Social Media Icons

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet

2 kommenttia , , , Share It:


Ja niin vaihtui vuosi. Olin aikeissa tehdä jonkinlaista tilinpäätöstä menneestä vuodesta, mutta blogiani pidemmän aikaa seuranneet tietävätkin tärkeimmät merkkipaalut; sormiruokailun aloittamisen, ensiaskeleet ja ensimmäiset sanat, imetyksen loppumisen (ja uudelleen alkamisen!), raskautumisen, yksin vietetyn kesän, vauvan syntymän... Mennyt vuosi on ollut yksi raskaimmista ja rakkaimmista.

Meillä vuosi vaihtui parvekkeelta käsin raketteja katsellen Helmin lintsatessa nukkumaanmenoajastaan. Vauva torkkui sohvalla kantoliinamytyssä ja kesti uuden vuoden alkua kaksikymmentä minuuttia ennen kuin nälkä iski (edellisestä ruokailukerrasta kun tuli kuluneeksi kaksikymmentäviisi minuuttia). Lapsen käytyä nukkumaan jatkui meno sohvalla imettäen, Fazerin sinisen lempeässä syleilyssä Hercule Poirotia katsellen. Ei huono, sanoisi Uotinenkin.
Loppuvuosi menikin aika kiireisissä tunnelmissa kun vierailijoita puski sisään ovista ja ikkunoista, eivätkä ne kyläpaikatkaan loppuneet kesken. Puoleentoista viikkoon mahtunut on synnytys, kolme päivää sairaalassa, neljä mummolareissua, kaksi hammaslääkäripäivystyskäyntiä (lue: jonotushelvettiä), kourallinen vieraita kotosalla ynnä muita pikkuaskareita megakauppareissuista neuvolakäynteihin.

Katseen suuntaaminen uuteen, alkaneeseen vuoteen tuntuu hyvältä. Tiedossa on mitä upeimpia juttuja alkaen nelihenkisestä perhearjesta ristiäisjärjestelyihin, muutosta toiseen kaupunkiin kolmekymmentäneliötä isompaan perheasuntoon ja suureellisiin kesälomasuunnitelmiin.

Huomenna blogini muuttaakin Kideblogeihin, ensimmäiseen äitiysblogiportaaliin, mikä onkin yksi isoimmista meneillään olevista jutuista juuri nyt. Jännittää niin, että tuskin saan unta (ja lopusta pitääkin huolen tuo 11 päivää vanha vauva)... Toivottavasti tavataan siellä - siirtymisen ei pitäisi tarkoittaa teille mitään erikoisjärjestelyjä, vaan vanhasta osoitteestani pääsee uuteen automaattisesti.

2 kommenttia:

  1. Olen näemmä kaiken missannut koneen puuttuessa -.- Mutta myöhäiset onnittelut sinne vaavista :)

    VastaaPoista
  2. Myöhäinen vastaus täältä: kiitos! :)

    VastaaPoista