Social Media Icons

maanantai 25. helmikuuta 2013

Tahdon

87 kommenttia , , Share It:
annajahenkka_06

Kaikille yllätyksenä meidän rakkauden laivamme purjehti eilen avioliiton auvoiseen satamaan kahdeksan vuoden ja kahden yhteisen lapsen jälkeen, hetkeä ennen kuin poikavauvamme sai virallisesti nimen. Sukulaisten ilmeet olivat näkemisen arvoiset eikä kyyneliä säästelty. Kymmenessä päivässä ja käytännössä katsoen kaikilta salassa onnistuimme järjestämään ihanat ja tunnelmalliset juhlat. Nopeasti ja pienellä budjetilla. Nyt pitää opetella kirjoittamaan nimi uudestaan. Sukunimi kun vaihtui rytäkässä.

Palaan aiheeseen vielä jättimäisin kuvapläjäyksin ja paremmalla ajalla häähumun laskeuduttua. En vain malta olla hehkuttamatta tätä. Minä menin naimisiin!

Kuva: Aino Nieminen

87 kommenttia:

 1. Voi onnea ihan tuhottomasti! Näytätte kyllä niin komealta parilta ja teistä hehkuu onni! Ihanaa! Ja vielä kerran onnea :)

  VastaaPoista
 2. Onnitteluni. :) Hienoa!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea!! Todella kaunis kuvakin :) Uteliaana ihmisenä maltan tuskin odottaa tarkempaa selostusta aiheesta...

  VastaaPoista
 4. apua mikä yllätys, onnea hirmusti !! :) näytät muuten todella hyvältä tuossa häämekossa, ei uskoisi, että olet kahden pienen lapsen äiti !
  voi jos voisin jotenkin tässä kommentissa kuvailla miten onnellinen olen puolestanne, juuri tuollaiset häät ovat täydelliset. miten kauan olitte suunnitelleet tätä yllätystä suvulle ?

  VastaaPoista
 5. Onnea paljon! Oliko teillä ristiäisissä koko suku paikalla vai se pieni juhlaväki, joka ristiäisissä yleensä (?) on? :)

  VastaaPoista
 6. Olet aivan mielettömän kaunis! Onnea!<3

  VastaaPoista
 7. Ihanaa onnea.Mä haluaisin kuulla vähän tarkemmin tästä miten saitte kaiken järjestettyä lyhyessä ajassa ja tuosta budjetista.

  VastaaPoista
 8. Oi kun ihanaa! Hurjan paljon onnea!

  VastaaPoista
 9. Onnea <3 Aivan ihana tuo kuvakin!! Ootte niin komia pari ;)

  VastaaPoista
 10. Ihanaa, tuhannesti onnea! Niin kaunis morsian ja komea sulhanen :)

  VastaaPoista
 11. Oli kyllä ihan mieletön yllätys juhlaväelle, olis varmaan omakin silmä (ihan vähän vaan) kostunut!

  VastaaPoista
 12. Ja seikkaperäistä selostusta odottaessa että miten ton puvun kanssa imetetään :D ;)

  VastaaPoista
 13. Tämä oli kyllä aika liikuttava uutinen. Satuin juuri samalla kuuntelemaan Johanna Kurkelan "Kaikki askeleet" biisiä, kun eksyin sivullesi lukemaan tämän postauksen! Se oli jotenkin osuva biisi tähän tekstiin :) Olen itsekkin menossa avopuolisoni kanssa "salaa" naimisiin 10 yhteisen vuoden jälkeen nyt tämän viikon torstaina! Tosin vihkiminen tapahtuu maistraatissa :)

  PALJON ONNEA TEILLE! ...ja Onnea pikku-miehelle nimestä! ;)

  http://www.youtube.com/watch?v=fh_v98AH-34

  VastaaPoista
 14. Oi mitä ihania uutisia!! Onnea!! Ihan tuli tippa linssiin lukiessa, vaikka en teitä tunnekkaan muuta kuin täältä blogin kautta. Lähes alusta asti seuranneena sitä kuitenkin jotenkin herkistyy tälläisiä ihania uutisia kuullessaan! :)

  Ja miten kaunis olet tuossa kuvassa!! Ja tuo puku, aivan täydellinen!!

