Social Media Icons

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Hoitolaukun ykkönen

9 kommenttia , , , , , Share It:


Liityin monien muiden bloggareiden ja tuttavieni tapaan Buzzadoriin jo aika päivää sitten, mutta ensimmäiseen kampanjaan pääsin vasta kesäkuussa. Buzzattavana oli taaperoikäisen vitaminoitu Piltti-maitojuoma.

Postista pakettia hakiessani olimme jo imetyksen loppusuoralla ja kaikilla aterioilla kului jo aimo satsi maitojuomaa tai maitoa. Hoitolaukun ykköseksi nousi tuo ruudullinen pillimaitopurkki, joka säilyy kylmässä ja huoneenlämmössä, jonka voi kaivaa keskellä linja-autoa esiin ilman paheksuvia katseita (toisin kuin rinnan), jolla taltutti suurimman osan hirveimmistäkin raivareista. Näin kesäaikaan onkin ihan kätevää kantaa mukanaan jonkinlaista nesteytystä ensihätään.
Me jaoimme näitä myös lapsiperheellisille kavereille, siis niille jotka eivät vielä olleet itse Buzzadoreja. Hyväksi se kuulemma koettiin sielläkin. Toisaalta aika moni kantoi jo valmiiksi mukanaan puolet halvempaa hyla-maitojuomaa, mutta vitamiinilisää siinä ei ole.

Pillijuoma on toki helppokäyttöinen, mutta sitä puristamaan himoitseva taapero ja täysi tetra olivat melkoisen hankala kombo. Maitoroiskeita löytyy pitkin vaunuja ja hoitolaukkua. Hyvänä puolena tietenkin on, ettei kotiin tarvitse raahata pestäväksi haisevaa tippalukollista maitonokkamukia. Ja tietenkin se säilyvyys.

Minkälaisia juomia teillä kulkee hoitolaukussa mukana?

9 kommenttia:

 1. Meillä hoitolaukun toimivin kombo on pillimaito + mehujehu. :D (mehujehu.fi) Ei puristella maitoa syliin, ei kiskota pilliä irti, ja jämän saa kiinni rattaiden tavarakorin laitaan tms. Ainut huono puoli on, että pitää aina muistaa ostaa matalan mallisia pillimaitoja ja smoothieita, että homma toimii. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä kulkee juurikin se halvempi maitoversio eli hyla pillimaito, välipalaksi on välillä lastenruokahyllyilyä löytyviä smoothieita (nekin pilliversioita). Mä olen ajatellut, että ne vitamiinit tulee monipuolisen ruuan mukana, joten ilman lisiä pärjätään.

  VastaaPoista
 3. me saatiin näitä samoja juomia puistosta laatikollinen kotiin,hyvin uppos:D yleensä mukana on pillismootieta tai hedelmäsokerillista mehua tai sit ihan vaan vettä sporttipullossa:)

  VastaaPoista
 4. Me oltiin kanssa mukana tuossa Buzzadorin maitojuoma kampanjassa. Petyin kauheesti kun luin että nämä kyseiset juomat valmistetaan Espanjassa. Mulle nämä tällaiset asiat vaan on kovin tärkeitä. Kyllä meidän tyttö silti juomaa maistoi mutta eipä siitä tykännyt.

  VastaaPoista
 5. Minäkin suosittelen tuota mehujehua! :)Johanna

  VastaaPoista
 6. Ei nyt ehkä toimi vielä yksivuotiaan kanssa, mutta miehen sisko joka on lastentarhanopettaja, antoi omille pojilleen pillimehut niin, että nosti ne sivulärpäkkeet irti, "korviksi", ja käski poikien pitää niistä kiinni, etteivät vahingossa purista purkkia kasaan :) Mun mielestä maailman mahtavin keksintö, mutta kyl toi mehujehukin kuulostaa aika hyvältä!

  VastaaPoista
 7. Ainolle tuo maitojuoma ei maistunut. Paremmin uppoaa uht-maito, jota onkin aina nykyisin mukana. Ongelmaksi muodostuu vain se, että tetra ei tyhjene kerralla, vaan aina jää ainakin osa pohjalle. Ja sitten maitoa on joka paikassa.Laitoin Mehujehun tilaukseen. Minimitilausmäärä oli kolme, haluatko ostaa multa yhden?

  VastaaPoista
 8. jos Sascia ei osta ni mä voin ostaa!

  VastaaPoista
 9. Wandis, me sovittiin Ellin kanssa jo toisaalla että meille kotiutuu yksi. Olisikohan kolmas vielä vapaana, Elli?

  VastaaPoista