Social Media Icons

lauantai 5. toukokuuta 2012

Tavanomaista

7 kommenttia , , , , , , Share It:
 Tavanomaisia sisustuselementtejä olohuoneessa à la Helmi 10,5kk.

Tänään on ollut tavanomainen lauantai, yksi lukuisista. Heräsimme hävyttömän aikaisin, söimme aamupalaa ja vetelehdimme. Kävimme tavalliseen tapaan ruokakaupassa tekemässä viikon ruokaostokset - makaronilaatikkoaineksia ja siskonmakkarakeittotarpeita. Päivä ei ole ollut mitenkään erikoinen tai poikennut muista viikonlopuista, mutta jotakin maagista tässä on.

Tänään tulin taas ajatelleeksi, etten oikeastaan tarvitse ihmeellisiä asioita voidakseni olla onnellinen. Tänään keittiössä soi taustalla Tom Jones, Helmi söi jogurttia ja H pesi jääkaappia, kun jonkinlainen outo onnellisuuspuuska pyyhkäisi lävitseni. En haluaisi olla missään muualla, en kenenkään muun kanssa (myönnettäköön, jos Ben Affleck soittaisi ovikelloani ja pyytäisi kanssaan purjehtimaan auringonlaskuun vailla huolia rahasta tai kotitöistä, saattaisin pohtia tovin..).
Ulkona on niin vihreää, ilma on raikas. Harmaat ja likaiset ikkunatkaan eivät ahdista ja silitettävä pyykkivuorikin alkaa tuntua terapiahetkeltä, hetkeltä minun, maailman ja raudan välissä.

Helmikin tavailee ensimmäisiä sanoja, huhuilee "ätiä" ja ojentelee tavaroita & jakaa märkiä suukkoja sanoen painokkaasti "tättä".

Ei, mikään ei saa hyvää fiilistäni murenemaan. Minulla on kaikki mitä tarvitsen, tässä ja nyt. Meneillä on isompia ja pienempiä juttuja, lomailua ja puurtamista. Väsymystä ja onnen hetkiä. Arkea.

7 kommenttia:

 1. Ihana postaus <3 Kirjoitit kauniisti!

  VastaaPoista
 2. Tämä teksti sai hymyn huulille :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mukavalta. Itse olen pari vuotta vanhempi, lapseton ja avoliitossa. Mies mennä viilettää pää kolmantena jalkana viikonloppuisin ja itse vain haaveilen tuollaisesta arkisesta touhusta viikonloppuisin. Teillä riittää puuhaa tytön kanssa, mutta olenko seurustellut hulivilin kanssa 6 vuotta vai onko sinun miekkosesi vain rauhallinen tapaus, joka ei himoitse viikonloppuisin kaveriporukan luokse pelailemaan pleikkaa yms. :)

  VastaaPoista
 4. Pitää myöntää, että H on aika rauhallinen tapaus, on ollut aina. Mutta on hänelläkin hetkensä. Ja harrastuksensa, jotka vievät häntä aina puolet vuodesta kuin pässiä narussa pitkin maita ja mantuja. ;)Toisilla on ehkä menovaihe päällä pidempään, mutta enemmin tai myöhemmin on pakko hiljentää, miestenkin. :)

  VastaaPoista
 5. Oi, ihana teksti :) Nuo onnellisuuspuuskat on muuten todella pysäyttäviä!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa!Minä kuljen taas niin hormonien viemänä, että oikein kaipaan noita levollisia hetkiä. Vaikka ei sillä, kyllä mä kaipaamani oman hetken sain kun pääsin pesemään lattioita. Ja ihan omasta tahdosta :D

  VastaaPoista