  VastaaPoista
 15. voi, kun olet kaunis morsian! Onnea paljon teille <3

  VastaaPoista
 16. Paljon paljon onnea! ♥

  VastaaPoista
 17. Oih! Ihanaa, tuli oikeen hymyhuulille ja tippalinssiin!
  Tuhannesti onnea hääparille ja pojalle nimestä :)

  VastaaPoista
 18. Olipa mukava lukea tällainen uutinen näin aurinkoisen maanantaipäivän alkuun. Onnea paljon naimisiinmenon johdosta! Ja tosiaan, puku istuu sinulle kuin valettu. :)

  VastaaPoista
 19. Voi onnea tosi paljon!! Ihana mekko kaunis oot <3

  VastaaPoista
 20. Onnea! Hienoa, yllätyksenne siis onnistui ja saitte ajan riittämään.

  VastaaPoista
 21. Sade ei teitä enää kastele,
  sillä olette toisillenne suojana.
  Kylmyys ei teitä enää vaivaa,
  sillä lämmitätte toisianne.
  Yksinäisyyttä ei enää ole,
  sillä olette toisillenne elämäntovereita.
  Te olette nyt kaksi ihmistä,
  mutta edessänne on vain yksi elämä.
  Astukaa nyt yhdessä yhteisen elämänne päiviin.
  Ja olkoon elämänne maan päällä
  hyvä ja pitkä.

  -Apassi-intiaanien avioliittorukous-

  Paljon, paljon onnea! :) Ihana yllätys! <3

  VastaaPoista
 22. Onnea oikein paljon!!
  Olette todella kaunis hääpari! Ja samaa täytyy todeta kuin aikaisemmatkin: ei yhtään uskoisi, että olet hetki sitten synnyttänyt. Ja siihen liittyen en voi kuin ihailla, että olette noin lyhyessä ajassa saaneet hääjuhlankin järjestettyä. Omasta mielestäni kun ristiäisten järjestäminenkin on ponnistus. Aika ihanaa myös sanoa tahdon juuri tuossa elämäntilanteessa; kun parisuhde tuntuu jäävän kaikkein vähimmälle.

  VastaaPoista
 23. Oi miten ihana asia. Oikein paljon onnea teille. :)

  VastaaPoista
 24. Söpöys- ja liikutusvaroitus! Ihanaa, onnea hurjasti rouvautumisesta! Ehkä mekin vielä joskus saadaan aikaiseksi kemut näin 15 yhteisen vuoden jälkeen. Jos vaikka kaksikymppisten kunniaksi sitten hihi! Siksi nopeasti ja pienellä budjetilla toteutetut häät kiinnostavat aina.

  Näytät muuten ihan käsittämättömän kauniilta, ei ikinä uskoisi, että olet pari kuukautta sitten synnyttänyt ja imetät!

  VastaaPoista
 25. Luulen, että saat niin paljon selostusta ettet halua kuulla enää enempää. Meidän omasta kamerasta jäi akku kotiin ja ollaan siis muiden ottamien kuvien varassa, osan olen saanut, vielä pitäisi käydä anoppilassa hakemassa sieltä täysi muistikortillinen. ;)

  VastaaPoista
 26. No voi kiitos! Musta kyllä tuntui aamulla kaikelta muulta kuin hehkeältä kun takana on neljä kuumepäivää ja edellisenä yönä nukuin nelisen tuntia... :D

  VastaaPoista
 27. Kiitos! Meillä oli kolmekymmentä vierasta, joskaan kaikki eivät päässeet lyhyellä varoitusajalla paikalle. Alunperin piti kutsua ristiäisiin vain isovanhemmat ja vanhemmat, mutta 10 päivää ennen kemuja alettiin tosiaan järjestellä häitä extempore ja kutsuttiin sitten tädit, sedät ja serkutkin. Myös lähimmät ystävät kutsuttiin, eli tosiaan, aika pienet ja intiimit juhlat. :)

  VastaaPoista
 28. ONNEA :)! Aivan täydellinen kuva ja kaunis mekko, niinkuin morsian itsekkin :)

  VastaaPoista
 29. Toiveesi on kuultu! Odottelen vaan kuvia toisaalta, niin saan vinkattua meidän pienehkön budjetin häistä (kaikkeen upposi loppujen lopuksi n. 800e, josta isoin osa allekirjoittaneen timanttisormukseen) ja pika-aikataululla järjestämisestä. ;)

