Social Media Icons

torstai 31. toukokuuta 2012

Keskiviikkoinen asu

Ei kommentteja Share It:
Tiedättekö, harvoin suunnittelen postauksiani etukäteen. Yleensä ne ovat vain osa jonkinlaista aivomyrskyä, joka päätyy näppäimistöltäni julkaistavaksi teksteiksi yömyöhään. Tällä kertaa loin luonnoksen ja otsikoin sen keskiviikkoiseksi asuksi. Hanakasti päätin kuvauttaa arkisen kotiäitilookini, mitä hyvänsä se sitten olisikaan.

Päivän asu-kuvia muissa blogeissa katsellessani huomaan aina miettiväni nolostuttavan yksinkertaisia ajatuksia varsinaisten kuvaussessioiden järjestämisestä. Kantavatko he aina mukanansa jalustaa ja kaukolaukaisinta? Vaiko huomaavaista ja kameraa oikein käsittelevää kavaljeeria? Tai entäpä jos heillä onkin luottoa ihmisiin, siihen ettei kukaan kadulla vastaan tuleva, vapaaehtoiseksi valokuvan räpsäisijäksi ilmottautuva otakin jalkoja alleen ja pölli satojen eurojen järjestelmäkameraa?

Mutta, tältä se minun keskiviikkoinen asuni näyttää.

PS. Kurkkaathan yhteen suosikeistani, Äitiyshousut-blogiin, jossa on meneillään varsinainen päivän asu-viikko! Kateudesta vihreänä katselen aina Helian ajattoman klassisia asukokonaisuuksia pienillä ja hauskoilla yksityiskohdilla höystettynä. Mukavaa, käytännöllistä, tyylikästä - parempaa en voisi äitiysbloggarilta toivoakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti