Social Media Icons

torstai 9. elokuuta 2012

Tipupään pelastaja

8 kommenttia , , , Share It:

 Kuva täältä.

Joku kysyi taannoin, miten vaaleissa hiuksissani säilyy tuhkainen sävy pesusta toiseen, kuukaudesta toiseen. Keltaisena hohtava blondattu kuontalo kun ei ole urbaanilegenda. Painavin syy löytynee maailman parhaajasta kampaajasta, joka osaa valita keltaisuuteen taipuvaiselle tukalleni oikean sävyn ja hyvät mömmöt, mutta toiseksi hiusteni ehdottomaksi pelastajaksi on hopeashampoon rinnalle noussut hopeahoitosuihke, Four Reasonsin Silver Mist. Jo vuosia hiuksia blondanneena kuulin tästä arjen supersankarista entiseltä blondilta, Kottaraiselta, vallan myöhään, vasta viime viime talvena.

Silver Mistissä toimii kaikki; kampaajalla voin käydä kolmesti-neljästi vuodessa, kotona en värjää hiuksiani, supersävyttäviin ja pitkän vaikutusajan omaaviin hoitoaineisiin ei arkena vain ole aikaa. Lisäksi siinä on lämpö-ja UV-suoja! Hoitovapaalaisen budjetista en voi lohkaista isoa siivua hiuksiin jätettävälle hoitoaineelle (tai oikeastaan millekkään muullekaan hiustuotteelle), en todella vain voi. Yhdellä pullolla pärjää miltei vuoden päivät, ja mikä tärkeintä, alle yhdeksän euron suositushintakin on enemmän kuin kohdallaan. Vallan pätevä on myös samalla hinnalla varusteltu sarjan riittoisa ja sopivan pigmenttinen hopeashampoo, sekin löytyy suihkukaapin kätköistä. Itse hamstrasin molempia kaksin kappalein varastoon viimeksi kampaajalla käydessäni ja muita hoitotuotteita en hoitoaineen lisäksi edes käytä. Less is more.
Pienenä vinkkinä mainittakoon, että kannattaa suihkutella varovaisesti pigmenttistä hoitoainetta. Kylpyhuoneemme valkoinen ovi kun tuntuu melko usein saavan vallan ihastuttavan, violettisen hohteen...

Four Reasonsin tuotesarjoista löytyykin joka hiustyypille ja joka kukkarolle sopivia kampaamotuotteita aina rakennepaikkaavista tehohoidoista volyymia antaviin ja syväpuhdistaviin tuotteisiin, ja niitä löytää lähestulkoon kaikista kampaamoista ja isoimmista tavarataloista, esimerkiksi Sokokselta ja Stockalta.

Mikä pelastaa sinut huonoilta hiuspäiviltä? Paljastakaa luottotuotteenne!

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, en moisista tiennyt. Itse olen käyttänyt vaan lorealin hopeashampoota.

  VastaaPoista
 2. Tarviiko tuo suihke ns. aktivoida lämmöllä esimerkiksi hiustenkuivaajalla vai tepsiikö ihan vain sellaisenaan? Kiitos vinkistä :))

  VastaaPoista
 3. Mulla on sama suihke kovassa käytössä! Myös sarjan colour mask, jota laitan, jos käyn saunassa.

  VastaaPoista
 4. Ei tarvitse aktivoida mitenkään, itse suihkutan tuota aina pyyhekuivaan tukkaan suihkun jälkeen takkuja selvittääkseni. :)

  VastaaPoista
 5. Sen ColorMaskin ostamista olen miettinyt, aiemmin käytössä oli muistaakseni Goldwellin vaahtosävyte 10V-sävyssä, mutta sitä ei tunnu saavan enää mistään. :/

  VastaaPoista
 6. Pitääpäs käydä ostamas tommone :---) Tai kysyy eka äitiltä, josko sil olis tommone :D

  VastaaPoista
 7. Oi, täytyypä kokeilla! :) Oon juuri värjännyt takaisin vaaleaksi, lähelle omaa väriäni. Hopeashampoot käytössä, mutta aika korppuahan ne hiuksista tekee.

  VastaaPoista
 8. Tämä on kyllä blondien ehdoton tuote. :) sopii hyvin hennoillekkin hiuksille eikä latista ollenkaan! Kannattaa vaan muistaa ettei kannata se valkoinen paita päällä suihkutella :)

  VastaaPoista