Social Media Icons

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Edullisia lasten ekopuuvillavaatteita

-Blogiyhteistyö-Jatkan vinkkailua ihanista jutuista, ja tällä kertaa on vuoro edullisten ja herkullisten näköisten ekopuuvillakuteiden. Kyseessä on tietenkin tanskalainen Fred's world by green cotton, jota myy Kaksi Kuningasta. Merkki oli minulle entuudestaan tuntematon, mutta muutama kuukausi sitten uskaltauduin tilaamaan polvipaikalliset collegehousut, joiden laadusta vakuutuin lukuisien ja yhä lukuisien kuivausrumpukertojen jälkeen. Green cottonit juhlivat paitsi laadulla, herkullisilla väreillä ja kuoseilla, myös hinnalla. Yleisesti ottaenhan ekosertifioituja, ympäristöystävällisemmin valmistettuja vaatteita pidetään huomattavan paljon kalliimpina, mutta ainakin meidän budjettiimme iloisen väriset vaatteet istuvat.
Kun merkiltä tuli iso kasa tuotteita alennusmyyntiin, toimin tietenkin heti.
Käyttövaateostoksia tehdessäni hinta on tietenkin yksi isoista tekijöistä, joskin kauan himoituista supersuosikeista voin maksaa enemmänkin. Fred's world by green cottonin vaatteet eivät ole muutoinkaan hinnalla pilattuja, mutta alennusmyynnissä (nyt loppuun myydylle) mekon hinta oli 11 euroa, vauvan velourhaalari 12 euroa ja talvikauden käytännöllinen velourtakkikin  irtoaa kympillä.
Helmin vaatteet ovat reilusti 92cm-kokoa (nyt käytössä 86cm), joten kasvunvaraa on. Resorit hihansuissa pitävät huolta, ettei kasvunvara näytä kuitenkaan siltä, että vaatteet olisivat isoja. Merkin mitoitus vastaa hyvin kokoaan. Kokoja löytyy vastasyntyneistä 140 senttiin.

Tämä päivä on täynnä materialismionnellisuusväristyksiä! Käkikellokuosisen mekon nähtyään sen kantajakin tuumasi ihastuneena: "vaaaau". Miesvahvistus taasen intoili velourtakista, joka on helppo heittää t-paidan päälle ja joka on passeli pidemmilläkin automatkoilla takin korvikkeena, minä taasen annoin arvoa huputtomuudelle joka helpottaa talvitamineiden pukemista. Ihanaiselle haalarille kaivataan enää käyttäjää, muut ovatkin tulleet jo testatuiksi.

PS. Kunkkujen facebook-sivuille päivittyvät tarjouskampanjat ja uutuudet - niin minäkin bongasin omat suosikkini alesta.

EDIT: Kunkkujen facebook-sivuille päivittyi tällainen tarjous: 

Osta yli 50€ saat 10€ alennusta! Koodi:etu10
Osta yli 100€ saat 20€ alennusta! Koodi: etu20
koskee kaikkia tuotteita; Alennettuja ja normaalihintaisia! Kunkut tarjoaa toimituksen (Suomeen)! 

10 kommenttia:

 1. Nämä ovat kyllä hyvälaatuisia vaatteita! Mitoitus tosin jättää hieman toivomisen varaa ainakin paidoissa, ovat makuuni turhan lyhyitä ja leveitä.

  VastaaPoista
 2. Mainos olisi hyvä aina merkitä, kun selvää on ettei näitä(kään) ole maksettu kuin blogihehkutuksella. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Onko tämä mainos? Mä saan käsityksen että bloggaaja on itse tilannut (minä luen, ostanut) vaatteet? Miten on asia? Kyllä mä ainakin ajattelen että jos lukee että tilannut niin se on itse ostettu. Muissa lukemissani blogeissa on näin, eli bloggaaja kirjoittaa tilasin/ostin/suunnittelen ostavani ja sit taas saanut/yhteistyön yhteydessä/kokeiluun esim kun tekee yritykselle samalla mainosta. Eikö tässä blogissa mene asia näin?

  VastaaPoista
 4. En ota kantaa siihen, pitääkö mainos erikseen kertoa vai ei. Olen seurannut blogiasi pitkään ja pitänyt tyylistäsi. Lähiaikoina harmikseni juttusi ovat keskittyneet pitkälti tämän kaltaisiin mainoksenoloisiin postauksiin vailla sisältöä. Voihan olla, että elät juuri nyt aikaa jolloin vain odotat ajan kuluvan eikä sinua huvita kirjottaa sen syvällisempiä. Ymmärrettävää sekin. Oli miten oli, mielelläni lukisin enemmän taas teidän arjestanne.Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 5. Sen kummemmin korrektiussyistä yksityiskohtiin menemättä todettakoon, että nämä vaatteet on maksettu rahaan verrattavissa olevalla lahjakortilla. Yhteenkään postaukseeni ei liity "kirjoituspakkoa" ellen niin erikseen mainitse - kaikki vinkkaamani tuotteet ovat siis itse hyväksi havaitsemia ja koen että niistä voisi olla iloa teillekin, oli kyse sitten Lidlin masutuubeista tahi ekopuuvillavaatteista.

  VastaaPoista
 6. Kuten yllä totesin, vaatteet on maksettu rahaan verrattavissa olevalla lahjakortilla (en viitsi tässä avata asiaa sen enempää). Periaatteessa mainokseksi voitaisiin katsoa KAIKKI kirjoitukset, jotka hyödyttävät voittoa tekevää yritystä, vaikka vinkkaisinkin tosiaan vain Lidlin masutuubitarjouksesta tai lähdevedestä. :)

  VastaaPoista
 7. Meillä tosiaan eletään juuri nyt aika erikoista elämäntilannetta kaikkinensa, mikä varmasti näkyy myös teksteissä. On niin paljon isoja muutoksia edessä, lähipiirissä ja perheessä, minussakin. Sen enempää en halua niistä avautua julkisesti blogissani, tai ainakaan vähemmän-miellyttävistä muutoksista tai tilanteista. Ehkä myöhemmin pölyn laskeuduttua on helpompi puhua niistä. Mutta totta on, että elämä on tällä hetkellä lähinnä ajan kulumisen odottelua - tulevaisuudessa kuitenkin siintää uusi perheenjäsen ja perhekoon kasvamisen tuomat haasteet, muutto, remontti jne.

  VastaaPoista
 8. Ai, meillä ei ole paitoja laisinkaan, tosiaan vain mekko ja velourtakki yläosina, joten en osaa tuohon kantaa.

  VastaaPoista
 9. Eli vaatteet on SAATU, ei ostettu. Voisitko mitenkään kirjoittaa sen postaukseen?

  VastaaPoista
 10. Merkitsin blogitekstiin sen olevan sisältöyhteistyö, jotta kaikille nyt käy selväksi asian laita. :)

  VastaaPoista