Social Media Icons

maanantai 18. helmikuuta 2013

Imetysliivicomboista parhain

2 kommenttia Share It:
Etenkin toisen lapsen imetysaikana olen tullut todenneeksi, että kuten imetysajalla, myös sen ulkopuolella tarvitaan erilaisiin käyttötarkoituksiin tarkoitettuja liivejä, enkä nyt puhu pelkästään tummista ja valkeista liiveistä. Aiempi rintaliivikavalkadini on ollut melko huikea urheilurintaliiveistä halterneck-malleihin, olkamettomiin, minimazereihin, t-paitaliiveistä push-uppeihin. Kun mietin tulevaa imetysaikaa ja rintaliivivarastoa, toiveena oli kahdet erilaiset liivit, erilaisiin käyttötarkoituksiin. Yhdet supermukavat, kaarituettomat liivit jotka taipuisivat hyvin arkiseen aherrukseen, kantoliinailuun ja kaikkien vaatteiden alle, ja yhdet tukevammat liivit juhlallisempiin tilaisuuksiin, illanviettoon, siis isoakin povea hyvin tukevat, kevyesti topatut liivit. Äitiyskauppa Pepinon Sailan kanssa pohdimmekin meilitse sopivinta komboa ja parhaiksi valikoituivat Glamourmomin Starterit ja Noppiesin Honolulut.gmstarter

Glamourmomin Starter-liivit olivat ainoat, joita pystyin käyttämään ensimmäisten päivien maidonnousun ja rintatulehduksen aikaan, ja ovatpa ne taipuneet yökäyttöönkin olkaimia ensin löystettyäni. Ne kerta kaikkiaan ovat ihmeelliset - isoakin povea hyvin tukevat, mistään puristamattomat tai painamattomat ja kaikkien vaatteiden alle sopivat. Etenkin kantoliinaillessa olen oppinut arvostamaan hyvin istuvia ja hiertämättömiä liivejä, ja toiveeni on kuultu. Puuvillakangas hengittää hyvin (taas liputan näitä kantoliinaillessa), kestää hyvin kulutusta ja pesuja ja säilyttää ryhtinsä. Ainoana miinuksena mainittakoon liivien esteettinen anti, jolla ei ole hurraamista, mutta harvoinpa kylven jumalatar-fiiliksissä imetysvaatteissa muutenkaan. Hintakin on varsin kohtuullinen, 32,95 euroa.Noppiesin Honolulut taasen ovat olleet paremmat kaaritukiensa ja kevyen toppauksensa vuoksi esimerkiksi kyläillessä ja illanvietoissa, siis silloin kun mielii extratukea ja hienoista push-up-efektiä. Omani ovat F-kuppia, ja isoinpana plussana olen todennut leveät ja vielä hartioille levenevät olkaimet (huom, kuvasta poiketen liivien olkaimet todella levenevät hieman hartioille), jotka eivät paina tai hierrä hartioita, eivät maidon noustessakaan. Hyvän istuvuutensa ja painamattomuutensa vuoksi ne käyvät kantoliinaillessakin, mutta suosin mieluummin kevyempiä ja huomaamattomampia liivejä lämpöpatteri keskivartalolla neljään metriin kangasta kapaloituna. Kevyestä toppauksesta huolimatta ne taipuvat helposti imettäessä eivätkä ole jäykät. Honolulut ovat yksinkertaisuudessaan monikäyttöiset liivit, jotka eivät näy paitojen läpi, ja jotka ovat kevyesti topatuiksi imetysliiveiksi mielestäni todella edulliset, alle kolmenkympin (27,95e). Parasta niissä on, etteivät ne oikeasti näytä edes imetysliiveiltä, ja näin ollen jäänevät käyttöön vielä imetysajan loputtuakin. Minulla on mustat Honolulut, mutta valkoisten hankinta lienee järkevää.

kideadvertise


Äitiyskauppa Pepino tarjoaa teille 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista imetysvaatteista ja -tarvikkeista koodilla LAPSELLISTA 24.2.2013 saakka. Jos siis mielit hyviä imetysliivejä tai ihania imetysvaatteita, käy kurkkaamassa valikoimaan tästä.

2 kommenttia:

  1. Mun luottoliivit on Bravadoa. Ostin Esikoisen odotusaikaan ensimmäiset Bravadon Bliss Nursing Bra -liivit: tukevat hyvin isoakin povea (mun kuppi F/G) ja pehmeät kaarituet, sileät muotoon prässätyt kupit pitävät kaiken hyvin kurissa turhia puristamatta ja ahdistamatta. Suomessa ovat varsin kalliita mutta tilasin itselleni toiset samanlaiset halvemmalla Englannista. Nyt olen tilaamassa vielä kolmansia... :) Lisäksi Tosikoisen aikaan löysin Bravadon Silk Seamless -liivit yöliiveiksi. Pehmoiset kuin mitkä ja venyvät ja paukkuvat vaikka ovat myös tukevat! Käy myös päiväsaikaan esim. kotona. Ostin yhdet ja aion ostaa vielä toisetkin. Lisäksi mulla on Bravadon imetystoppi - minulla joka en IKINÄ uskonut löytäväni näillä hinkeillä mitään toppia, jonka sisäänrakennettu liiviosa istuisi! Hyvin toimii! Näiden lisäksi mulla on ollut yhdet Cake Lingerien imetysliivit: kauniit kuin karkit, mutta eivät hirmuisen mukavat vaan puristavat ja ahdistavat. Käytän noita vain juhlissa.

    VastaaPoista
  2. Bravadoa en olekaan koskaan kokeillut, Cake Lingerie on tuttu enkä tykännyt, juurikin mainitsemistasi syistä. Kauneuden takia ei onneksi imetysliivien kanssa kannata kärsiä, ne kun eivät näy mihinkään eikä niiden ole tarkoitus sytyttää ketään. :D

    VastaaPoista