Social Media Icons

torstai 16. elokuuta 2012

Valmentautumista

Ei kommentteja Share It:
Raskauteni on saavuttanut jokin aika sitten laskennallisen puolivälin. Kiire ei ole, mutta asia muuttuu hiljalleen todentuntuisemmaksi. Arki pyörii edelleen Helmin ympärillä, mutta vapaina hetkinä ajatukset ovat vauvassa ja uudenlaisen arjen tuomissa haasteissa.

Vauvanvaateinventaario on aloitettu, tyttömäisimmistä vaatteista suurin osa on jo uusilla omistajilla, osa matkalla sinne. Taannoin sain sähköpostitse tarjouksen poikien vaatteista ja tänään hain niitä kahden kassillisen verran. Fiilistelin äitiyspakkauksen toppahaalarilla (meillä ei ole sellaista, en ottanut äitiyspakkausta) ja pienen pienillä kietaisubodeilla joita ei voi koskaan olla liikaa. Tein myös kaupat S-kokoisista taskuvaipoista, eriytin vaippakaapin pieneksi jääneet yksilöt omaan pinoonsa. Ilmottauduin Haikaranpesään. Lähetin sähköpostitiedustelun spesiaaleista synnytysvalmennuksista. Täytin synnytystoivelistaa. Monetkaan tekemäni asiat eivät toivottavasti ole ajankohtaisia; vauvanvaatteet päädy vielä pitkään (ylitsepursuavaan toim. huom.) vaatekaappiin pölyttymään, pinnasänky on jossain varastoituna mutten tiedä kootaanko sitä lainkaan, kestovaipatkin ehtivät seisoa muutaman hetken sukkalaatikkoni takana.

Vaikka viikot vierivät hurjaan tahtiin, huomaan, ettei toinen raskaus todellakaan enää mene vain siinä sivussa. Se vain ei ole päällimmäisenä mielessä vuorokauden jokaisena tuntina, toisin kuin viimeksi, mutta ajatuksissa kyllä. Muistan sen mojovan potkun hetkellä pallean tuntumassa ja kehoni harjoitussupistuksina portaita kivutessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti