Social Media Icons

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Seilorihenkeä, hiio-hoi!

Ei kommentteja Share It:
Jonkinlainen kummallinen pesänrakennusvietti minussa on herännyt. Äitiysfarkkujen ostaminen on vajonnut prioriteettilistallani alemmas (kukapa niitä miettisikään näin paahtavalla säällä), mutta uuden keittiön myötä myös uudet matot (tai oikeastaan ensimmäiset matot, ei meillä keittiössä mattoja ennen ollutkaan) ja verhot ovat vallanneet ostos(toive)listani. Mutta minkälaisia tekstiilejä? Merihenkisiä, laivastonsinisiä, raidallisia, romanttisia! Ei kuulosta yhtään minulta, mutta tuntuu oudolla tavalla omalta.

Kaikki lähti yhdestä keittiöpyyhkeestä. Kauan aikaa sitten Stockalta ostetusta Lexington Livingin tasaraitaisesta keittiöpyyhkeestä, joka uudistuneen ilmeen myötä sopikin keittiööni. Katselin tyytyväisenä tuota merihenkistä tekstiiliä, mutta jotain se kaipasi rinnalleen. Lisää seilorihenkeä. Lisää raitaa, ehkä tähtiä, sinistä, punaista, valkoista!

Meitä odottavat äitini meille diilaamat keltaiset ja siniset pinnatuolit, mutta neutraalien ja hillittyjen värien ystävänä saanevat ne tuta valkoisen maalipensselin kosketuksen. Niiden kanssa hyvin yhteen sopisivat vaaleat, eleettömät verhot, ehkä hieman romanttisetkin. Mutta sisustan miniminibudjetilla, ja yli kahdenkymmenen euron hinta kahdesta verhosta tuntuu suoranaiselta ryöstöltä, n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti