Social Media Icons

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Maanantaimenoja

5 kommenttia , Share It:
1520b18193b1b2b 4b 5b 6 7b 10b 13b

Me päätimme vielä jatkaa viikonloppuista laiskottelua ja siirtää pakkauspuuhia huomiselle, kun ihana siskoni tulee meille lapsenvahdiksi. Sen sijaan otimme suunnan ystäväni S:n kanssa kohti kirpputoria ja kerhoa. Ystävälläni on kolme viikkoa Armasta nuorempi poikavauva, ja laumasieluina valtasimme lastenvaunuinemme aina puoli kahviota kerrallaan imetyshetkiä varten. Pojat nukkuivat ja söivät yhdessä synkassa, ja samalla tavalla tuntuvat kasvavakin! Hauskaa on, että ystävälläni on myös tyttö, joka on Helmin ikäinen, ja että vaikka tunsimme ennen lapsia, emme olleet juurikaan tekemisissä keskenämme. Niin se kotiäitiys ja saman ikäiset lapset tuovat yhteen!

Muuttolaatikoiden täytettä kertyi tietenkin mukaan, ja ihana raitareppu, Popin puuvillahattu, farkkulegginssit, nahkasandaalit & lenkkarit Helmille ja collegehousut Armakselle kustansivat huikeat yksitoista euroa. Oikeastaan lähdin (tuloksetta) etsimään uusia vaatteita itselleni, sillä raskauskilojen karistessa ja kesää kohden mentäessä olen alkanut kaipaamaan muutakin kuin puolijoukkueteltan kokoisia turvavaatteita. Tehtävä tuntuu mahdottomalta, ja tavattoman ahdistavaltakin, sillä käytännöllisyys, hinta, laatu ja istuvuus harvoin kohtaavat. Kuosikammoni tuntuu vain kasvavan, ja vaatekaappi juhlii edelleen raidoilla ja yksivärisellä trikoolla.

Tänään Helmillä oli päällä ensimmäistä kertaa välikausivaatteet parvekkeen lämpömittarin kivutessa keväisempiin lukemiin. Muitakin takuuvarmoja merkkejä kevään tulosta löytyy haisevista koirankakoista allekirjoittaneen ensi viikolla koittaviin syntymäpäiviin. Mukaan uuteen kotiin en aio pakata itselleni liiemmin toppahousuja kuin ikäkriisiäkään. Ensimmäistä kertaa aikoihin olen miettinyt omaa välikausivaatetustani, ja tammikuun alennusmyynneistä mukaan tarttuikin yhtä jos toistakin ulkovaatetta. En tietenkään ryve taaperon lailla kuralätäköissä, mutta ulkoilen yhtä lailla, joten täydensin varastoa naisellisuuden multihuipentumilla; tuulitakeilla ja softshellhousuilla. Jostakusta se tuntuisi varmaankin luovuttamiselta, mutta minusta se on vain tarkoituksenmukaista ja käytännöllistä - puistossa me kuitenkin punaviinin lipittämisen sijaan laskemme liukumäkeä. Kohta uudella pihalla.

Tämä olkoon matalalentoinen maanantai. Kohta alkaa Emmerdale, saippuasarjojen kruunaamaton kuningas. Päivälliseksikin on valmispinaattilettuja. Parvekkeella on kasa muuttolaatikkoja jotka odottavat täyttämistä, mutta se jääköön huomiselle. Loppuviikko meillä mennee muuttopuuhissa, ja blogin päivittämiseen tullee katkoksia. Juuri nyt päällä on ankara neuvottelu pistorasioiden väristä facebookin chat-ikkunassa ja kumpikin lapsi nukkuu poikkeuksellisesti a) pitkään ja b) samaan aikaan. Kai tästä on pakko koettaa ottaa kaikki hyöty irti ja käydä sohvalle pötköttelemään. Adios!

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka nättinä olet! ihana kotiäitilook :) Toimii!!! me mennään huomenna kerhoon pitkästä aikaa, kiitos sun inspiraatio postauksen!

  VastaaPoista
 2. Onko Armas nimi pojan oikea nimi vai käytössä vaan täällä blogissa? Niin tai näin; tosi ihana nimi <3

  VastaaPoista
 3. Hih, ettet vain katsonut kuvia tummaveriköstä ystävästäni? ;) Mä nimittäin katsoin tänä aamuna peiliin lähtiessäni ja mietin, että miksiköhän näytän aina ihan variksenpelättimeltä! Otsatukka on ihana, mutta rasvoittuu joka päivä ja elämää nähneet aurinkolasit saa peittää silmäpussit, siinä on mun kotiäitilook omin silmin! Mutta kiitos, tästä rohkaistuneena uskallan ehkä julkaista useamminkin kuvia itsestäni näinä matalalentopäivinäkin :)

  VastaaPoista
 4. Armas on beibin nimisarjan toinen nimi, ja minulle henkilökohtaisin ja rakkain, vaikkei varsinainen kutsumanimi olekaan, ja siksi se aika luontevalla tavalla eksyi blogiinkin. ;)

  VastaaPoista
 5. Molemmat olitte nätteinä! Ja minä kerhoon lähtiessä laitoin itselleni sotku nutturan tavallisen ponnarin sijaan :) piristi! Kyllä 2v tytöllä on aina pinniä, ponnaria ja mekkoa mutta itse näyttää juurikin variksen pelättimeltä :)

  VastaaPoista