Social Media Icons

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Onni onnettomuudessa

8 kommenttia , , , Share It:
On hetkiä, jolloin tuntuu, että arkea kannattelee yksin. Onneksi hädän tullen ympäriltä löytyy ihmisiä, joiden apuun ja turvaan voi luottaa.

Perjantaiset juurihoitosuunnitelmat menivät uusiksi, kun muutoin hyvin sujununeen torstai-illan (josta kerron hieman myöhemmin lisää!) päätteeksi söin äitini kanssa ravintolassa ja mitä ilmeisimmin sain jonkinasteisen ruokamyrkytyksen. Yö meni rajusti oksennellen, kovissa vatsakivuissa. Kun aamuneljältä tassuttelu-unikoulun periaatteita noudattaen, lastani rauhoittuvaksi silitellen istuin sängyn laidalla, pää oksennusämpärissä, olin valmis heittämään hanskat tiskiin. Ihan oikeasti.
Aamuseitsemältä soitin lähellä asuville vanhemmilleni ja pyysin heitä ottamaan Helmin hoitoon. Mikään ei pysynyt sisällä, ei vesikään, olo oli voipunut ja heikko. Tuskin pysyin tolpillani. Hammaskipuileva ja kiukkuinen lapsi haettiin kotiovelta ja tuotiin pyynnöstäni vasta iltapäivällä oloni hiukan helpotuttua kotiovelle, jaffa-pullon ja mustikkakeiton kanssa. Hetkeä myöhemmin kotiin palasi myös H, joka otti lapsen hoitaakseen ja ensi töikseen kipaisi kauppaan ja apteekkiin.

Kun apua tarvitsee, sitä saa. Onneksi.

8 kommenttia:

 1. Voi sinua raasua. Toivottavasti voit jo paremmin ja ihana kuulla, että sait apua tukalaan tilanteeseen! Onneksi H on nyt viikonlopun kotona kanssanne ja saat toipua rauhassa.

  VastaaPoista
 2. Voi hurja, hurjalta kuulostaa. Ton tyylisissä tilanteissa saa isä kyllä kuulla ikävä kyllä kunniansa, vaikkei mitään pystykään tekemään. Onneksi apua tuli kuitenkin ja juurihoitosuunnitelmat siirtyivät.Ja muuten tosi kiva "äidin oma aika"-juurihoito..

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että apua järjestyi! Ikävämpi kuulla, että olet ollut kipeänä, toivottavasti olo on kuitenkin jo parempi ja onneks sinulla on nyt H siellä apunasi.

  VastaaPoista
 4. Aina joskus on ihanaa huomata, että apujoukkoja on, vaikka tuo kokemus varmaankaan parhaasta päästä ollut.ps.Bongasin teidät Helmin kanssa ilttiksen jutusta :)

  VastaaPoista
 5. Minkäpäivän ilttiksen jutusta? :)

  VastaaPoista
 6. Tuohon en osaa vastata, sillä en ole itsekään nähnyt juttua. :D Oltiin matkalla yhden näyttelyn avajaisiin kun meidät pysäytettiin kaupassa ja kysyttiin ruoan hinnan noususta ja siitä, miten se tuntuu meidän taloudessa tai onko se vaikuttanut meidän valintoihin. Joku gallup. Eli ei mitään kovinkaan sykähdyttävää. :D

  VastaaPoista
 7. Hurjaa se olikin! Mä olin H:n onneksi vain iloinen comebackista ja siitä, että oli tarjolla lisäkäsipari. Toivottavasti tämä oman ajan laatu ja määrä kohenee silmissä elokuussa kun tilanne taas normalisoituu. Ei enää montaa viikkoa! ;)

  VastaaPoista
 8. Itsekin bongasin saman jutun.Se oli muuten perjantain lehti :)

  VastaaPoista