Social Media Icons

torstai 14. kesäkuuta 2012

Ghettobootymama

Ei kommentteja , , , , , , , Share It:
Ystävälläni oli taannoin kaveriporukkamme kuuluisimmat kotihousut, joita pilkattiin aina tilaisuuden tullen. Ne tunnettiin ghettobootypöksyinä ja ne olivat toffeenväristä velouria, joissa oli satiininauharaidat sivuissa. Ne olivat puhkikulutetut, rakastetut ja paljon pidetyt ja ystäväni avomies sai suostutella monta tovia vuotta häntä luopumaan niistä.

Meni pitkään, ennen kun pääsin eroon velour = postimyyntikuvaston kotiasut-mielleyhtymästäni. Ensin karsastin materiaalia lastenvaatteissakin. Mutta kun huomasin, kuinka se kestää aikaa ja pesuja, vakuutuin. Silmäilin ihastuneena Magicpocksin Majn Sobean velouroloasua ja olin aivan myyty.
Arpaonni suosi minua (kerrankin!) Äitiyshousujen blogiarvonnassa ja voitin Cecilja S-imetysmekon, joka ei istunutkaan uljaalle tiikeriemon keskivartalolleni lainkaan. Mamamian väki, arvonnan sponsoroija, oli ymmärtäväistä ja taannoin Lapsimessuilla sain vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen heidän valikoimistaan. Sobean tuotekuvat eivät kyllä puhu puolestaan, sillä tuotteet ovat paljon kauniimpia ja istuvampia luonnossa, onneksi vilkaisin ne ihan livenä.
Koska jo Lapsimessuilla tiesin olevani raskaana, uskaltauduin valitsemaan Sobean yoga housut mustina. Ne ovat siitä lähtien olleet päälläni joka päivä ja nyt hiljalleen turpoavan vatsani päälle olen vain nostanut lantioresorin ylös. Nämä on mielettömän pehmeät ihoa vasten, mukavat ja rennot päällä, eikä lähiömutsin maineeni kärsi julkisilla paikoillakaan velourvaatteissa liikkuessa - itse asiassa lähikaupan nuori naismyyjä ihasteli rentoja mutta istuvia housujani!

Ja koska oikein innostuin, tilasin hiljan myös Sobean imetystopin (joka ei näytä lainkaan imetysvaatteelta) valkoisena ja mustan velourhupparin housujeni kaveriksi. Minä olen ihan hurahtanut. Taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti