Social Media Icons

torstai 10. tammikuuta 2013

Playtray, still loving you

10 kommenttia Share It:
PL1pl21

 

En muista, että hetkeen olisi tullut vastaan lastentarviketta, johon olisin ihastunut näin. Tai kahta oikeastaan - Stokken TrippTrapp-syöttötuolia joka mukautuu syöttötuolista juniorituoliksi, ja sen lisäosaa, blogin kautta saamaani Playtray-tarjotinta (josta olen postannut aiemminkin), joka pelastaa suurimmilta sotkuilta. Liputan korkean reunan puolesta, joka pitää kaatuvien mukienkin nesteet poissa lattialta, sekä hyvän koon puolesta, joka vetää sisälleen monen monta ruokailuastiaa ynnä asiaankuuluvan viihdykekirjallisuudenkin. Uusimpana ilmiönä on tosin tullut tarjottimen päällä istuminen tai seisominen aina kun valvova silmä välttää, joten nopea & helppo irroittaminen ja "asentaminen" (=paikoilleen laittaminen) on noussut ominaisuuksista ilmiömäisimmäksi.

Vauvan hammasrahat on laitettu jemikseen uutta syöttötuolia ja asiaankuuluvaa tarjotinta varten - aiommehan sormiruokailla hänenkin kanssaan heti kiinteiden ruokien alkutaipaleelta alkaen, ja kavereiden kaksivuotiaita lapsia syömässä katsoessani en vakuutu siitä, että keittiön mattoni olisi turvassa lusikasta tippuvalta kanapastalta ja kaatuvilta maitomukeilta. Vauvan kanssa tarvittaneen mahdollisesti käyttää syöttötuolin pehmustetta, joka hieman pienentää tuolin ja tarjottimen väliin jäävää rakoa. Meillä on vanhan mallinen TrippTrapp (olemme ostaneet tuolin käytettynä), jossa väli tosin jää isommaksi kuin uudemmissa TrippTrapeissa, joten tarve täytynee kartoittaa uudemman kerran vielä kesällä, kun beibin saa tutustuttaa vihannestikkujen ihmeelliseen maailmaan. Löytyykö joukostanne playtrayn kanssa sormiruokailevia pienempien lasten vanhempia? Miten on, toimiiko ilman virityksiä vauvallakin?

10 kommenttia:

 1. heips !

  oon sun vannoutunut lukija ja rakastan kirjoitustyyliäsi, arjen ongelmat ne vasta parhaita on ! itse asun 18kk tytön kanssa (kämppisteni lapsi) ja on hauskaa lukea juttuja. vaikka ei oma lapsi olekkaan niin aikaa vietetään silti yhdessä aikas paljon ja lapsenlikkanakin olen ollut kerran jos toisenkin. meillä on tosin hieman erilainen elämäntyyli, sotkua saa tulla ja lattialta syödään kilpaa koiran kanssa (tosin vähän huomaamatta). sohvalla saa tanssia ja pomppia ja tänäänkin aloitin aamuni astumalla hammastahnan päälle joka oli unohtunut lattialle. kaupassa eilen tyttö istui ostoskärryssä ja puputti maissia, ei se täällä meillä ole niin nuukaa ! asun tosin briteissä, että sekin on aika ero.

  halusin kysyä mielipidettäsi sijaislapsista ja adoptoista yleensä, mitä ajattelet näistä asioista ? :) hyvää tammikuun jatkoa ja onnea vielä poitsustanne !

  VastaaPoista
 2. Blogilistan päivitykset / ohjaus ei toimi sun blogiin..

  VastaaPoista
 3. mikä helmin kokonimi on ? (:

  VastaaPoista
 4. Itse ratkaisin tarjotinongelman seuraavasti:
  Ostin tavallisen, muovisen tarjottimen (biltemasta 4,99€) ja liimattavaa tarranauhaa (eurokankaasta 0,50€) ja liimasin tarranauhan pätkät ruokapöytään ja tarjottimeen. Pelittää :)

  VastaaPoista
 5. Kokeilemisen arvoinen viritys, tai ainakin siltä kuulostaa! Esim. mökille. :)

  VastaaPoista
 6. En sitä halua täällä kertoa, mielestäni pelkästään etunimi riittää, hänen yksityisyytensä vuoksi. :)

  VastaaPoista
 7. Ai? Ronklasin sitä kyllä joitain päiviä sitten, ainakin itsellä näkyy päivitykset siellä?

  VastaaPoista
 8. Hih, teidän arki kuulostaa aika värikkäältä!

  Mulla ei ole vahvoja mielipiteitä suuntaan tai toiseen adoptioista tai sijaisperheistä, vaikka tietysti toivottavaa olisi, että lasten vanhemmat pystyisivät huolehtimaan lapsistaan niin, ettei heitä tarvitsisi syystä tai toisesta sijoittaa muualle. Mielestäni pitää kuitenkin aina katsoa lapsen etua, ja jos se on jossain muualla kuin biologisten vanhempien luona, on ratkaisu silloin ok.

  VastaaPoista
 9. Tulin huikkaamaan samaa. Tulee tällainen error: "Sivua ei löytynyt

  Hakemaasi sivua ei löytynyt osoitteesta
  http://www.blogilista.fi/statistics/www.kideblogi.fi/lapsellista/.
  Tarkista sivun osoite."

  Eli Blogilistalla oleva osoite jostain syystä lisää eteen tuollaista statistics-huttua. Mulla on eräässä toisessakin seuraamassani blogissa sama ongelma, eikä sen kirjoittaja ole saanut tuota ratkaistua. Hänellä itsellään näkyy blogi oikein Listallakin. Outoa - ja harmi koska en näe päivittymisiä aina tuoreeltaan! :/

  VastaaPoista
 10. Meillä on Stokken imukupillinen alusta. Se toimii hyvin. Lisäksi kääräisen lapsen vyötäisille harson ja näin pysyy myös housut puhtaina.

  VastaaPoista