Social Media Icons

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kesämopo

9 kommenttia , , , , , , Share It:


Pari kesää sitten Salon kierrätyskeskuksesta ryöstöhintaan hankittu (ja myöhemmin tuunattu) mummopyörä muuntui kirpparilta kohtuulliseen neljän euron lunastushintaan lähteneellä kirkkaan keltaisella Hamaxilla hetkessä perhemalliseksi. Käyttökokemuksia ei vielä ole, sillä mukavuudenhaluinen pääurakoitsija odottaa poutaisempaa säätä. Kypärät on luonnollisestikin plakkarissa, ne kun ovat varsin halpoja henkivakuutuksia.

Pyöräily on yksi harvoista liikuntamuodoista, joista oikeasti pidän. Joskus pyöräilin kouluun ja töihin päivittäin, kolmatta kymmentä kilometriä päivässä. Rakastan kaupungin seisahtunutta kesäilmaa, polttavan kuumaa asfalttia, taustalla viliseviä maisemia ja vauhdin huumaa. Jospa tämä olisi minun tapani kuntoilla yhdessä lapsen kanssa ja pitää raskauskilot loitolla? Ellen sitten ota suuntaa jäätelökioskille (joka täällä susirajan takana on kylläkin kilometrien päässä)...

9 kommenttia:

 1. aivan ihana tuo helmin istuin :) minun pitäs uusia kumit mun jopoon ja lähtee taas pyöräilemään (mut se on tehtävä yksin, jopoon ei varmaan kauheemmin istuimia viritellä :D)

  VastaaPoista
 2. No tässäkin on kyllä leveä tarakka ja hyvin tuo siihen meni, kannattaa siis kokeilla. :)

  VastaaPoista
 3. ihanan herkullinen väriyhdistelmä tuo keltanen ja vaaleensininen <3 meillä on samoilla väreillä varustettu mohairpeitto odottamassa ensimmäistä kehdonkäyttäjää :D

  VastaaPoista
 4. jopo on niin matala et six mietityttää toi istuin homma :)

  VastaaPoista
 5. Voi jopoonkin laittaa istuimen jos haluaa. :) Näin sanoo pyörämekaanikko vierestäni. :D

  VastaaPoista
 6. Pitäsköhän itsekin käydä kirpparilla on nimittäin niin upea menipeli teillä! :) Mä tosin oin miettiny kärryä, sais kauppakassin samaan kyytiin, meillä on lähimpään kauppaan matkaa kolmisen kilometriä. Kesällä vois olla joskus kiva pyöräillä pojan kans kauppaan, eikä aina mennä autolla. En oikein uskaltais enää kauppakassia pyörään muuten lisäpainoksi ottaa.

  VastaaPoista
 7. Anteeksi, että näin vieraana tulen tänne höpöttämään, mutta oletko kenties salosta? (:

  VastaaPoista
 8. En, vaikka synnyinkaupunkini Turku onkin, niin olen eksynyt myöhemmin aika paljon kauemmas. Isäni asui joskus Salossa ja siskoni asuu edelleen, siksi olen sieltä ostanut pyörän erään kyläilyreissun yhteydessä. :)

  VastaaPoista