Social Media Icons

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Päivän epätyypillinen asu

Ei kommentteja Share It:
Tiedättehän ne vaatteet, jotka jäävät kaapin perälle hintalapuissaan. Ne joista ei raaskisi luopua, mutta joita ei oikeasti koskaan käytä. Ne ovat liian juhlavia tavalliselle tiistaiselle kauppareissulle tai ne eivät sovi yhteen minkään muun kanssa.

Äitiyden myötä olen tykästynyt yksivärisiin vaatteisiin, kevyeen trikooseen ja silittämistä kaipaamattomiin kuteisiin. Asu ei saa viedä minua pois mukavuusalueeltani, sen pitää mieluusti kestää koko päivän ja sen kanssa pitää olla helppo liikkua. Puoliväliä kovaa vauhtia lähestyttäessä myös esiin pullahtanut raskausvatsa tuo oman haastelisänsä asuvalintoihin.
Viime aikoina missionani on ollut säilyttää edes jonkinlainen pala naiseutta pukeutumisen muodossa. Yritän olla ajattelematta, että lähikauppaan suuntautuvalle maidonhakureissulle ei tarvitsisi olla päät kääntävää asukokonaisuutta. Eikä oikeasti tarvitsekaan, mutta minä ihan oikeasti lukeudun niihin ihmisiin, joiden kotivaatteet poltetaan roviolla tositeeveen tyylinmuutosohjelmissa.

Siksi kaivoinkin tänään kaapistani esiin niitä käyttämättä jääneitä vaatteita ja hylkäsin pesusta pesuun kulkevat luottosuosikit kaapin perälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti