Social Media Icons

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Mitäs me lomalaiset

Ei kommentteja Share It:
Pitkä, yksinäisyyden täyteinen kesä on ohi, mutta lomaa sen sijaan piisaa monta viikkoa ennen arkeen palaamista. Kauniimman puoliskoni Kööpenhaminan reissu peruuntui, mutta kalenteriin jäi silti läjäpäin merkintöjä ravintolapäivästä konserttiin, sokerirasituskokeeseen (joka on huomenna, wish me luck! Santsaan kuitenkin mustikkapiirakkaa, just in case...) ja rakenneultraan. Jääkaapin ovessa paistattelee myös kosmetologi-lahjakortti jonka sain äitienpäivälahjaksi taannoin, sinnekin on siis suunnattava, vielä kun on kesää jäljellä.

Perjantai-päivä meni tavaroita purkaessa ja pyykkiä pestessä. Eilen paikoilleen laitettiin viimeiset keittiökaappien ovet ja samaan syssyyn myös kylpyhuoneen (vessan) merilevänvihreät kaapinovet vaihtuivat ajattomaan korkeakiiltovalkoiseen. Eilen myös tulevan beibin kummit, parhaat ystävämme, vierailivat paahtavan kuumassa residenssissämme kotitekoisen mustikkapiirakan ja vahvan kahvin merkeissä.

Tänään vierailulle saatiin taas ystävä, ja pöytään katettiin peruna-purjokeittoa, naudan ulkofileepihvejä, uusia perunoita, ratatouillea (H:n bravuuria), savipadassa tehtyä oliivileipää ja tietenkin tuoreista marjoista tehtyä mustikkapiirakkaa. Passiivi-muodosta huomannette, että ruoanlaitosta vastasi yksin H, mikä tuntuu aika ylelliseltä.

Ensi viikolla suunnitelmissa on remonttiapuhommia isäni luona, isäni häät, ja josko jossain naistenlehtien ja uusien perunoiden nautiskelemisen välissä saisi aikaiseksi suunnattua piknikille lähimpään järven rantaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti