Social Media Icons

maanantai 19. marraskuuta 2012

Arvonnan voittaja ja alekoodeja

5 kommenttia , Share It:


Ihanaisen Oulaavan kanssa yhteistyössä järjestetty Mikk-Line-talvihaalari-arvonta on nyt päättynyt, ja onnelliseksi voittajaksi selviytyi Sini joka toivoi mustaraitaista Nylon suit babya koossa 98cm. Onneksi olkoon! Laittaisitko minulle sähköpostia osoitteeseen lapsellista(at)gmail.com, niin saadaan arvontavoitto oikeaan osoitteeseen!


Lohdutuspalkintona Lastenvaate Oulaava päätti tarjota kymmenelle ensimmäiselle huikean 50% alennuksen ostoskorin sisällöstä 22.11.2012 asti (muutamia erikseen merkittyjä poikkeuksia lukuunottamatta, normaalihintaisista haalareista luonnollisestikin saa kuitenkin alennuksen) ja lopuille 40% alennuksen koodilla LAPSELLISTA 25.11.2012 saakka. Mikäli mielit tilata lastenvaatteita puoleen hintaan, laitathan minulle sähköpostia ylläkin mainittuun osoitteeseen (lapsellista(at)gmail.com) niin annan sinulle oman henkilökohtaisen alennuskoodisi! 

EDIT: Kymmenen ensimmäistä ovat nyt lunastaneet omansa, mutta neljänkymmenen pinnan alekoodi on avoinna kaikille!

5 kommenttia:

 1. !!!! :D mää ikinä voita mitään mistään!!

  VastaaPoista
 2. Voi iik, onnea Sini! Mä oon niin onnellinen sun puolesta. Meni palkinto oikeaan osoitteeseen :)

  VastaaPoista
 3. Onko Sascialla tai jollain lukijalla kokemusta Losanin vaatteista? Mitä senttikokoa nuo ikäkoot vastaavat?

  VastaaPoista
 4. Meillä on :) Losanin koot ovat aika nafteja, meillä senttikoko 86cm käytössä, Losanin vaatteet mitä meillä on on 24kk. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tiedosta! Meillä käytössä 74-80 merkistä riippuen (poika 9,5kk), joten taidanpa tilailla suosiolla ikäkokoa isompia vaatteita :)

  VastaaPoista