Social Media Icons

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Vaihdan farkut verkkarihousuun

4 kommenttia , Share It:
Lähdön aika koittaa. Viimeisen kolmanneksen alkamisen myötä myös aika lähteä vielä pitkälle automatkalle koko perheen voimin alkaa käydä hankalammaksi, joten otamme suunnan kohti Pohjois-Karjalaa. Avopuolisolleni H:lle ja hänen isälleen se on enemmänkin harrastusreissu, allekirjoittaneella tyttärineen taasen on luvassa blogiyhteistyön kautta tutuksi tullutta seuraa, pari raskausmahaa, kukkahattutätien kokoontumisajoja, luonnosta ja hyvästä seurasta nauttimista. Mahtuu reissuun sukulaisvisiittiä ja karpalon metsästystäkin, oletettavasti. Ja jos hyvin käy, saattavat (kaukana siintävät) häävalmistelutkin liikahtaa isosti eteenpäin....
Nenä vuotaa ja (turvalliseksi varmistettu) yskänlääke on pakattu mukaan. Netin toimivuudesta ei metsästysmajalla ole takeita, joten voi olla, että palaan asiaan vasta ensi viikosta. Olo on puolikuntoinen mutta innokas. Long time no see - täältä tullaan, Pohjois-Karjala!

4 kommenttia:

 1. tervetuloa! T. Poppaliini

  VastaaPoista
 2. Me vietettiin kesällä yksi viikko pohjois-karjalassa metsästysmajalla :) silloin oli ihan järkyttävästi hyttysiä mutta toivottavasti näin syksymmällä niitä olisi vähemmän. Rentouttavaa mökkilomaa!:)

  VastaaPoista
 3. Mullakin alkoi viimeinen kolmannes.Ja mullakin vuotaa nenä. :P

  VastaaPoista
 4. Hah, sinne suuntaamme mekin huomenna :) Joutsenoa ja rajan seutua, on jo ikävä murretta ja mummoa. Hyvää matkaa teillekin!

  VastaaPoista