  VastaaPoista
 30. Kiitos! Imetystä hämmästelivät vieraatkin, mutta tuon puvun olkaimet on irrotettavat ja se taipui juuri parahiksi niin, että imettäminen kävi helposti, ja harson kanssa ihan huomaamattomastikin, usko tai älä. ;)

  VastaaPoista
 31. Oooh, onneksi olkoon siis jo etukäteen! Vau! Musta häät on aina ihania, kaikenlaiset ja kaikilla kokoonpanoilla järjestetyt. Ihanaa päivää sinulle siis!

  VastaaPoista
 32. Voi kiitos! Rehellinen ollakseni, mua vähän jännitti astella alttarille tietäen että kaikki ottaa valokuvia ja katsoo mua valkeassa puvussa ja tavoitepainoon on se kymmenen kiloa, yhä edelleen. :D

  Me ollaan oltu neljä vuotta kihloissa ja olin ihan varma, että värjään ensimmäisiä harmaita piiloon kun pääsen naimisiin, mutta kun pappi vitsillään ristiäisvirsiä valitessa ehdotti että haetaan kuulutukset ja mennään naimisiin samassa rytäkässä ja mies sanoikin, että mennään vaan, niin kyllähän olin hetken jauhot suussa. Kymmenessä päivässä ehti paljon, ja pienellä budjetilla kaikki ylimääräinen ja epäolennainen jäi matkasta. Eli alttarille vaan, meillä meni nelisen vuotta päättää päivä! ;)

  VastaaPoista
 33. Eikä miten ihana uutinen heti aamusta :) Paljon paljon onnea! Ja näytät kyllä mielettömän hyvältä tuossa mekossa! :) Mäkin haluuuuun...!

  VastaaPoista
 34. Ohhoh, onnea paljon!

  VastaaPoista
 35. VAU, Onnea tuhannesti! Aivan mahtavaa :)
  Ja onnea myös vauvalle nimestä!

  Minua myös kiinnostaisi käytännön järjestelyistä ja minimibudjetista kuuleminen, mielessä on pyörinyt myös samanmoinen yllätys ensi kesänä tulevien ristiäisten yhteydessä, ja sillä minimibudjetilla olisi tarkoitus selviytyä kaikesta... Ei vain tiedä miten sellainen käytännössä toimii tai lähinnä miten pitää toimia, että saa kaiken pidettyä salassa ;)

  Onnea vielä teidän perheelle, tällaisesta tulee tuntematonkin niin hyvälle mielelle! :)

  VastaaPoista
 36. kaikki vaan hehkuttaa teitä kuinka kaunis pari .....ihan niinkuin lapsen nimen saanti olisi välinpitämätön juttu! ihan varmasti lastanne tullaan kiusaamaan koulussa nimestään!!!!

  VastaaPoista
 37. Voi ihanaa!! <3
  Mekin mentiin "extempore" naimisiin, tosin aikaa oli 4kk ja sekin tuntui niin vähältä!! Kaikki sormuksen valitsemiset ja puvut vei hirveästi aikaa, en ymmärrä miten onnistuitte järjestämään kaiken kymmenessä päivässä ja vielä kahden lapsen äitinä!!
  Meidän eräs sukulainen meni myös naimisiin lapsensa ristiäisissä ja se oli aivan ihanan romanttinen yllätys koko juhlaväelle! :)
  Näytät todella kauniilta ja jäänkin innolla odottamaan kuvia sormuksesta ja tarjoilusta sekä ristiäisistä! :)

  VastaaPoista
 38. Paljon paljon onnea! <3

  VastaaPoista
 39. Onnea! <3 Olet kaunis morsian, kimppu ja puku on ihanat! :) Ja näytät tosi hoikalta!

  VastaaPoista
 40. No jos suomalainen ja perinteinen nimi on koulukiusaamiselle, niin on kaiketi ihmisillä syytä katsoa peiliin. En ymmärrä, mistä facebook-sivusta puhuit kommentissasi (jonka piilotin), sillä minä en ainakaan löydä tällaisia paljastuksia mistään?

