Social Media Icons

lauantai 12. toukokuuta 2012

Se on täällä nyt

7 kommenttia Share It:


Torstaina se alkoi, keittiöremontti, josta aiemmin jo kerroinkin. Se tarkoittaa sitä, että meidät Helmin kanssa virallisesti häädetty lihalaatikoiden ja työkalupakkien seasta kuljeksimasta suurimmaksi osaksi ajasta.
Aion tietenkin polttaa kaikki rästissä olevat kahvittelukutsut ja pimpottaa ovikelloja valmispullapitkojen kanssa, meidän keittiömme kun ei ole käytössä.

Turkoosi ilme on tipotiessään ja sen alta löytyi jäännöksiä 1970-luvun tapeteista ja oudoista virityksistä. Putkimies kävi eilen ja tullee maanantaina uudestaan. Sähkömiestäkin tarvitaan. Ensi viikolla pääsemme valitsemaan työtasoja ja välitilalaminaattia, jes!

Huomenna on ensimmäinen äitienpäiväni äitinä, mutta en odota fiiniä aamiaistarjoilua - mikro lepää olohuoneemme lattialla ja siellä lämmitetään vain valmiiksi tehtyä makaronilaatikkoa ja eineksiä.

Tämä kaikki tarkoittaa sitä, että bloggaaminen jäänee sivummalle pariksi viikoksi, kotona kun olemme vain iltaisin (tuskin tauolle kuitenkaan, mutta älkää pelätkö postausvälien pidentyessä).

Ihanaa äitienpäivää jo etukäteen kaikille!

7 kommenttia:

 1. Hei tsemppiä tohon rumbaan!Meillä on keittiö vielä viimeisiä silauksia vailla, tänään kävin ostamassa verhokangasta. Että kyllä se ehkä kohta valmistuu, johan mekin jouluna aloitettiin ;)

  VastaaPoista
 2. Asutteko vuokralla vai onko asunto oma... Olen saanut käsityksen että asutte vuokralla.. Mietin vain tuota keittiöremonttia, että maksatteko remontin vuokra-asuntoon :O

  VastaaPoista
 3. Joo, kyllä me asutaan vuokralla. Vuokranantaja on tuttu niin ikään ja saatiin vaikuttaa itse paljon materiaalivalintoihin. H. on puuartesaaniseppä ja rakentanut keittiöitäkin ja on luonnollisestikin tässäkin proggiksessa mukana. Keittiöremontti ei maksa siis meille mitään, onneksi. :)

  VastaaPoista
 4. Varmasti ihan mahtia saada uusi keittiö! Tsemppiä remontin keskelle!

  VastaaPoista
 5. Kuvia sit HETI, kun alkaa oleen valmista :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä remppaan! Onneksi se kestää vain vähän aikaa. Nim. kaksi keittiöremppaa takana, itse tehtynä

  VastaaPoista
 7. Oi ihanaa! Remontti! Niin raivostuttavia kuin remontit aina ovatkin, niin onhan se lopputulos aina ihanaa. :) Musta on mahtavaa, kun kesällä meilläkin otetaan sirkkeli esiin ja vaihdetaan listat ja maalataan muutama seinä, ehkä vaihdetaan keittiönkaapeista ovet (nyt ovat aivan järkyttävän oksennuksen väriset)... Siis meillä ei ole tulossa mitään isoa remonttia, mutta pientä pinnan viilaamista. Asutaan myös vuokralla, joten nuo meillä tehtävät remontoinnit tulevat täysin vuokranantajan pussista. Itsehän vaikka maksaisin laminaatit lattioihin, mutta mies haraa vastaan. Pöh. :( Tsemppiä remonttiin! sitä tarvitaan, kun on pieni lapsi kotona (vierestä aikoinaan seurasin isäni raksaa, kun pienin sisaruksista oli neljän vanha, huh).TerkuinEmma ja poikavauva 11kkkukasanootahdon.blogspot.com

  VastaaPoista