Social Media Icons

torstai 17. tammikuuta 2013

Talvihaalariarvonnan voittaja

4 kommenttia , , Share It:


Onneksi tarkkanäköinen lukijani muistutti minua talvihaalariarvonnasta, muutoin olisin tyystin unohtanut koko asian! Excel-taulukoiminen kahden sylinkaipuisen lapsen ja viimeisiään vetelevän tietokonevanhuksen (uuden tietokonevanhuksen, huoh!) osoittautui astetta aikaa vievämmäksi hommaksi ja imetysdementia toi oman osansa. Anteeksi viivästyksestä!

Anton&Nina-verkkokaupan sponsoroima vapaavalintaisen talvihaalarin arvonta on nyt kuitenkin suoritettu perinteikkäästi excelin ja random.orgin avulla, ja onnekkaaksi voittajaksi selviytyi seuraavanlainen kommentoija:

01/06/2013 klo 13.36 Maria sanoi:


Yhdellä arvalla tavoittelen Ticket to Heaven Snowbaggie suit 2013 graffitin värisenä. Pääsisi näyttämään tehonsa isosiskolla ja sen jälkeen pikkuveikan päällä!

Onneksi olkoon, Maria! Koska kommentoit Kideblogien puolella, on sähköpostiosoitteesi jo minulla (meiliosoitteet eivät tietenkään näy muille) ja sinulle on postia. Muita kiitän sankoin joukoin osallistumisesta. Parempaa onnea ensi kerralla! Anton&Ninassa on muuten meneillään talviale, eli jos havittelet vielä haalaria ensi talvelle, toimi nyt!

4 kommenttia:

 1. moikka! voitin eräässä arvonnassasi hiekkakädenjälki taulun. oletko vielä ehtinyt lähettää sitä?

  VastaaPoista
 2. Heippa! Lähetykset lähtevät verkkokaupoista, ja sinne olen kyllä toimittanut tiedot aina heti. Laitan sulle meiliä, niin selvitellään tilannetta. :)

  VastaaPoista
 3. Pöh, eipä ois kannattanu muistuttaa. ;)

  VastaaPoista
 4. Voi valtavaa! Tämä voitto lämmittää lasten lisäksi kovasti myös mieltä! :)

  VastaaPoista