  VastaaPoista
 41. Ihanaa! Onnea oikein paljon! Sä näytät niin hurmaavan kauniilta eikä parin kuukauden takainen synnytys tai saman viikon sairastelut todellakaan näy! Vau! :)

  VastaaPoista
 42. Ihanaa! Onnea valtavasti tuoreelle avioparille ja pienelle pojalle nimestä <3 Kaunis kuva ja kaunis morsian :)

  VastaaPoista
 43. IHANAA! Onnea tuoreelle vaimolle ja loppu perheelle myös <3
  Olit kyllä todella kaunis morsian :) Ja ihanaa että joku haluaa viellä mennä talvella naimisiin, tuntuu että kaikilla on enemmän kevät/kesä/syksy häitä :)
  ONNEAONNEAONNEA!

  VastaaPoista
 44. Paljon Onnea! Kyllä olette Ihanan näköinen pari!

  VastaaPoista
 45. Ihanaa Ansku, ihanaa! Oon todella onnellinen sun ja H:n puolesta :) Ja onnitteluja vielä pienestä pojasta! Olis kiva joku pvä nähä ja vaihtaa kuulumisia :)

  Onnea, onnea, onnea <3

  - Milla

  VastaaPoista
 46. Ja äidiltä kans onnitteluja :)

  VastaaPoista
 47. Onnea!!!! Oon niin onnellinen! Ihanaa <3
  Liikutun. <3
  Onnea kaikille <3<3

  VastaaPoista
 48. Vau! Onnea ihan hirmuisesti! :) Varmasti oli aikamoinen yllätys kaikille.
  Ja vau, kuinka hyvältä näytät!! Ei siis todellakaan uskoisi, että oot ollut vielä lähes kaks kuukautta sitten raskaana! :D

  VastaaPoista
 49. Harmi homma että et pojan nimeä paljasta mutta ymmärrän kyllä hyvin miksi et :) p.s Kaunis puku ja istuu hyvin :)

  VastaaPoista
 50. Ihanaa <3 Oon niin onnelinen teidän puolesta! :) Monia yhteisiä onnellisia kilometerjä teille! Ansaitsette sen! Alusta asti olen lukenut sun blogia ja mun tyttölle ostin sulta vaatteitakin :) Ihanaa ihanaa <3

  PS. Näytät upealta hääpuvussa <3

  Meriam

  VastaaPoista
 51. Oikein suuren suuret onnittelut sekä naimisiinmenon johdosta että pojalle nimestä :)

  VastaaPoista
 52. Onnea kovasti <3 Täällä yksi onnellinen, joka meni kaksi viikkoa sitten naimisiin!

  VastaaPoista
 53. Onnea oikein paljon!! Ihana kuva!!

  VastaaPoista
 54. Missäs ne ylimääräiset kymmenen kiloa nyt sitten tuossa kuvassakin muka on, minä en bongaa ainuttakaan? ;) Ja odottelen tosiaan yhtä suurella innolla tuota järkkää-häät-10-päivässä-pläjäystä kuin moni muukin, voiskohan sen printata miehelle aamulukemiseksi...? En tosin ole saanut sitä kihlasormustakaan vielä, että taitaa olla turha toivo :D
  Mutta ennen kaikkea: ONNEA!

  VastaaPoista
 55. Onnea! Hyvän hääpäivän olitte valinneet. Meillä on sama. :) Tosin häistämme on jo lähemmäs 10 vuotta. Meilläkin oli sama kaava - pienet yllätyshäät. Joten olisi kiva kuulla juhlistanne enemmän, jos haluat niistä jotain täällä jakaa.

  VastaaPoista
 56. Voi ihanaa! Paljon onnea! Kuva hehkuu rakkautta <3 Ja sinä olet niin kaunis!

