Social Media Icons

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kasseissa kirahveja ja graafikon kädenjälkeä

4 kommenttia , , , , , Share It:
Kun tyhjensin Kottaraisen komeroa (ja vein parhaat päältä, sori!), pakkasi hän ne mukaani tyypilliseen tapaansa varsin tyylikkäästi, nimittäin itse suunnittelemiinsa Sophie the Giraffe-kestokasseihin, joita on saatavilla rajoitetun ajan, elokuun lopusta syyskuun loppuun Sophie-kampanjakaupoista lahjaksi.

 Poncho / Kirppis
Paita / H&M Mama
Farkut / Lindex

Meillä hoitolaukussa tai vaunuissa kulkee aina mukana kangaskassi, sillä ruokakauppatäydennyksiä tulee tehtyä miltei päivittäin (ostoslistan laatiminen ja sen mukaan ottaminen voisi helpottaa), ja niiden yhteydessä myönnän eksyväni vallan usein läheisille kirppareille haahuilemaan, joten tilausta kauniille kannettavalle on aina. Tämä on ihana! Tänään kassissa kulki mukana kirppislöytöjä minulle.

Mitä tulee Sohvi-kirahviin, on se aikaa myöten noussut melkoiseksi suursuosikiksi. Itse himoitsin sitä jo raskausaikana, ja viime syksynä ostin omani Helmille viimein oman kirahvin kun se sattui olemaan tarjouksessa Big Small Companyn showroomin lopetusmyynnissä. Hampomisen aikaan sitä käytettiin puruleluna maailman parhaan pururenkaan ohella, sittemmin siitä lähtevä ääni on ilostuttanut ja kiinnostanut. Uusinta uutta on "pelotella" meitä vanhempia hiipimällä selän taakse ja puristaa kirahvia saaden sen vingahtamaan, joten ei kirahvi ole menettänyt suosiotaan vielä taaperonkaan silmissä muiden vauvamaisempien helistimien ja purulelujen tavoin.

Sophie the Giraffe on myrkytön, luonnonmateriaaleista valmistettu lelu, joka on ollut markkinoilla yli viisikymmentä vuotta. Mielestäni se henkii hienosti tätä aikaa; se on riittävän lapsekas, mutta silti kivan näköinen, yksinkertainen ja ekologinen. Pidän siitä, ettei se ole räiskyvän värinen, rapiseva tai karvainen, vaan lelu, jota katselen itsekin mielelläni. Värit ovat harmoniset eikä siinä ole mitään ylimääräistä. Kummallekin lapselleni aion säästää muutamia vaatteita ja leluja muistoksi, ja varmaa on, että edessä on meilläkin toisen Sophien hankinta, sillä en usko Helmin jakavan yhtä suosikeistaan kovinkaan mielellään.


Sophie on myös mukana to 30.8. Vauvakinossa ja elokuviin menijät saavat tällaisen kassin lahjaksi, jonka kyljessä todella komeilee Aino Niemisen suunnittelema ja tekemä Sophie-printti. Kassissa on myös tietoa Sophie-kampanjasta. Jos sinulta siis löytyy jo oma Sohvi kotoa, suosittelen suuntaamaan Vauvakinoon.

Syyskuun loppuun saakka Sophie the Giraffen saa siis lahjalaatikossa kampanjahintaan 19,90e ja lahjaksi saa tosiaan tällaisen ihanan kestokassin, ja setti on saatavilla seuraavista liikkeistä:

Bebes, Helsinki, 
BoBo Lappeenranta, 
Bumbeez, Pori, 
Great Kids, Hamina, 
Kuopus, Tampere, 
Lasten Metsola, kauppakeskus Zeppelin, Kempele,
Ombrellino, Helsinki,

Pieni Kamari, Jyväskylä
Kimperi, Jyväskylä, 

Punavuorenpeikko, Helsinki ja kauppakeskus Sello, Espoo
Karttuuni (lelukauppa), Hakaniemen Halli, Helsinki.


Lue lisää täältä.

4 kommenttia:

 1. Noi kaupalliset vauvakinot ei ole oikein houkutelleet ja vuosikkaan kanssa ei kyllä muutenkaan enää tulis lähdettyä, joten pitää varmaan mennä kirahviostoksille. Vauvalahjottavia kyllä lähitulevaisuudessa riittää. Ja kassi tietty itselle ;) No joo, johan meillä kestokasseja riittää parisenkymmentä joten tarvetta ei ole mutta onhan toi hieno!

  VastaaPoista
 2. Vauvakinot ja kassikaupat on turhan kaukana, mutta Sophie löytyy meiltäkin. Poika tykkää Sophiesta kovasti ja sen jyystäminen on ihan yhtä kivaa nyt (vajaa 11kk) kuin se oli joulunakin (2,5kk), kun poika sen sai. Ja meilläkin tullaan varmasti ostamaan toinen Sophie jos poika joskus pikkusisaruksen saa, tuo Sophie menee samaan laatikkoon kotiutumisvaatteiden kanssa :)

  VastaaPoista
 3. En tajunnutkaan vinkata, että kampanja-Sohveja ja kasseja saa myös verkkokaupoista, jos niikseen tulee. :)www.bebes.fiwww.bigsmallshop.comwww.bumbeez.comwww.kimperistore.mycashflow.fiwww.kuopus.fiwww.metsola.cowww.ombrellino.fiwww.punavuorenpeikko.fiwww.vipanat.fiVauvalahjanahan Sophie on ihan mainio, itse ainakin aion hankkia sen parhaille ystävilleni, tai heidän lapselleen, sitten kun he sellaisen saavat. :)

  VastaaPoista
 4. Kävin äsken bebesissä eikä tienneet asiasta mitään :( kuitenki noilla "virallisimmillakin" sophien sivuilla lukee et kamppis on alkanu jo 30.8 :Jäi sohvi ostamatta :( en halu jäähä ilman kassia

  VastaaPoista