Social Media Icons

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Yhteistyötuulia ja upeita naisia

17 kommenttia , , , , , , Share It:

Kuvat varastettu suvereenisti Mutsilasta.

Blogin kautta tutuksi ihan oikeassakin elämässä tullut Oi mutsi mutsi paitsi äärimmäisen kilpailuhenkinen, persoonaltaan räväkkä, myös äärimmäisen valovoimainen ja upea nainen. Siksi arvelenkin hänen lähteneen mukaan KappAhlin XL-mallikisaan joka on käynnissä vielä puolisentoista viikkoa. Kärkikahinoissa taisteleva Mutsi ei turvautunut photoshoppiin tai studiomeikkiin, ja täytyy todeta että se todella toimii. Aito hymy, aito olemus. Kilpailijaprofiilin löydät täältä, ja ääniähän saa antaa kilpailijoille joka vuorokausi uuden.

Liukuhihnatavarana kulkevat katalogimallit (isommassakin koossa) joita löytyy tusinasta kolmetoista ovat saaneet vastaansa kovan palan - tavalliset, inhimillisellä tavalla persoonalliset, upeat naiset. On ilahduttavaa, miten monet liikkeet ja suunnittelijat käyttävät erikokoisia, näköisiä ja erilaisella vartalotyypillä varustettuja malleja.

Toivottavasti Oi mutsi mutsi saa hetkensä prinsessana, jonkun toisen meikattavana, puettavana ja kuvattavana. Minä tulen saamaan omani toiselta upealta ja ihanalta naiselta, Mamamia.fi-verkkokaupan Kaisulta, saamani yhteistyöehdotus-sähköpostin tiimoilta. Saan testattavakseni ja arvosteltavaksi joitakin valikoituja äitiysvaatteita, joskin pikameikistä lapsen roikkuessa lahkeessa ja tärähtäneistä kaukolaukaisimella räpsäistyistä kuvista vastaa allekirjoittanut, tekstistä ja mielipiteistä nyt puhumattakaan. Tuntuu huikealta, että minä, jupiterin lanteineni ja reisikomplekseineni pääsen hetkeksi pieneksi osaksi äitiysmuodin tuoreimpia virtauksia. Olenhan ihan tavallisen näköinen eikä housukokonikaan oli kolmekymmentäneljä. Mamamian poppoo on aiemmin tehnyt yhteistyötä ainakin ihanaisen Äitiyshousut-blogin Helian ja Magicpocksin upean Majn kanssa, joten olen imarreltu ja yllättynyt.
Vaatekaapistani löytyy kyllä kovasti tykätty ja Majltakin löytyvä Sobean yoga-asu, jonka voitin taannoin keväällä blogiarvonnasta ja hyvien käyttökokemuksieni vuoksi odotan kyllä innolla tulevaa yhteistyötä.

Saattaapa minulla olla näppini pelissä, mitä tulee verkkokaupan syysuutuksiin, mutta siitä lisää myöhemmin. Ja mikä parasta, syksyllä arvotaan vielä upea lahjakorttipalkinto yhdelle onnekkaalle, joten kannattaa todella pysytellä linjoilla.

Tuleekohan huolettomasta äidistä tyylikäs äiti, se jää nähtäväksi!

PS. Oi mutsi mutsi on maksanut tämän mainoksen hänen kilpailijaprofiilistaan (minä yllä kuvailin häntä kilpailuhenkiseksi, hän taasen räväkälle tyylilleen ominaisesti epätoivoiseksi läskiksi blogini facebook-sivulla jossa YYA-sopimus solmittiin). Sovimme oravannahkakaupasta kahvin ja kahvileivän merkeissä, mutta koetan kiristää hänet seurakseni ensi viikkoiseen menooni (enkä puhu juurihoidosta, siellä olin jo). Joten hop hop, Oi mutsia mutsia äänestämään nyt heti, huomenna ja ylihuomenna!

17 kommenttia:

 1. Kiitos, tämä todellakin oli maksettu mainos :D

  VastaaPoista
 2. Kiva kiva kun mainostit, siellähän oli upea Pipsakin mukana. Äänestin kyllä tällä kertaa häntä. Luonnollisempaa ihmistä saa hakea ja hänen bloginsa on ehdottoman kiva väriläiskä blogistaniassa.

  VastaaPoista
 3. No huh huh, kävin katsomassa tuon kisan kärkityypit ja mutsi sekä ihan muutama muu ovat paikkansa ansainneet. Vai oliko se jonkinlainen persoonallisuuskisa, missä ulkonäkö ei merkitse mitään.

