Social Media Icons

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Ensimmäinen vappu

16 kommenttia Share It:Meidän perheen ensimmäinen yhteinen vappupäivä sujui rauhallisissa merkeissä anoppilassa, hyvän ruoan ja juoman äärellä. Helmillä oli oma vappupallokin, joka herraties on naurattanut häntä hervottomasti jo viikon päivät. Allekirjoittaneen fiilistä latisti hieman edellisyön valvomisesta (joskin toimin kuskin ominaisuudessa!) tullut pöhöttynyt olo ja päänsärky, mutta ei ole montaakaan vaivaa, jota ei kunnon grilliruoka korjaisi. Tummat silmänaluset peittävät aurinkolasit ja edellispäivän räjähtänyt kiharakampaus on niin vappuista, eikö?

Tänään jännätään H:n puolesta, jolla on supervaikea tentti päällä juuri nyt. Jos se menee läpi, alkaa meidän yhteinen lomamme ja keittiöremontti, viimein!

Miten sinä vietit vappua?

PS. Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan!

16 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä kuvia! Toi vika on paras kun Helmi riemuitsee yo-lakista :DOma vappu meni suurta uutista sulatellessa - raskaustesti näytti plussaa... :)r

  VastaaPoista
 2. Onnea anonyymille!Meidän tytön ensimmäinen vappu meni juhliessa. Meillä oli 25 vierasta ja tyttö katseli ihmeissään menoa ja meininkiä, hymyili kaikille ja viihtyi sylistä syliin myöhään iltaan asti. Äiti nautti kun sai syödä rauhassa, kun aina oli joku hoitaja lapselle. Eilen vielä pienellä pikinikillä kohottamassa kuohuvat maljat ja nyt paluu arkeen. Ihana kun on kevät! Hanna.

  VastaaPoista
 3. Voi, ihanaa! Onneksi olkoon! Se hetki on kyllä ihan mieletön, kun tikussa onkin kaksi viivaa. <3 Sulla on laskettu aika sitten joskus loppuvuodesta?

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa ihanalta vapulta! Arkeen paluu ei kuulosta tosin yhtään niin kivalta. :DMeillä on kauhea vierastus-eroahdistuskausi päällä, eikä kukaan saa missään nimessä ottaa syliin, joten ruokailukin hoidettiin kuvan osoittamalla tavalla - lapsi sylissä. :D

  VastaaPoista
 5. Täytyy sanoa että ihmettelen tässä sitä miten mitään vierastus-eroahdistuskautta ei ole tullut, meidän tyttö siis samanikäinen Helmin kanssa. Tuntuu ettei hän vierasta ketään eikä mitään. Voiko se vielä tulla? Illat on toki sellaisia että kun väsy tulee, ei lohduttajaksi kelpaa edes isä. Hanna.

  VastaaPoista
 6. Voih, toivottavasti ei tulekaan! ;) Kai se on vähän lapsesta kiinni myös, että miten voimakkaasti oireilee muiden ihmisten läsnäoloon. Me ollaan päästy vaiheeseen, jossa kukaan ei saa ottaa syliin, mutta saa tulla lähelle. Ainoastaan minun tai H:n sylistä on hyvä katsella sukulaisia tai kavereita, mutta he eivät saa missään nimessä koskea. Raskasta. :D

  VastaaPoista
 7. Meillä meni vappu pojan puolivuotisjuhlien merkeissä. Muuten vappu oli kuin mikä muukin päivä. Juuri sopivan rauhallista meininkiä meille. Vannotin itselleni, ettei osteta ilmapalloja tai serpentiiniä, mutta kappas, niitähän tuli haalittua kuitenkin lähikaupasta. :-) Poju sai oikeita merirosvopalloja, kun isompi neiti sai kolme oikein jättipalloa! Lähti vähän lapasesta.. :-D

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia!Aurinkoa, shampanjaa, uusien reseptien kokeilua, serpentiiniä ja ilmapalloja, paaaljon simaa ja munkkeja, huonoja unia ja vauvarokkoa. Niistä oli meidän eka perhevappumme tehty. Emme päässeet ulkoilemaan ja nauttimaan kevätsäästä, kun pikkuneidin kuume huiteli neljässäkympissä. Se hyvä puoli tässä on, että tietää, että kyse on vain muutaman päivän kestävästä taudista. Onneksi.

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! :) Tulee jotenkin niin kesäinen fiilis :)Olen syntynyt vappupäivänä, joten eilinen päivä meni 21-vuotispäivää juhliessa kera lähimpien sukulaisten.

  VastaaPoista
 10. Kiitos! Juu, laskureiden mukaan 31.12 :D ite oon syntyny 30.12 et saattaa olla et tulee mulle synttärilahja<3

  VastaaPoista
 11. syökö helmi koko ajan tuttia?

  VastaaPoista
 12. Kyllä se koko ajan on matkassa, mutta nyt on koitettu pienissä annoksissa vierottaan siitä. Ei oo ihan helpoin homma - silloin tuo haluaa rinnalle. :/

  VastaaPoista
 13. Myöhäiset onnittelut synttärisankarille! :)

  VastaaPoista
 14. Vappu kuulostaa ihanalta - vauvarokkoa lukuunottamatta. Joko helpottaa? Pikaiset paranemiset!

  VastaaPoista
 15. Ei juurikaan. Eilen kävimme lääkärillä. Tod.näk. juurikin epäilemämme vauvarokko plus ärhäkkä nielutulehdus (joka osittain selittää syömättömyyden). Kuume huitelee lähellä kolmeaysiä - neljääkymppiä. Nyt jännätään, pääsemmekö lähtemään Tukholmaan lauantaina, kuten olemme suunnitelleet.

  VastaaPoista