Social Media Icons

maanantai 3. syyskuuta 2012

Raidallista apua

Ei kommentteja Share It:
Muistattekin ehkä minun kertoneen tukisukkarakkaudestani ja taipumuksestani nesteturvotukseen. Hyvän olon niksipirkakseni on muotoutunut säännöllinen vesitankkaus ja tukisukat, tuo mediaseksikäs ja kukkahattutätien suosima luottotuote.

Pohdin taannoin, mitkä ovat hyvät tukisukat, joissa hintalaatusuhde kohtaa. Todettava on - ne ovat kuitenkin vain sukat ja ne vaihdetaan päivittäin. Tukisukkien hintahaitari on hurja, ja itseltäni löytyi entuudestaan vain keskihintaisia tukisukkia, jotka nekin ovat minun mittakaavassani kalliita. Mamamiasta sain lahjaksi raidalliset, puuvillaiset Boobin tukisukat joiden myyntihinta on kolmetoista euroa. Neljänkymmenen euron arvoiset sukulaiseltani lahjaksi saamani tukisukat jalassani suhtauduin hieman skeptisesti kyseisiin, todella edullisiin tukisukkiin. Turhaan. Boobin sukat ovat paremmat.

Puuvilla on ihanan hengittävää, syksyn viileillä ilmoilla myös paljon keinokuituista sukkaa lämpimämpi ja napakkuus on samaa luokkaa kuin kaksi-kolme kertaa kalliimmissakin kavereissaan. Raitakuosi tuntuu ihanalta vaihtelulta kokomustaan verhoutumisen jälkeen.
Käytön vaikutukset ovat entisenlaiset - turvotus on tiessään, jalkoja ei pakota, ei särje. Kun äitiysavustus kilahtaa tilille, ostan näitä satsin lisää - meidän pesukoneemme ainakin nielee sukkia ja niiden päivittäinen vaihto ja pesu välissä on vähintäänkin suositeltavaa. Eikä kolmetoista euroa hyvistä tukisukista raskausaikaa helpottamaan ole todellakaan paljoa.

Osaatteko te vinkata edullisia ja kompakteja tuotteita raskausaikaan? Mikä toimii, miksi ja miten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti