Social Media Icons

perjantai 10. elokuuta 2012

Kirppisdilemma

14 kommenttia , , Share It:
Olen kirpputoreilla kävijä, aktiivinen ostaja ja penkoja. Mutten lainkaan myyjä. Olen nuukailija, mitä tulee käytettyyn tavaraan ja hinnoitellessani vanhoja tavaroitani kehtaisin pyytää vain minimaalisia summia, sellaisia joita voisin itsekin maksaa.
Nyt olen kuitenkin kinkkisessä tilanteessa. Uusi tulokas edustaa mitä todennäköisimmin vastakkaista sukupuolta kuin esikoinen (voi, en millään meinaa tottua käyttämään toistaiseksi ainoasta lapsestani tuollaista sanaa!) ja sukupuolineutraaleille vaatetusajatuksille päätään puistelevana ihmisenä huomaankin verkkokellarimme pursuavan vaatteita, joita en haluaisi pukea tulevalle poikalapselleni.

Kirpputoripöytien vuokrat ovat päätä huimaavat ja meiltä löytyvä lastenvaatetus on pääasiassa ei-brändättyä peruskauraa, josta toisinaan on ylitarjontaa - kohtuuttomilla hintalapuilla valitettavan varustettuna tosin. Mietinkin, mahtaisiko jollakulla teistä, arvoisat lukijani, olla tarvetta tyttömäisin värein varustelluille perusvaatteille (koot 56-74 cm)? Talvihaalareita löytyy kaapista ylimääräisenä kolmin kappalein; yksi vaaleanpunaisena (80cm) varattu, yksi Cupcaken lila-vaaleanpunainen (74cm) varattu ja yksi MoloKidsin unisex-punainen toppahaalari (74cm). varattu. Niin, ja lojuupa kaapissa myös pieneksi jäänyt pinkkiraidallinen Mikk-Linen välikausihaalarikin koossa 80cm varattu... Anyone?

Kuulunhan yhteen blogikirppisporukkaan, mutta olen maailman laiskin kuvaamaan ja postittamaan yksittäisiä bodeja ja pöksyjä, varsinkin kun niitä löytyy läjäpäin. Jos siis olisit sopuhintaisia perusvaattehia vailla, asut pääkaupunkiseudulla (tai liikut täällä päin), tehtäisiinkö penkojaistreffit? Toki voin koettaa kaivaa vaatteita kuvattavaksi ja postittaakin, jos jokin tietty koko kiinnostaa.

EDIT: Paiskata saa sähköpostillakin, osoitteeseen lapsellista@gmail.com!

14 kommenttia:

 1. Hei ! Oon kiinnostunut haalareista ja asun keravalla ;) oon metsästänyt tytölle toppahaalaria nyt parisen viikkoa mutta ehkäpä sulla olisi jokin sopiva!

  VastaaPoista
 2. Heipsan! Laitatko mulle sähköpostia osoitteeseen lapsellista(at)gmail.com? Voidaan sitten puhua tarkemmista yksityiskohdista! :)

  VastaaPoista
 3. Minä olen kiinnostunut välikausihaalarista! :) laitan sulle sähköpostia! :)

  VastaaPoista
 4. Mä voisi olla kiinnostunut nuista 74cm vaatteista ja mitä nyt ikin sattuu lötyy siin koossa, taikka siitä ylöspäin. Laitan sähköpostia =)

  VastaaPoista
 5. Mä olisin tosi kiinnostunut vaatteista koosta 62 ylöspäin :) Asun Vantaalla! :) Minäkin laitan sähköpostia!

  VastaaPoista
 6. Mulla olis sulle halvalla hyväkuntoisia vaatteita poikavauvalle. Haluan niistä lähinnä vain eroon, et yks vaate olis joku 1-2 euroa? Niitä on tosiaan melkein 3-5 jätesäkillistä, että pläääh.... En yhtään odota niitä kirppikselle vietäväksi :(

  VastaaPoista
 7. Mä olen itse miettinyt kirppispostausta. Mulla on nimittäin ollut kolmisen viikkoa kirppispöytä, ja siellä juuri sitä ei-brändättyä peruskauraa. Ja vaikka hinnat ovat minimaaliset (max. euro bodysta, yleensä vähemmän) niin todella huonosti on mitään mennyt kaupaksi. Vasta kun laitoin kaiken puoleen hintaan, niin meni kunnolla. Ja esim. kummankaan tytön äp-haalari ei ole mennyt kaupaksi, vaikken montaa euroa niistä pyydäkään...

  VastaaPoista
 8. Heti kun kuulin, että teille tulee poika niin mulla tuli mieleen meijän kaikki pienet vaatteet, tuolla ne on vaatehuoneessa.Jos haluatte Helmin kanssa harrastaa maakuntamatkailua, niin ootte ehdottomasti tervetulleita penkomaan noita vaatteita, jos siellä sattuisi olemaan jotain mikä miellyttää sun silmää :)

  VastaaPoista
 9. Onpas tullut ilahduttavan paljon kyselyitä lastenvaatteista! Jee! :)Siis tuo kirppistely tuntuu nykyään kannattavalta vain jos löytyy kasapäin lasten merkkivaatteita. Peruskaura tuntuu menevän tosi huonosti, joten tuskinpa varaan pöytää vielä mistään...

  VastaaPoista
 10. Hei! Menikö toppahaalarit jo? Voisin kuvia ottaa ja hintapyyntöä jos ei menny :) Hilla.lauren@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Miten nuo Mikk-Linen haalarit vastaa mielestäsi kokoaan? Olen aikeissa ostaa Mikk-Linen toppahaalarin, kun sellaisen saisi vielä aika reilulla alella. Oikea koko vain mietityttää, kun toppakeleihin on (toivon mukaan) vielä pitkälti aikaa.Tuo 80cm välikausihaalarikin kiinnostaa, jollei se ole jo löytänyt uutta omistajaa!

  VastaaPoista
 12. Oleko ajatellut, että veisit nuo tarpeettomat vaatteet myyntitilikirppikselle? Esim. Espoossa toimiva Liinalotta on hyvä paikka. Sinne vaan kassi, kauppias hinnoittelee, silittää ja tilittää tuloista osan sinulle. Helppoa kuin heinänteko. Ja ne, mitkä ei mene kaupaksi, voi sopia että kauppias laittaa hyväntekeväisyyteen. Itse olen käynyt siellä lähinnä asiakkaana, mutta olen ajatellut myös luopua meidän pojan vaatteista aikanaan juuri tuolla tavalla. Tuonne paikkaan ainakin kelpaa kaikki merkit, myös ns. ketjuvaatteet, kunhan ovat siistissä kunnossa.

  VastaaPoista
 13. meillä oli ihan perus vaaettetta hm lindeks kappahl ja tosi hlavt hinnat bodyt 0.50-2.00riipuen kunnosta setit max 4e ja haalarit max 15 oli viikon ajan pöytä vain 3vaatatta ja pari lelua jäi tienäsin reilu 600e vähänkö häkellyin ja kysyin vielä tilitystä hakiessani kun ai mitä kun myyjä kysyi että laitetaanko tilille vai otatko käteisenä:) myin sillon ihan pienet eli 45cm- 68cm vaatteet silloin käytin merkkejä vain ulkovaatteissa kestävyys ja vedenpitävyys syistä:) kantsii koklaa kirppistäkin :)

  VastaaPoista
 14. mä vein äitiyspakkauksen haalarit neuvolan kierrätyslaatikkon heti suoraan koska itse en ainakaan sitä käyttäisi tai ostaisi sellasta kun sen jo kelalta saa

  VastaaPoista