Social Media Icons

tiistai 18. joulukuuta 2012

Lahjotut ja arvonnan voittajat

5 kommenttia , , Share It:

Minä uskon, että hyvä tuo luokseen hyvää. Ja että hyvän voi laittaa kiertämään. Siksi olen esimerkiksi antanut eteenpäin niin blogin kautta saamani kirjat, tuttavilta saadut lastenvaatteet ja äitiysvaatteetkin. Meille tarpeettomiksi käyneet huonekalut ja kodin tavarat olen kantanut hyväntekeväisyyskirpputoreille, ja ne toivottavasti ilahduttavat jotakuta toista. Olen itse ahkera kirpputoreilla kävijä, mutten todellakaan myyjätyyppiä - olen kerran syksyllä myynyt kasan lastenvaatteita niin, että meille tuli kotiin muutama ihana lukija niitä penkomaan, mutta muuhun en ole kyennyt.
Itse tiedän, miten mahtavalta tuntuu saada jotakin pyytettä, vaikkapa kavereilta pieneksi jääneitä lastenvaatteita tai pikkuvauvan toppahaalari lainaan, etenkin kun osa-aikaisesti opintojensa ohessa työskentelevätkin tuntuvat nostavan isompaa palkkaa kuin mitä meidän koko kuukauden tulot ovat, kohta nelihenkisellä perheellä.
Tietenkin haluaisin syödä enemmän luomuruokaa, käyttää enemmän ekopuuvillaisia vaatteita ja olla aktiivinen hyväntekijä, mutta omat resurssit ja rajat tiedostaen on se aika utopistista seuraavien vuosien ajan. Autan tietysti mielelläni siinä missä voin; kierrätän esimerkiksi vaatteet Hopelle, neuvolan keräyslaatikkoihin ja lainaan lainattavissa olevat lastentarvikkeet matkarattaista imetystyynyyn toisaalle silloin kun en itse niitä tarvitse. Kun sain valita WWF:n kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tehdyistä lautapelien valikoimasta (jälleenmyyjinä ovat ainakin Prismat, Citymarketit, Kärkkäinen) kaksi peliä, päätin muistaa ihanaa kerhoporukkaamme (tai oikeammin sen lapsia) toisella niistä. Avoimen varhaiskasvatustoiminnan budjetit eivät ole suuren suuria ja pitkälti toiminta tuntuukin perustuvan enemmän tai vähemmän vapaaehtoisperiaatteeseen ja aktiivisiin toimijoihin. Tuntuikin todella mahtavalta nähdä henkilökunnan aidosti ilahtuneet ilmeet yllätysjoululahjaa ojentaessani. Miombon huojuva torni ilahduttakoon siellä isompaa pelaajakuntaa.

Nyt taasen on aika ilahduttaa teitä, tai ainakin hyppysellistä teistä, ja paljastaa Väestöliiton peli-ja julkaisuarvonnan onnekkaat viisi voittajaa! Seuraavat kommentoijat pokkasivat itselleen vapaaehtoisen kirja-tai pelituotteen Väestöliiton verkkokaupasta:

Mukana ollaan. Kiukkukirja ois varmasti hyvä olla olemassa, kun tuo poikanen vähän tuosta kasvaa :)

 Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olen pohtinut tuon Kiukkukirjan hankkimista, alkaa kohta tulla tarpeeseen.

Nettisivuista en nyt osaa sanoa muuta kuin että on to-del-la pysäyttävää lukea heti etusivulla aivan ensimmäiseksi:
"UUTTA: Tilaa kondomit ja liukuvoide edullisesti suoraan kotiin!"
--> En todellakaan osannut odottaa tuota, olen jopa hieman järkyttynyt! :D
 Samarakas-nettiversiota onkin tullut joskus kokeiltua.

 Mukaan arvontaan!

Johanna (nxmo)
 mukana!

Itse olen jo aiemmin ollut kiinnostunut tuosta "äidin kielletyt tunteet"-kirjasta. En vain ole saanut aikaiseksi edes käydä lainaamassa sitä kirjastosta. Eipä tuo kiukkukirja olisi pahitteeksi tosin meilläkään ;)
 

Laittaisitteko minulle sähköpostia (lapsellista(at)gmail.com) niin saadaan pakettia oikeaan osoitteeseen.

 

Omat, arvontapalkkiona saamani julkaisut matkaavat tietysti eteenpäin kunhan saan ne vain luettua, ja siitä infoan vielä myöhemmin.

5 kommenttia:

 1. Joo! Olin tosi iloinen kun numero sattui sun nimen kohdalle! Tosin nyt sun harrastukset pysyy edelleen aika äitivoittoisina, jos ajattelee imetystukiryhmää ja Väestöliiton perhejulkaisuvoittoa. ;D

  VastaaPoista
 2. Oi, laitan sähköpostia! :)Johanna (nxmo)

  VastaaPoista
 3. Mulla ihan sama reaktio kuin Verskillä! :D TÄH, enhän mä ikinä voita mitään! Aivan hurja fiilis! :D (Ja vähänkö mulla on köyhä elämä, kun tästä näin tolkuttomasti innostun. XD)Naputtele sulle heti s-postia, todennäköisesti aika sekavan viestin näissä tunnelmissa. ;)

  VastaaPoista
 4. Luin voittajien kommentit. ekan kohdalla rupes tuntuun tutulta ja katsoin kuka sen on kirjoittanut. Sehän olin minä :D Spostia tulee hetimiten :)

  VastaaPoista