  VastaaPoista
 57. Meillä oli pari vuotta sitten järkkää häät kuukaudessa pläjäys, ahh! Se oli spontaaniutta parhaimmillaan. Onnea kovasti! <3 Ihana kuva. Meillä ei ollut yhtäkään onnistunutta :)

  VastaaPoista
 58. Minä kyllä muuten oikein mielelläni kuulisin poikanne nimen, mutta ymmärrän toki, jos sitä ette halua kertoa. Täällä myös vauvaa odotellaan, ja varsinkin pojalle on jo monta suomalaista perinnenimeä mielessä, sillä kiinnostaisi entistä enemmän ;)

  VastaaPoista
 59. Oi, ihanuus!!! Ja superyllätys tosiaan! :D Näytätte aivan upeilta ja rakastuneilta tuossa kuvassa, enkä minäkään tosiaan näe yhden yhtä liikakiloa sinussa. Siunattuja nuo morsiuspuvut tiukkoine nyörityksineen ja korsetteineen. ;)

  Entisenä hääblogistina aihe kiinnostaa täälläkin. Suunnittelin itse meidän häitä 1,5v joten ehdottomasti haluan kuulla, kuinka onnistuitte kymmenessä päivässä. :D Tosin jälkikäteen tiedän, että vähempikin aika olisi suunnitteluun riittänyt, mutta kun hääkuume iski aikana X ja sopiva hääpäivä (numerofriikille) oli vasta vuonna Y, niin sillä mentiin. ;)

  Hmh, mitäköhän tuo joku-kuka-lie kommentoinut yllä poikanne nimestä. Kovasti tekisi mieleni hinkua, että paljastaisit hänen nimensä mulle - vakkarilukijalle - vaikkapa s-postissa. Porkkanana voin luvata paljastaa meidän lapsukaisten nimet. ;D ;D

  Eiköhän moni ole onnitellut kommenteissaan pääasiassa naimisiinmenosta, koska se kumminkin oli postauksen "pääaihe", vaikka ehdottomasti molemmat aiheet ovat isojen onnittelujen paikka. Eli ONNEA sinulle uudesta sukunimestä ja pojallenne ihka omasta nimestä! <3

  VastaaPoista
 60. Voi että, onnea hirmusesti! :) oot ihan älyttömän kaunis, ja toi puku istuu tosi hyvin!

  VastaaPoista
 61. Onneks olkoon :) meil tuli eile avopuolison kanssa 3vuotta yhteiseloo kasaan.
  Tää ei liity tähä, enkä ole täysi varma oletko tehny tästä aiheesta jo postauksen,mutta siis minkälaisia vaatteita suosit kantaessa, minkä takia jne. Ite esim.tykkään kantaa ainoastaa pitkien paitojen kanssa, lyhyet paidat tuntuu ikävästi nousevan ylös ja selkä tai kylki tai maha jää paljaaks. Tänäänkin kun laitoin neidi neliöliinaan(mistä muute suuri kiitos sinulle,kun sen meille myit, on ollu käytössä ja on tykätty) piti vaihtaa paita, ku neule joka oli päällä ois ikävästi noussu korvii.

  VastaaPoista
 62. Paljon onnea! Todella kaunis morsian olit!

  VastaaPoista
 63. Isosti onnea! Ja kuinka ihmeessä voit näyttää noin hyvältä vaikka oot just synnyttänyt!

  VastaaPoista
 64. aamulla näkyi!
  kirjoitus oli heti naimisiin meno ilmoituksen jälkeen,ettäs tiät

  VastaaPoista
 65. Onnea pienelle kullallenne omasta virallisesta nimestä, Helmille onnea ihanalle isosiskolle perheen juhlahetkinä sekä teille kahdelle onnea naimisiinmenon johdosta! Olet ihan hirmuisen nätti tuossa kuvassa ja luotte kauniin lempeät katseet toisiinne. :) Elämänmakuisia avioliittovuosia toivotan ja paljon tahtoa ylä- ja alamäkiin! <3

  VastaaPoista
 66. Onnen päiviä, ilon hetkiä
  elämä tiellenne tuokoon.
  Ruusujen tuoksua, valonsäteitä
  rakkauden aurinko suokoon. <3

  Olen lukenut blogiasi hyvän aikaa ja kyllä, minunkin poskea pitkin kyynel vierähti! Onnea Onnea, ja kaikkea hyvää <3

  VastaaPoista
 67. Liikutukselta ei voinut välttyä! Valtavasti onnea! Näytät todella kauniilta ja ihana kuva kaiken kaikkiaan! :)

  VastaaPoista
 68. Sylin täydeltä onnea tuoreelle hääparille ja nimen saaneelle pienelle prinssille!<3 Olet äärettömän kaunis häämekossa! :)

