Social Media Icons

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Annetaan tyylitaju tarpeettomana

6 kommenttia , , , , Share It:


Kotiäitiys on eittämättä tehnyt minusta mukavuudenhaluisen. Turpoava vatsa karsi vaatekaapista siistimmän puolikkaan viidessä kuukaudessa. Kun astetta edustavampi velourasu on pesussa, pitäydyn mukavuusalueellani kanssaihmisistä välittämättä. Onneksi yleensä vain kotona. Viikonloppuna uskaltauduin viettämään rentoa iltaa vanhempieni luokse näinkin upeassa asukokonaisuudessa! Rennon tyylin avaimina olivat Boobin raidalliset tukisukat, henkkamaukan lastenosaston harmaat legginssit, Vero Modan raidallinen mekko, Aleksilta ostettu neuleliivi, yksivärinen huivi ja rikkinäiset Aino-tossut. Niin, ja tietenkin vain rajoitetun ajan saatavilla oleva Aino Niemisen suunnittelemalla kuvituksella varustettu kirahvikassi.

Jos raskausarvista voi syyttää geenejä, käytän sitä tekosyynä myös tyylitajuni suhteen. Isoisoäidilläni, jonka mukaan Helmikin on saanut yhden nimensä, oli kovassa käytössä kahdet Aino-tossut. Toiset olivat juhlavammat ja niitä käytettiin pyhinä ja jouluisin. Toiset olivat harmaantuneet, niiden pohjat olivat ajan saatossa hajonneet eikä niissä ollut enää tupsuja. Sukulaisten suureksi häpeäksi ne kelpasivat paitsi kotiin myös kauppa-autolle...
Minulla on vain yhdet Ainot, ja toisesta puuttuu tupsu. Pyykkitupaan ja roskakatokselle ne ovat kuivillakin pakkaskeleillä mitä parhaimmat. Ja tällä hetkellä aktiivikäytössä, sillä vanhat syyskengät ovat muuttuneet raskauden ja turvotuksen myötä melkoisen kittanoiksi.

Puolustuksekseni on sanottava, etten aina ole ihan näin mukavuudenhaluinen, mutta oikeassa seurassa verkkarilook ei häiritse ketään. Eilen sain Vichyltä postia - ryppyvoiteita! Vinkki ymmärretty. Tänä aamupäivänä torikahveille suunnatessani laitoin farkut jalkaan ja jätin softshell-takin naulaan.

Minulta löytyy vaatekaapistani lukuisia erotiikantappajia aina maailman kauheimmista yöpaidoista ihonvärisiin sloggeihin, mutta entäpäs te? Mikä on sinun suosikki-inhokkisi, se maailman mukavin ja kamalin vaatekappale, ja missä sitä käytät?

PS. Muistattehan, että asuni tyylikkäintä osaa, kirahvikassia kannattaa bongailla katukuvassa ja mediassa? Visuaalisesti vaativa-blogissa on meneillään Käräytä kirahvi!-tempaus ja kirahvikassien käräyttäjien kesken arvotaan sadan euron arvosta Sophie the Giraffe-tuotteita! Facebookista löytyy myös ihana kirahvikassigalleria, josta voi bongata muitakin tuttuja naamoja kirahvikassien kanssa.

6 kommenttia:

 1. En ole raskaana enää, eli en voi puolustautua edes sillä, mutta mun lempparit ja maailman mukavimmat housut ja ainakin 5 vuotta vanhat, pikkuveljeltä joskus pöllityt verkkarihousut. Mustat, aivan täynnää nukkaa, todella kuluneet, myös maalaushousuina käytetyt ja sehän näkyy, lahkeet rispaantuneet ihan rikki. Mutta mähän en niistä luovu!!! :D Ei oo mitään mukavampia sattunut eteeni vielä. Ja joo, käytän vain kotona.. ;D

  VastaaPoista
 2. Mulla on toi kirahvikassi toimimassa rintarepun säilytyskassina. :)Ja mun vaatevalinnoista vaikea valita sitä "kauheinta-mukavinta", sanotaanko vaikka näin että perustyyli on tuulitakki ja collegehousut. Mutta tuulitakki on pinkki ja ihana, näin puollustukseksi! Mukavuus on kyllä noussut vaatteiden suhteen prioriteetti ykköseksi (tai vähintään hyväksi kakkoseksi) kun ennen taas sanaa mukava ei voinut edes käyttää samassa lauseessa kun puhuttiin mun pukeutumistyylistä. :D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Äitinä mukavuus on noussut kyllä isoksi jutuksi, sillä kaikissa asuissa pitää pystyä kyyristymään ja kyykkäämään, juoksemaan ja nostamaan. Suosikikseini on tullut erilaiset college jakut (siis semmoiset jakut, jotka näyttävät ihan jakulta, mutta kangas on vaan on trikoota tai collegea). Helppoa, mutta hyvän näköistä.

  VastaaPoista
 5. Multa löytyis sulle tunnustus mun blogissa http://vimmla.blogspot.fi/2012/09/tunnustus.htmljatka näitä ihania postauksia niin piristät mun arkee ihan superisti! :)

  VastaaPoista
 6. Eihän tästä voi kun vaan tykätä!

  VastaaPoista