Social Media Icons

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vuoden mutsi-hetkeni

6 kommenttia , , , , Share It:


Vuoden mutsi-kirjan facebook-sivulla kävi taannoin kohina kun järjestettiin valokuvakilpailu, jonka teemana oli "vuoden mutsi", kuinka ollakaan. Nauroin pissat housuissa vedet silmissä katsellessani kuvia kaljamäyräkoiran kuoria kanniskelevasta tuttisuusta ja kynsilakalla koristeltua keskisormea näyttävävästä uhmaikäisestä vanukaspurkki kädessään.

Oma pilkka osui tietysti omaan nilkkaan kun vappupäivän brunssilta jääneet (pestyt ja huuhdotut!) olut-ja siideritölkit löysivät tiensä kymmenkuisen kupeitteni hedelmän hyppysiin. Jotenkin minua jaksaa hämmästyttää, kuinka lapsi, joka ei osaa juoda vielä pillimehua, löytää alumiinitölkin suun ja kitisee turhautuneena huomatessaan sen olevan tyhjä.
Tämä on yksi lukuisista Vuoden mutsi-hetkistäni. Niihin luettakoon myös ne hetket, kun sukulaiset ovat vierailulla ja lapsi pitelee käsissään pienen rotan kokoista villakoiraa vaikka kotia on siivottu primiiviraivon vallassa puoli tuntia ennen mummojen arvioitua saapumisaikaa. Tai kun olen pakannut astetta huolettomammin hoitolaukkua ja lapsi saa leikkiä bussin keskiössä rattaissaan laukustani löytyneellä hiivapuikon käyttöohjeella (perustuu tositapahtumiin) ja puoliksi juodulla vichypullolla.

Tee nolo paljastus kommenttiboksissani ja kerro omista Vuoden mutsi-hetkistäsi!

6 kommenttia:

 1. (Kannttaakohan näitä oikeasti paljastaa :D tätä ei sitten käytetä mua vastaan!!)Meillä näin: tässä pari päivää takaperin löytyi pinsettiote ensimmäistä kertaa... sormien välissä lemmikkipupumme p*skapapana...! Todellinen Vuoden mutsi-hetki..

  VastaaPoista
 2. Hauskoja.Itselläni vasta vähän kokemusta mutta nämä tuli mieleen...olin sovittamassa vaatetetta kopissa ja lapsi rattaissa siinä vieressä. annoin henkarin tutkittavaksi ( tyhmä äiti). seuraavaksi kun katson poikaa istuu se siinä silmät vetisinä koukku suussa. jep.ja toinenolin vessassa ja poika istu eteisessä bumbossaan ja leikki tapansa mukaan jollain.... tälläkertaa se oli mun saapas. Jonka pohja oli aivan paskanen. ei ollut onneksi tajunut syödä mutta pikku kätöset oli aivan mustat.

  VastaaPoista
 3. Samaa on tapahtunut meilläkin! Ja kyllä, kerran jos toisenkin kerran on poika katkonut tupakka-askista tupakoita..

  VastaaPoista
 4. heh, tästä tulikin mieleen että meidän neiti innostui aikoinaan ryömimään kaljatölkin voimalla. Mies sitä aina siirteli eteenpäin ja neiti ryömi perässä.Kun tilalle vaihdettiin lelu tai jokin muu, neiti ei liikkunut mihinkään. :D

  VastaaPoista
 5. Ihan loistava! Meidän 10 kk tytöllä oli vappujuomana hoitolaukusta löytynyt matkakokoinen käsidesi, neiti oli naukkailevinaan siitä pullosta ja aina välillä kitisi, kun korkki pysyi yrityksistä huolimatta kiinni. Onneksi pysyi, kun en vaan jaksanut miljoonatta kertaa kieltää, vaan annoin tytön leikkiä epätoivoista puistokemistiä :) Ja parikin kertaa olen ollut tosi tyytyväinen, kun neiti leikkii niin nätisti itsekseen - kunnes olen huomannut, että siihen "leikkiin" kuuluu olennaisena osana olohuoneen jalkalampun sähköjohdon räplääminen...

  VastaaPoista
 6. meijän neiti oppi ryömimään tupakkatopan avulla, me ei tilannetta nähty mutta kun olohuoneeseen saavuttiin niin neitillä oli tupakkatoppa suussa. sen jälkeen kyllä kaikki on kiinnostanut mikä on kielletty. kerran jos toisenkin olen löytänyt neitin makkarista syömästä pelikonsolin johtoa ja kyllä hän on aina sen saanut irti konsolista on siinä ollut hymy kaukana kun huomaa että sehän voi saada sähkärin tuosta! ja en etes ymmärrä miten se on sen saanu irti konsolista koska se on erittäin tiukassa siinä!

  VastaaPoista