Social Media Icons

tiistai 9. lokakuuta 2012

Jos mä nyt nopeasti..

15 kommenttia , , , , , , , Share It:
Tänään ulkona satoi vettä. Laiskotti kotona, kerhokin oli lähestulkoon tyhjä kun sinne saavuimme. Jos mä nyt nopeasti käväisisin kirpputorilla, mietin. Ja siitä se ajatus sitten lähti.

Ennen tämänpäiväistä reissua viime aikojen parhaimmaksi kirppislöydöksi voitaisiin nimetä vauvalle löytynyt Marimekon raitabody viidelläkymmenellä sentillä & palloyöpuku kahdella eurolla. Tänään löin itsenikin laudalta.

Kuin sattuman kaupalla silmiini osui tänään hyväntekeväisyyskirppiksen pihamaalla Brion Pony-istumarattaat. Nopean kuntotarkistuksen päätteeksi lähdin sisälle tiedustelemaan hintaa ja myyjä totesi rattaat nähtyään, etteivät ne olleet siinä aamulla ja kauhuissaan huokasi, ettei niissä ole edes kuomua. Kun hän heitti kahden euron tarjouksen ilmaan, en jäänyt korjaamaan, että kuomu on lisävaruste. Kysyin, josko hän auttaisi minua kasaamaan ne autoon.
Harmaa-beigeväritys ei ehkä ole ihan ominta minua, mutta yksinumeroinen hinta on. Jo jonkin aikaa etsinnässä on ollut järkyttävän halvat istumarattaat puistoreissuille ja kirppareille, sillä toisinaan meillä on päiviä, jolloin reppuilukaan ei onnistu. Odotus ja metsästys on palkittu! Pienen putsauksenkaan jälkeen niitä ei voi kutsua uudenveroisiksi, mutta hyväkuntoiset ne ovat. Ja varmasti vallan pätevät siihen käyttöön, johon ne meillä on tarkoitettukin. Kuvia niistä saatte myöhemmin in action - nyt kankaat ovat kuivumassa.


Sisältä matkaani lähti neljä koristetyynyä, viisi nokkamukia (joista kaksi tippalukollisia), lasten astiasetti, Helmille kaksi juhlamekkoa, kaksi arkisempaa mekkoa, kaksi paitaa, villaneuletakki, Reiman talvipipo, kaksi yöpaitaa, velourhaalari, farkkulegginssit, kaksi ruokalappua, vauvalle turkoosit froteehousut, Popin ekopuuvilla body, kahdet potkarit, kestovaippa, kietaisubody + housu-setti ja kaksi pipoa. Koko satsin hinnaksi tuli kanta-asiakasalennuksen jälkeen 13 euroa 60 senttiä! Hymyni ei voisi olla leveämpi.

15 kommenttia:

 1. Järkyttävän hintaista :O ! Ei vaan meijän kirppareilla. Koinsyömä lasten kaulahuivi 6eur jne..

  VastaaPoista
 2. Voi wau mitkä löydöt ! :) Superedulliset rattaat ja kivasti oot löytänyt vaatetta ja muutakin sälää. :> Huomenna käymään varmaa iteki kirpparilla, voi ku löytyis jotain. ^^

  VastaaPoista
 3. Vau! onnen päivä todellakin :)

  VastaaPoista
 4. Haha, toivottavasti ei ollut kenenkään asiakkaan rattaat :D Itsekin olen joskus syrjemmässä sijaitsevien kirppujen ulkopuolelle jättänyt rattaat ja napannut lapsen kantorepussa sisälle. Ehkä en enää uskalla ;D

  VastaaPoista
 5. Hahah! Ei, ei ne kyllä kenenkään rattaat olleet, ne oli siis hylätty raatojen viereen roskalavan kupeeseen. :D Allekirjoittanut tuunasi niistä pienellä pesulla ja puunauksella aika sähäkät pelit!

  VastaaPoista
 6. Mä oon tosi tarkka siitä mitä kirppareilla maksan tuotteista ja mitä kannan kotiin. Eilen ostin Piilosta Dunsin unisex-bodyn uudenveroisessa kunnossa neljällä ja puolella eurolla, olihan sekin rahaa ja selkeästi kalliimpi kuin nämä (vaatteet), mutta pidin siitä niin. :)

  VastaaPoista
 7. Ja siis siellä ei ollut muita asiakkaita kun menin paikalle, ihana hiljainen aamupäivä. :)

  VastaaPoista
 8. Ohhoh! Ittekkin tee välillä tosi hyviä löytöjä, mutta tuo sun luettelo tuolla hintaa on jo melkoista! :DIttelläkin oli kyllä aikamoinen hymy päällä, kun viimeviikolla lähdin kappahlista kourassa iso kassi vaatteita 16€. Siellä oli kaikki kesäbodyt 2€/kpl ja arvaavaan pitikö niitä santsata minipikkuiselle. ;)

  VastaaPoista
 9. Siis MITÄ, 13 euroa 60 senttiä mitä TÄ :D

  VastaaPoista
 10. kateudesta vihreä...:D mun lähiaikojen löydöt on ollu myrtsin hallikirppikseltä ittelleni 2 talvitakkia yhteishintaan 6e:D pepille on tosi nihkeesti enää kirppareilla vaatetta ku kulutus on jo kovaa ja käyttöikä pidempi.justukselle oon melkein kaiken ostanu kirpparilta tai aletangosta.ootko muuten ikinä käyny hallikirppiksellä???ps.jos satut bongaamaan jostain toiset vastaavanhintaset rattaat ni ostappa mulle ne:D ainut vaatimus on melkein alasmenevä selkänoja ja kuomu pitäs olla..;D

  VastaaPoista
 11. Ohhoh. Me suunnataan tänänä kirppiksella, mutta pahoin pelkään, että tulemme kotiin tyhjin käsin niinku monet viime kerrat. Sieltä ei vaan löydy hyväkuntoisia vaatteita koossa 74 tai isompia, kaikki lastenkirjat on piirreltyjä tai pureskeltuja ja lelut on risoja. Harmittaa :/

  VastaaPoista
 12. On löytöjä, kateeks käy!! MLL:N kirppis on nyt lauantaina Hakunilan ostarilla, NUTA:lla, sinne meen ite ainakin tekeen löytöjä. En oo kyllä koskaan ollu MLL:n kirpparilla, mutta jos sattus jotain nyt löytyyn:)

  VastaaPoista
 13. Tyhjin käsin tulin kotiin niinku epäilin :(

  VastaaPoista