Social Media Icons

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Juuri nyt

5 kommenttia , , , , , , Share It:Nyt, juuri nyt tunnelma on odottavainen. Meille tulee ruokavieras, ystävä ja H. on ahertanut keittiössä monta tuntia, minä taasen pessyt pyykkiä ja tuskastellut ikkunoista sisään tunkevaa siitepölyroskaa. Välipalaviilit on syöty, leipä paistuu uunissa. Nyt me odottelemme, polttavan kuumassa asunnossa. Uusi, vaalea keittiö on muutamaa listaa vaille valmis, mutta kaikki ovet ovat paikoillaan. Kohta korkataan keittiö useammalla ruokalajilla, ihan kohta.

Loma alkakoon! Ihanaa, helteentäyteistä sunnuntaita kaikille!

5 kommenttia:

 1. Niin tuttu näky tuossa viimesessä kuvassa. ;D Joka paikkaan pitää kiivetä, heh.. :) Pidätkö muuten kauan vielä jännityksessä meitä siitä tuplarattaisiin liittyvästä postauksesta? Innolla jo oottelen :)

  VastaaPoista
 2. Tuplarattaisiin ei liity mitään suurta mysteriaa, ne vain ovat anoppilassa säilytyksessä koska meidän vaunukellarimme on niin täynnä ettei sinne mahdu. Ensi viikolla saadaan kuitenkin puuttuvia osia ja rattaat saadaan tuunattua "valmiiksi", sitten tulee kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Mä yritän tulla jotenkin "tupatarkastukselle", kun keittiö on valmis. Pitäähän se nähdä livenä :-)

  VastaaPoista
 4. Tule, tule! Tämä on ihan näkemisen arvoinen. Vaikka kerkesitkö koskaan nähdäkään livenä sitä vihreää pyökkihirvitystä? :D

  VastaaPoista
 5. En ehtinyt, ehkä onnekseni. Yritän joku perjantai saada anopin kaaran lainaan, kun julkisilla teille tulo on hieman haasteellista...

  VastaaPoista