Social Media Icons

maanantai 12. marraskuuta 2012

Viimeisimmät

17 kommenttia Share It:
Kameralla olisi kasa mahtavia kuvia ja postattavaa viikonlopusta olisi, sillä me teimme vaikka mitä, mutta maailmankaikkeus tuntuu taas kerran sotivan hienoja suunnitelmiani vastaan. Yksikään kuva ei siirry koneelleni, sillä tilaa ei mukamas ole (on!), isänpäivän vietto huipentui lapsen yli kolmenkymmenenyhdeksän asteen kuumelukemiin ja jatkuu vielä tänäänkin - siis kuume, ei isänpäivän juhlinta.

Tällä hetkellä päällä on hienoinen asuntokuume ja hissitalon isomman asunnon metsästys onkin käynnissä! Kuolailen sisustusblogeja toivoen, että ensi keväänä meillä on ihka oikea lastenhuone ja enemmän tilaa. Luvassa on siis määrittelemättömällä aikataululla maisemanvaihdosta ja näillä näkymin näyttäisi siltä, että koti tulee olemaan ihan toisessa kaupungissakin, mikä tietenkin jännittää tavattomasti koska meillä on mahdottoman ihana perhekerhoporukka ja nykyisellä asuinalueella olen kuluttanut sukkiani jo kaksitoista vuotta. Ensi vuoden puolella tapahtunee paljon; uusi perheenjäsen, blogin uusi osoite, meidän kotimme uusi osoite... Huh.

Mitä teille kuuluu?

17 kommenttia:

 1. Moikka-moi!Kuulostaa hurjalta, hyvässä mielessä, nuo teidän kaikki muutokset. Johan noista yksinään mikä tahansa olisi aika jännä, saati sitten kaikki yhdessä!Oikeastaan halusin vain tulla moikkaamaan, ja toivottamaan onnet odotuksen loppusuoralle, ilman sen kummempaa asiaa :)t. se kahville tuppautuva viestejä saamaton haalarinostaja ;o)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa jännältä ja kivalta teidän tuleva vuosi! :) Mekin vaihdettiin kesällä maisemaa Vantaalta Nurmijärven Klaukkalaan ja kyllähän siihen pikkuhiljaa alkaa taas tottumaan maalaismaisemiin. Toivottavasti asunto löytyy teille pian! :)

  VastaaPoista
 3. Jännältä kuulostaa teidän ensi vuosi!Meillä ei sen suurempia suunnitelmia, paitsi talo on juuri laitettu myyntiin. Tulevasta osoitteesta ei vielä tietoa, odotellaan tietenkin ekaksi että talo menee kaupaksi ja sitten alkaakin stressaava asunnon/talon etsintä ja siihen mennessä olisi kiva päättää ostetaanko valmista vanhempaa taloa vai rakennetaanko uusi. Onneksi elämä osaa yllättää ja ehkä sillä on joku kiva yllätys ensi vuodelle tiedossa :)

  VastaaPoista
 4. Anna virran viedä! Elämällä on tapana yllättää mylläkkänä. :)

  VastaaPoista
 5. Heipsan! Et sä missään nimessä tuppautunut, oli kiva tavata! ;)

  VastaaPoista
 6. Maalaismaisemiin vaihto kuulostaa ihanalta! Meidän on tarkoitus muuttaa tältä korvesta ihmisten ilmoille.. :D

  VastaaPoista
 7. Ohoh, no jännältä kuulostaa elo sielläkin! Isosti onnea asunnon myyntiin! ;)

  VastaaPoista
 8. No niin pitää antaa viedä! Tuntuu aika ihanalta olla vain, heittäytyä, ja katsoa sitten mihin päätyy. Vauva tulee sitten kun on tullakseen, niin myös sopiva asuntokin (vaikka olen suurinpiirtein kuluttanut sisustuslehtieni sivut puhki miettien uuden, vielä löytymättömän, kodin värimaailmaa..).

  VastaaPoista
 9. Ostatteko oman asunnon?:)

  VastaaPoista
 10. etkö joskus kirjoittanut asuvasi ihan kaikkien palvelujen välittömässä läheisyydessä ?

  VastaaPoista
 11. minne päin suomea ajattelitte muuttaa ? :)

  VastaaPoista
 12. Joo, kyllä tässäkin on kaikki vieressä, kaikki on kai aika suhteellista - olen aiemmin asunut esim. Töölössä jossa palveluiden tarjonta oli todella eri luokkaa kuin täällä.

  VastaaPoista
 13. Aika lähelle, mutta näillä näkymin vain toiseen kaupunkiin, avomieheni opiskelee kuitenkin vielä niin ei voida irtautua kauhean kauas.

  VastaaPoista
 14. me on asuttu maalla pari vuotta nyt ja ei oo totuttu ;)oi kaupunki, kyllä me joskus vielä asutaan yhdessä <3

  VastaaPoista
 15. Asutteko nyt vuokralla? :)Aiotteko asua pk-seudulla kuitenkin?Älkääääää muuttako! :)

  VastaaPoista
 16. Joo, nyt asutaan vuokralla. :) Mitä luultavammin muutetaan pk-seudulla vaan johonkin, ehkä maksimissaan johonkin kehyskuntaan, kun muutoin pitäisi melkein olla kaksi autoa.

  VastaaPoista