  VastaaPoista
 4. toivonpa nyt, ettei täälläkin kilpailijoiden ulkonäköä alettaisi ruotimaan naamattomana tämän enempää. On tosi kurja, että osa rohkeasti itsensä likoon laittaneista naisista joutuu suhteettomien haukkujen kohteeksi, jos ei satu olemaan kommentoijan kauneusihanteiden mukainen :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä kisassa on upeita ja kauniita naisia, joista Oi mutsi mutsi on ihan kärkikaartia. Ääni rapsahtaa joka päivä!

  VastaaPoista
 6. Tää oli niin hyvä!Olen äänestänyt jo monta kertaa! Törmäsin blogiisi sattumalta ja olen jäänyt lukijaksesi. :) Kiva blogi.Terveisin,Tiina :)

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoista. Minulla on epäilys, että kisan TOP kympin kahdelle eniten ääniä saaneille kilpailijoille manipuloidaan ääniä jollakin tavoin. Ero kolmantena tulevaan on pari tuhatta, ja esimerkiksi ensin Pipsa saa äänivyöryn, jonka jälkeen Elsallekin tulee useampi sata ääntä melkein muutamassa minuutissa. Minulla on vahva epäilys, että ainakin kahta kärkipaikkaa manipuloidaan, kyseisten kilpailijoiden, Kappahlin tai jonkun muun toimesta.

  VastaaPoista
 8. Ohoh, enpäs ole äänestystilannetta noin tarkkaan seurannutkaan, antanut vain ääniä muistaessani (ja myönnän, myös muille upeille naisille jotka eivät top10-listalle yltäneetkään). Mutta aika mielenkiintoista ja hölmöä, jos tilannetta manipuloidaan jonkun toimesta. :(

  VastaaPoista
 9. Varmasti joku manipuloi tuota... Luin Mutsin blogista että ilmeisesti Ylilauta-keskustelufoorumi on päättänyt antaa Pipsalle tuhansia ääniä, ja kyseisellä foorumilla kehotetaan muitakin äänestämään Pipsaa. Mutta epääilyttävää tästä tekee se, että aina kun Pipsa kirii johtoon, Mutsille ilmestyy yhtäkkiä parisataa ääntä kuin tyhjästä. Onko tämän takana Mutsi vai Kappahl? Koska jokainen ymmärtää, ettei kilpailija voi saada parissa minuutissa yhtäkkiä useampaa sataa ääntä, ainakaan rehellisesti...

  VastaaPoista
 10. Toki sekä minun että Mutsin blogilla on kymmeniä tuhansia lukijoita, joten isotkaan äänimäärät eivät epäilytä, mutta niiden ilmestyminen todella lyhyessä ajassa ja yhtäkkiä tietysti vähän epäilyttää.

  VastaaPoista
 11. Tai korjaan, oikeammin kymmeniä tuhansia kävijöitä.

  VastaaPoista
 12. Joo ja äänien manipulointiin tarttettaisiin hitosti (anteeksi kielenkäyttö) alan koulutusta, mitä epäilen Oimutsilta löytyvän. Ei siis millään pahalla, mutta sellaista ei pysty ihan perustellaan kuten allekirjoittanut tekemään millään. Katselin vähän aikaa noita ääniä tämän luettuani ja menee niissä useampi tunti kuitenkin kun niitä tulee välillä enemmän ja miten sattuu pitkin päivää eli ei samaan aikaan päivittäin tms...,

  VastaaPoista
 13. En muuten hokannutkaan ollenkaan tuota anokommentin vihjausta ollenkaan Mutsin osuudesta asiaan, vastasin vain kiireellä lapsen roikkuessa lahkeessa. Mutta todellakaan en kuvittele Mutsin olevan asian takana - ehkä joku taho KappAhlilla tai jossain voi vaikuttaa asiaan, mutta ehkä toisaalta kyseessä voi olla joku ihan päivityksellinenkin juttu.

  VastaaPoista
 14. Piti siis kirjoittaa, että perustallaaja...Enkä usko, että KappAhl:kaan hyötyisi manipuloinnista mitään. Heille tuo äänestys lienee lähinnä mainostemppu, saavathan he valita voittajan 30 kilpailijasta, joista vain kaksi valitaan yleisöäänillä mukaan.

  VastaaPoista
 15. Ja siis meinasinkin, että Oimutsi ei siis käsittääkseni ole mikään superkoodaaja-hakkerimama. :D

  VastaaPoista
 16. MÄ TROLLASIN :---D ÄÄNESDIN SAMAA GU YLILAUDALAISED :---D EBIN SERVED :--D anon leguana :XXDD

  VastaaPoista
 17. T. Servaaja-rotta :DDDDD We do not forget XDD

  VastaaPoista