Social Media Icons

maanantai 29. lokakuuta 2012

Uutiset minuuutissa

3 kommenttia , Share It:
Eilen palasimme kotiin pitkältä (kotimaan) viikonloppulomalta. Neljäsataa kilometriä autossa suuntaansa, liitoskipuja, ostoksia, täytekakkua, lasten sisäleikkipaikkoja, puistoilua, saunomista. Tuliaisina sain flunssan ja ärhäkän hammassäryn, johon en saa tietenkään ottaa mitään tehokkaampaa. Eteisessä odottaa kasa likapyykkikasseja, huonekaluliikkeessä uusi sohva. Aamulla rasvasin kasvoni maailman parhaimmalla tuotteella. Lapsi on hyväntuulinen, ja sain itse nukkua aamulla pitkään. Ei tämä ihan kauhean huono maanantai ole! Mitä tapahtui sitä ennen, siitä kerron lisää myöhemmin. Ihanaa alkanutta viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Onhan sulla tukivyö? Itsellä ollut aika ehdoton must liitoskipuihin, kaikkina päivinä ei pääse liikkeellekkään ilman. Taudit on erijees, täällä jännäillään urakalla, isot kakarat vatsataudissa ja laskettuun aikaan 2 päivää. En ehkä kykene ilmaisemaan Mr. Smurffille kiitollisuuttani.

    VastaaPoista
  2. Mulla on KOLME. :D Vielä keskiraskaudessa koin ne äärimmäisen käteviksi, mutta näin loppuaikana harjoitussupistusten lisääntyessä tukivyö kuin tukivyö tuntuu todella tukalalta ja supistus kymmenen kertaa kauheammalta. Lisäksi asiaa ei oikeastaan auta se, että ainakaan minä en osaa istua tukivyön kanssa kun se menee rullalle ja painaa ja pystyasennossa hengaaminen taasen juuri tekee niitä liitoskipuja. Huoh..

    VastaaPoista
  3. Mikä on maailman paras kasvorasva, kerro heti! ;)

    VastaaPoista