huutavat ja koko elämä tuntuu suossa rämpimiseltä? Meillä on tänään juuri sellainen päivä.

Minä olen uhmaikäisen tavoin heittäytynyt sohvan nurkkaan kiukuttelemaan heti herättyäni ja primiitiviraivon vallassa soittanut niin kodinkonehuoltoon, Gigantin asiakaspalveluun, maistraattiin kuin vanhaan autokouluunikin. Taustalla näkyvä pyykinkuivausteline ja puhtaan pyykin kasa on osa epäonnista tarinaa, johon liittyy kaksi ja puoli vuotta kehnosti palvellut pesukone, joka laukesi puoli vuotta takuun loppumisen jälkeen, ja jonka korjaamiseen tai korvaamiseen myyjäliike on luvannut ottaa osaa viimeiset seitsemän viikkoa. Seitsemän viikkoa olen siis ollut kellarikerroksessa sijaitsevan talopesulan varassa. Uudessa kodissa, johon muutto lähestyy, ei talopesulaa olekaan, joten nyt alkaa olla jännät paikat. Asia lukuisine vastaamattomine soittopyyntöineen ansaitsisi ehkä ihan oman postauksensa.

Kaiken huudon, raivon, häslingin ja kiireen keskellä minut on taas kerran pelastanut kantoliina. En ikinä ajatellut, että voisin tulla siitä niin riippuvaiseksi, kuin mitä nyt olen. Olen voinut käydä pyykkituvassa palaamatta vauvan huudon täyttämään taloon, ulkona haukkaamassa happea, kierrellä kirpputoreilla mahtavia löytöjä tehden viikonloppuisin taaperon päiväuniaikaan, onnistunut helpottamaan vauvan enimpiä vatsavaivoja... Listaa voisin jatkaa loputtomiin.

Vasta nyt, enemmän liinailtuani, olen ihan oikeasti oppinut huomaamaan, että kantoliinan kuosi, väri ovat merkittäviä tekijöitä hyvän tuntuman lisäksi. Liina ihan oikeasti peittää käytännössä katsoen koko vartalon yläosan, ja sen pitää tuntua ja näyttää hyvältä. Kuvissa (uuden otsatukan lisäksi) näkyvä herkullinen violetti-musta liina on Liinalapselta saatu Girasolin Diamond (black opal)-kuosinen kudottu puuvillaliina, joka on paksu, jämäkkä ja tukeva isolla vauvalla ja taaperollakin, mutta helppo aloittelijankin sitoa ja kiristää. Mitä pidätte? Minusta tämä on aivan ihana ja juuri mun näköiseni.

kideadvertise

Liinasta minun pitää kertoa vielä paremmalla ajalla ja paremmilla kuvilla enemmän, olen nimittäin aika rakastunut! Vinkkaan teille kuitenkin Kideblogien Picks & Deals-osiosta, josta löytyvät käynnissä olevat arvonnat ja tarjoukset. Sieltä löytyy myös Liinalapsen tarjous, jolla liinailutuotteista saa -15% koodilla LAPSEL03 huhtikuun loppuun saakka! Lisäksi kotimaan postikulut ovat 0€. (Alennuskoodi on voimassa yli 5€ kertatilauksiin). Valikoimaa pääset kurkkimaan tästä.

11 kommenttia:

 1. Siulle on haaste <3
  http://bonbonvol2.blogspot.fi/2013/03/ollaanko-kavereita.html?showComment=1362678296143#c7129912995109745521

  VastaaPoista
 2. Hehe, eli pitääkö tässä jo hyvässä vaiheessa ruveta tilaamaan custom wompatia seuraavassa koossa, tuo ale todella tuntuu niissä hinnoissa... Onneksi on huhtikuun loppuun asti aikaa miettiä :)

  VastaaPoista
 3. Sille on myös nimi; kultakalapäivä.

  http://visuaalisestivaativa.blogspot.fi/2010/10/kultakalapaiva.html

  VastaaPoista
 4. Liina oli tosiaan meilläkin kuopuksen kanssa se suurin arjen helpottaja, vaikka en ikinä olisi uskonut olevani liinaileva äiti. Mutta arki pakotti, ja liinasta tuli meidän paras kaveri. Kuopus nukkui siinä pitkiä unia, sain imuroitua, käytyä ostoksilla, esikoisen kanssa puistossa jne. Ihana kaiken kaikkiaan! Sun liina on ihanan värinen!

  VastaaPoista
 5. Eikö meillä olisi mitään mahdollisuutta kuulla vauvan nimeä?;) Sitä eniten täällä odotellaan:D

  VastaaPoista
 6. Kiitos, koetan vastata tuohon jossakin muodossa! ;)

  VastaaPoista
 7. No joo, mä oon yrittänyt päättää mitä tilaisin, mutta tuntuu, että mun himottelemistani Nateista puuttuu oikeat koot! Ehkä ostan jotain jo ennakkoon ja jään odottelemaan varaston täyttymistä, hih...

  VastaaPoista
 8. Kiitos! Tuo on kyllä toisen lapsen kanssa niiiin iso helpottaja, oikea handsfree, ja vatsavaivoihin yhdessä Disflatylin kanssa kaikista suurin helpotus. Aamen.

  VastaaPoista
 9. Ei kyllä valitettavasti, luulen, että pysyn linjauksessani. Helmi on niin hittinimi, mutta vaikka beibille kaavailtiinkin ensin yhtä suosittua nimeä, niin tokkopa olisin paljastanut sitä täälläkään. Sen verran voin kertoa, että jos Helmi olisi ollut poika, olisi hänestä tullut Hermanni, ja se oli nimi jota myös kuopukselle kaavailtiin piiiitkään ja puoli sukua oli vakuuttunut, että Hermanni tästä tulisikin. :)

  VastaaPoista
 10. Kultakalapäivä on virallisesti lanseerattava vakiosanavarastoon ja käyttöön. Meillä on takana aika monta kultakalapäivää.

  VastaaPoista
 11. Poistin Hippo kommenttisi. En tiennyt, että ne julkaistaan yhdessä, voihan hitsi. Vaikka nyt olisitte vauvan nimen tai meidän sukunimen nähneet, niin älkää levitelkö siitä tietoa missään, joohan? Haluan säilyttää jonkinlaisen yksityisyyden eikä minusta meidän lastemme koko nimet tai sukunimi liity niin olennaisesti blogiini, että niitä missään pitäisi julkaista.

  VastaaPoista