Social Media Icons

lauantai 25. elokuuta 2012

Ystäviä ja laatuaikaa

7 kommenttia , , , , , , , Share It:


Osallistuin tänään Kottaraisen kanssa Ikea Family-spesiaaliaamuun satojen muiden tavoin eli kävimme tsekkaamassa kangasuutuudet ja syömässä ilmaisen aamupalan (mikään ei muuten voita valmiiseen pöytään istumista ja sitä että joku korjaa astiat puolestasi, toim. huom.), mikä käsitti tapauksessamme croissantteja, täytettyjä sämpylöitä, suklaakahvia ja luomupuolukkamehua. Pitkä jonotus ruokalinjastolle ja syömättömyys tekivät tehtävänsä, joten jos näit Vantaalla ruokajonossa kaiteeseen nojaten kykkivän pötsikkään naisihmisen, se olin minä, verensokerin laskemiselle herkkä ihminen. Onneksi ruokaileminen on oikotie onneen.

Luonnollisestikin pihinä ihmisenä käytin saamani kymmenen euron lahjakortin harkiten enkä taipunut maksamaan löydöstäni senttiäkään enempää. Jumituimme mustavalkoisten tekstiilien osastolle, ja sellaisia meiltä nyt uutukaisina löytyykin, nimittäin lahjakortillani lunastaneena tyynynpäällisenä, sekä ihanina verhoina keittiössä, jotka tosin sain alkuihastuksesta huolimatta ne käyttämättä jättäneeltä Kottaraiselta. Ne saivat rakastavan kodin, ja kerrankin myös puusilmäinen avopuolisoni huomasi eron kotiin tullessaan.Ikea-reissun päätteeksi suuntasimme vielä blogisisareni luokse kahvittelemaan, ja mukaan nappasin kotoa myös hampaitaan kiukkuvan Helmin. Pikkutyttöjen välistä ystävyyttä on edelleen pinaattilettujen jakaminen, kaverin vaatteiden yhdessä ihasteleminen ja pukeminen, kimppakyyti potkumopolla ja duplotornin yhdessä rakentaminen.
Meillä taasen kahvi jäähtyi kuppiin ja puhe pulppusi milloin mistäkin. Kun viettää suurimman osan ajastaan lapsen kanssa kaksin neljän seinän sisällä, oppii arvostamaan aikuista seuraa. Sellaista, joka tietää miksi hiukset ovat likaiset tai silmänaluset tummat. Miltä uhmakausi tuntuu ja miten tylsää on istua yksin hiekkalaatikon reunalla. Ja jonka kanssa voi puhua muustakin. Kuten vaikka sisustusunelmista, ärsyttävistä naapureista ja muoti-ilmiöistä.

Tällaiset päivät ovat kullanarvoisia, todella.

7 kommenttia:

 1. Aikamoinen WT tuo kottarainen. Hänellä oikein on sopiva nimimerkki.

  VastaaPoista
 2. Taidatkin tuntea ihmisen hyvinkin, kun annat tällaisia arvioita? Jos tapaisit hänet edes kerran, tietäisit kuinka naurettavalta tuo valkoiseksi roskaväeksi haukkuminen kuulostaa.

  VastaaPoista
 3. Voi että noita neitejä mekkorekillä :DJa que??? Mä en ees tajunnut mikä toi WT on ilman tota vastausta, jopa aattelin että joku kehuva lyhenne että jos kuvista huomaa että tosiaan on visuaalista silmää (minkä ainakin itse huomaan) mutta jopas on jollain otsaa. En edes tunne kottaraista enkä ole blogissakaan käynyt säännöllisesti, mutta mulla ei kyllä todellakaan tulis mieleenkään mikään white trash -tyyppi, kaukana siitä. Kyllä (anonyymit) ihmiset osaa olla tyhmiä...

  VastaaPoista
 4. Mainio tuo kuva missä tytöt tutkii vaatteita! Ihania :)

  VastaaPoista
 5. Oi, mekin tosiaan oltiin siellä Ikean jutskassa mutta missattiin safkat juurikin siitä yhdestä syystä.... Jonot!!!!!!! :D Mutts olihan se ihan hauskaa olla Ikeassa superaikaisin! :)

  VastaaPoista
 6. Jeah, lisään ansioluettelooni tämän. Heti siihen hipsterin perään. ;)

  VastaaPoista