  VastaaPoista
 69. En ihan silti ymmärrä, miksi se oli sinun mielestäsi syy huudella nimeä myös täällä - olisithan voinut vain sanoa, että toiveitteni vastaisesti se on vuotanut johonkin. Ja kaikenlaiset "lastanne tullaan koulussa kiusaamaan nimestään"-kommentit on niin asiattomia ja lapsellisia, ettei ole tosikaan. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Minulla on paljonkin ystäviä, joiden nimiä en tahtoisi omille lapsilleni, joten ihmisten etunimet eivät ole olleet oma perusteeni valita ystäväni - jos sinun on, ja opetat niin lapsillesikin, niin sääliksi käy. Voi elämänpiiri vähän kutistua. Niitä Matteja ja Pekkoja kun on maailma täynnä.

  VastaaPoista
 70. Kiitos! <3 Nähdään vaan! Me itse asiassa rempataan siinä sun kulmilla, eli maisemanvaihdosta pukkaa täälläkin! En tiedä, ootko mun kaverilistalla kun joskus poistin koko mun fb-tilin, mutta jos et niin paiskaan sua kaveripyynnöllä muistaessani :)

  VastaaPoista
 71. Hahah, ne kilot on varmaan helmain alla jemiksessä! Ja käsivarsissa... :D

  Pläjäys tulee kun saan kuvia, meillä ei siis ollut omaa kameraa käytössä kun sen akku jäi kotiin.

  VastaaPoista
 72. Mun on nyt ihan pakko vielä kysyä, miten sä hoidit ton hääpukeutumisen? Siis menitkö toi mekko päällä "ristiäisiin" vaan vähän enemmän panostaneena, vai teittekö niin että kävit vaan vaihtamassa ja ilmotite et meette nyt naimisiin, halkean uteliaisuudesta! :D

  VastaaPoista
 73. Mulla oli ns. valemekko päällä, siis tavallinen juhlamekko joka päälläni otin vieraat vastaan, ja kun he siirtyi kirkkosaliin odottelemaan kasteen alkua, niin mä livahdin kaason kanssa "vaihtamaan vaippaa" ja no, vaihdettiin sekin mutta vedin hääpuvun poikineen päälle. Sillä välin mun mies kävi hakemassa isän sopertaen jostain raamatunluvusta takatilaan, jossa minä sitten odotin. Sanoin hölmistyneelle isälle, että "no, oletko sä valmis saattamaan alttarille", joka liikuttui kyyneliin ja antoi kanttorille merkin alkaa soittamaan Prinsessa Ruususta. Vielä siinäkään kohtaa ihmiset ei tajunneet, että me mennään naimisiin, ne vaan kuikuili eteen jossa kummit odotti vauvan kanssa. Puolivälissä kirkkokäytävää alkoi päät kääntymään ja joku huudahti: "hei, ne menee naimisiin!". Mun äiti sanoi ajatelleensa, että onpas aika erikoinen kappalevalinta alkuun, mutta ajatteli mun vaan päätyneen (taas kerran) ei-perinteiseen ratkaisuun. :D Mutta puku mulla oli päällä sitten loppujuhlien ajan, sitä en vaihtanut pois kun vasta kun kirkolta lähdettiin.

  VastaaPoista
 74. Voih!! Niin ihana, kaunis pari... Näytät Sascia todella kauniilta! Paljon onnea teille!! :)

  VastaaPoista
 75. Ihanaa :') itkuhan tässä tulee! Tuskin maltan odottaa että pääsen lukemaan ton itse hääpostauksen :)

  VastaaPoista
 76. [...] grillaamisen sijaan ja pidän peppuni spinning-pyörältä poissa. Kipuilin silti pitkään, kun menimme yllätyksenä kaikille naimisiin kuopuksen ollessa kaksi kuukautta ja minun ollessa kaaaukana [...]

  VastaaPoista
 77. […] kertaa edellisenä viikonloppuna ostettuun, kokoa liian pieneen alemekkoon ja toisella rundilla 10 päivän varoitusajalla yllätyshäitä(mme) varten ystävän lainahääpukuun. Ristiäisten suhteen olen ollut alun pitäenkin kahdesta asiasta täysin varma: kiusallani aion […]

  VastaaPoista