Social Media Icons

perjantai 22. helmikuuta 2013

Kaksi kuukautta

2 kommenttia , , , , Share It:
2 3 6 7

Vauva on nyt kaksi kuukautta vanha. Taaperonkestävä, hymyä harjoitteleva, hyvin syövä ja aika hienosti nukkuva pakkaus. Hän on isänsä näköinen ja oloinen tyyppi, jonka suosikkipaikka on kantoliinan ja sylin lisäksi kuivausrummun päällä. Vauva ei pienestä hätkähdä, kestää pieniä epämukavuustiloja yllättävän hyvin ja aloittaa kaikkien riemuksi huutokonserttinsa vasta puoliltaöin (mutta rauhoittuu onneksi liinaan). Päivät menevätkin syödessä ja nukkuessa. Tai ihan vaan lattialla siskon kanssa möllötellessä. Kaksi kuukautta - niin vähän, mutta kuitenkin niin paljon. Raskaus ja elämä yhden lapsen äitinä on muisto vain. Pikkuveli on löytänyt paikkansa hullunkurisessa perheessämme. Paikan jostain iltapuuron, neljän puhkeavan kulmahampaan, kolmenkymmenenyhdeksän asteen kuumeen ja remonttipuuhien keskeltä.

PS. Remonttisuunnittelu on vasta aloitettu, mutta sisarusrataspohdinta on mitä suurimmalla todennäköisyydellä saatu menestysekkäästi päätökseen. Yksi stressinaihe vähemmän sentään. Kotona sisustuslehtien äärellä ollaan kuin taistelutantereella; kahdeksan yhteisen vuoden ja kahden lapsen jälkeenkään en ole oppinut ymmärtämään avomieheni omaperäistä sisustusmakua, ja käännyttäminen tuntuu epätoivoiselta. Jos ette siis näe kotikuvia, johtuu se siitä, että hävisin (väsytys)taistelun ja meille todella tuli puuterin väriset lintukuosiset kangastapetit ja viininpunainen seinä. Oh dear.

2 kommenttia:

  1. Pakko udella, että mihin sisarusrattaaseen sitten olette päätymässä? =)

    VastaaPoista
  2. Meillä on vielä kaupat vireillä, en uskalla vielä siis taikauskoisena paljastaa. :D Mutta parin viikon kuluessa homma selvinnee. Valinta tuntuu kuitenkin nyt jo hyvältä - parhaalta. ;)

    VastaaPoista