Social Media Icons

lauantai 1. joulukuuta 2012

Loppuunmyyntivinkki

11 kommenttia , Share It:
Jotenkin kaiken häsellyksen lomassa ihan unohdin, että tänään on joulukuun ensimmäinen päivä. Tai että joulukuussa voi avata joulukalenterin luukkuja. Siksi monien muiden blogien tapaan minulla ei olekaan käynnissä olevan Pikkusankari-arvonnan lisäksi vielä tarjolla mitään joulukalenterietuja (voin toki koettaa sellaisia järjestää?), mutta vinkkaan teille mieluusti kaverini pitämästä Pipa's Kids-verkkokaupasta, jossa on meneillään loppuunmyynti viikonlopun ajan, jonka jälkeen verkkokauppa suljetaan. Alennuskoodilla LP60 saa 60% alennuksen kaikista tuotteista. Jos siis himottelet isoja säilytyskasseja, lastenhuoneen sisustustarroja, tyllihameita prinsessaleikkeihin, ihania virkattuja hattuja tai nahkaisia kerhotossuja, toimi pian, maanantaina ei ehdi enää! Itse olen kahden vaiheilla (meillä on siis periaatteessa yhdet) tilaamassa nahkaisia kerhotossuja Helmille, jotka irtoaisivat nyt siis melkoisen edulliseen kahdeksan euron hintaan...

Niin, ja ihanaa alkanutta joulukuuta teille kaikille! Minä voin viimeinkin sanoa, että laskettu aika on tässä kuussa, eikä mikään tee minua juuri nyt iloisemmaksi.

Kuvat Pipa's Kidsin sivuilta.

11 kommenttia:

 1. Oli aiivan pakko tilata pojalle sammakkotossut jotka sopii vasta ens syksynä, mutta onpa valmiiksi oottamassa päiväkotia varten. Ja kun halvalla sai. Kiitti vinkistä! ;)

  VastaaPoista
 2. Olepa hyvä! Mäkin aprikoin muuten sammakkotossujen ja tikkaritossujen välillä, kun voisi sitten käyttää kummallakin lapsella, mutta päädyin tikkari-tossuihin kun meidän vanhat, kirpparilta bongatut tossut henkivät miehekkyyttä. ;)Meillä kerhotossut on nyt todettu ihan ykkösiksi kun jarrusukkien kanssa ulkokenkien pukeminen on nihkeää ja ne sitä paitsi revitään pois.

  VastaaPoista
 3. Kannattaa muuten mitata silti lapsen jalka - mä tilasin siis koon 18-24kk, eli sen pitäisi olla nyt juuri hyvä, mutta siinä on vielä hyvin varaa villasukalle. :)

  VastaaPoista
 4. Sorruin pilottihattuun :D Olisin tilannut pari jumbokassiakin järkevämpään pieneksi jääneiden lastenvaatteiden säilytykseen iso- ja isoisovanhempien luona, mutta postarit olis olleet niin isot että skippasin ne.

  VastaaPoista
 5. Voi, se pilottihattu on niin ihana! Ei ehkä ihan just meidän tyylinen (toisin sanoen ei sovi muihin vaatteisiin), mutta mä oon miettinyt sen tilaamista varmaan vuoden päivät.. :D

  VastaaPoista
 6. Kiitti vinkistä! Tilaukseen lähti neljät kerhotossut jotka oli muutenkin pitänyt hankkia jostain kun lapset menevät tammikuussa hoitoon. Molemmille pitäisi tulla yhdet jotka sopivat (toivottavasti) heti tammikuussa, toiset myöhempään käyttöön :)

  VastaaPoista
 7. Olepa hyvä! Kiva että se tuli käyttöön! :) Verkkokauppa on mun kaverini ja asiaa tukeakseni päätin alesta itsekin tilata ne nahkatossut, ovat vaan niin kätevät kerhossa. Ja tyllihameen, prinsessavaihe se kun vain saa uusia, isompia mittoja. ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä, kerhotossuja lähti tilaukseen täälläkin :).Olisin tilannut enemmänkin jos ois ollut poikamaisempia/ neutraaleja kuoseja muitakin kuin nuo tikkarit ja sammakot :)-Jokirapu-

  VastaaPoista
 9. Kiitos vinkistä! Olen etsinyt pitkään kunnon tyllihörselöä kummtytölle joululahjaksi ja nyt sain sen tosi edullisesti :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos vinkistä! Meille lähti tilaukseen pari hattua, toinen käyttöön nyt ja toinen kesäkeleille :)- L & H

  VastaaPoista
 11. Oi, sulla taitaa siis olla tosi onnellinen kummityttö jouluna!

  VastaaPoista