Social Media Icons

perjantai 16. marraskuuta 2012

Kotoillen

8 kommenttia , , Share It:

Pikaisena päivityksenä todettakoon, että syystalven tautitarjonta perhekerhoissa ja puistoissa on huimaa, ja viime viikonlopusta saakka meillä on vietetty enemmän tai vähemmän aikaa sisätiloissa kotosalla vauvarokko-ja korvatulehdusdiagnoosikombon vuoksi. Käytännössä tämä on tarkoittanut likaista tukkaa, villasukkia ja lakkaamattomia varpaankynsiä, jauhelihaisia pika(-arki)ruokia ja Pikku kakkosen alkamisen odottamista. Esiuhmaikäinen taapero, korvatulehdus ja rokkotauti, supisteleva vatsanseutu ja silti hoidettavat, pakolliset arkiaskareet ovat ajaneet minut kaipaamaan puistoilua ja kävelylenkkejä. Kotoilu on ihanaa kun sitä on tarjolla toisinaan, mutta levottoman ja sairaan lapsen kanssa sateinen ja kolea ulkoilmakin tuntuu houkuttelevammalta. Piristysruiskeina on toimineet taivaalliset enkelisuklaakonvehdit, lahjaksi saadut värikkäät villasukat ja Kunkuista tilattu Mini Rodinin ihana frillamekko. Eikä vara venettä kaada - lakkasin kynnet laventelisiniseksi ja keitin ison mukillisen glögiä.
Onneksi tauti on jo miltei selätetty ja viikonlopun ohjelmassa on lukuisia asuntonäyttöjä, pitkät lauantaiaamun unet, hyvää ruokaa ja kasa sisustuslehtiä. Ja ne villasukat ja suklaata, kuitenkin.

On viikkoon mahtunut neuvola, eräänlainen työhaastattelu ja mahan kasvatteluakin. Viikkoja on kasassa reilut kolmekymmentäneljä, tyypillä painoa arviolta kaksi ja puoli kiloa, ja työn alla on muutama blogiin liittymätön teksti.

PS. Muistaakahan osallistua mahtavaan talvihaalariarvontaan, aikaa on vielä!

8 kommenttia:

 1. Helmillä on ihana tukka! Oikee blondi! :D

  VastaaPoista
 2. Hahah, niin on, on ollut ihan syntymästä saakka tuollainen hentoinen luonnonkihara! Mulla on ollut lapsena ihan samanlainen, tummunut vaan myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 3. Helmin tukka näyttäisi kovasti paksuuntuneen, kun vertaa aikaisempiin kuviin. Meidän pojalla alko vasta hieman ennen 1v-päivää tuuhentua ja nyt on ihan kivasti jo tukkaa :)Oletteko muuten ostamassa ihan omaa asuntoa?

  VastaaPoista
 4. Ikään kuin, kyllä. :)Joo, hiukset on paksuuntuneet tosi paljon ihan parissa kuukaudessa, yksivuotispäivillä oli vain onneton takatöyhtö. Saisi saparot jo, mutta epäilen että ne eivät olisi talvihatun kanssa ihan paras kombo. :D

  VastaaPoista
 5. Laventelit kynsissä täälläkin, matchaan edelleen iPhonen valikoihin mutta en mihinkään muuhun. :D

  VastaaPoista
 6. Sairastaminen on arsesta. Vauvarokossa on hyvää vain se, että se menee nopeasti ohi, eikä tule takaisin. Pikaista toipumista myös korvatulehduspotilaalle ja tsemppiä mammalle!

  VastaaPoista
 7. Kiitos. Täällä onneksi ovat jo näpyt häviämään päin ja kolmen päivän korkea kuumekin on onneksi pysynyt sitten alkuviikon loitolla, mutta sairaan ja kiukkuisen lapsen hoitaminen on aina raskasta.

  VastaaPoista
 8. zemppiä!!!sairastaminen on niin syvältä..meillä sairastettiisillon syyskuussa kuukaus putkeen ja se oli ihan kauheeta..järki meinas lähtä ku aina kirku toinen jotain kipua..toissa viikolla käytiin näyttääs taas korvia ku yskä vaivas ja jude vähä muutenki kipeen olonen,onnex oli puhtaat sillon.tää viikko on taas menty kaikki räkäsenä ,toivotaan et vkloppuna ei tuu lastenklinikkakeikkaa(sitä ensimmäistä meijän taloon..)ihanaa tää syksy ja pöpöt:D

  VastaaPoista