Social Media Icons

tiistai 29. toukokuuta 2012

Kesän lapset


Säiden suosiessa myös me olemme ulkoilleet ahkerasti. Ballerinat jalassa, kesämekko päällä - en voisi toivoa parempaa! Todellisuudessa päivän asuni ovat olleet onnettomia kotiäitilook-virityksiä isoiksi jääneissä kledjuissa likaisella tukalla höystettynä, mikä tarkoittaa, että varsinaista aarreaittaa ei taannoinen verkkokellarireissu tarjonnut. Olen varovaisesti silmäillyt kesävaatetarjontaa ja vielä hanakammin etsiskellyt korkeavyötäröisiä, raskausarvet peittäviä bikineitä (niitä ei ole missään!).


Me olemme talsineet puu-Vallilassa ja juoneet pullakahveja ulkona, lapset nurmikolla telmien. Tapasin Oi mutsi mutsin joka intoutui laillani mielettömän hyvästä ja edullisesta pihakirppiksen tarjonnasta ja raahasi palasia siitä kassialman maineenkin uhalla pitkin maita ja mantuja (ks. yllä oleva kuva). Minäkin tein huikeita löytöjä aina uudenveroisista imetysmekoista uudenveroiseen ReimaTecin talvihaalariin ja kassillisen saldokin jäi päätähuimaavaan viiteen euroon. Olen saanut siitä lähtien kummallisia (materialismi)onnellisuuspuuskia ja talsinut vesisateessa bussien myöhästellessä. Kesällä on niin helppoa olla huoleton. Onnellinen.


PS. Lupasin vielä julkaista kuvan Oi mutsi mutsin leipaisemasta mansikkapiirakasta. Oikeastaan se käsitti valmiin piirakkapohjan, kerman vatkaamisen, mansikoiden perkaamisen ja rakkaudella kasvatetun sitruunamelissan käyttämisen. Sitruunamelissan, jota minä en meinannut väkipakollakaan suostua maistamaan (jos en ole koskaan sanonut, niin mainittakoon, että olen uusien makujen ja ruokien suhteen äärimmäisen epäluuloinen ja vastahakoinen). Ennakkoluulot romukoppaan, kasvattaja-palopuhe oli kuitenkin melkoisen tehokas ja maistamisen jälkeen päätin lisätä sen meidänkin ostoslistallemme tulevia 1-vuotispäiviä silmällä pitäen. You got me, Ommis.

5 kommenttia:

 1. Mä en voi edelleenkään käsittää miten et ollut maistanut sitruunamelissaa :DMullakin on kyllä pieni onnenpuuska päällä tuosta pyörästä. Kohta pimppaan sen hienoksi!

  VastaaPoista
 2. Se on vihreä ja näyttää mausteelta - ei mun varsinaisessa suosikkilistassani. :DTuo pyörä on h-i-e-n-o!

  VastaaPoista
 3. http://cubus.com/fi/Naiset/Valikoima/Valikoima/Uima-asut/7114891/71148911/ nää on vähän korkeammat:D

  VastaaPoista
 4. Mä oon niin kateellinen noista pääkaupunkiseutujen kirppareista! Ei puhettakaan, että kassillisen vaatetta saisi vitosella. Vinkkaa, jos jostain ketjuliikkeestä löytyy kaipaamiasi bikineitä, mä haluaisin piiloon raskaus- ja sektioarvet. (Ja ehkä vähän löysääkin...)

  VastaaPoista
 5. Miksi et laita yksinkertaisesti uimapukua? Ei näy raskausarvet mahassa ja mahdolliset muutkin pienet epätasaisuudet menevät piiloon :-DTuo kolmipyörähän on aito Pucky! Tosi laadukas pyörä, hieno löytö!!

  VastaaPoista