Social Media Icons

tiistai 22. toukokuuta 2012
Ei kommentteja Share It:
1. Mitä ilman et poistu koskaan kotoa?
Haluaisin todella sanoa, että kännykkä tai lompakko, koska se antaisi minusta edes hitusen pedantimman tai aikuisemman kuvan, mutta joudun rehellisyyspuuskassani paljastamaan, että mukana kulkee aina vaihtovaippa. No, melkein aina - loppu onkin historiaa.

2. Rakkain sisustusesineesi?


Ehdottomasti Ainoa.fi-verkkokaupasta tilaamani ja blogisisar-Kottaraisen suunnittelema Ilmassa-juliste, joka koristaa olohuoneemme seinää. Se on juuri sopivalla tavalla rönsyilevä ja yksinkertainen, värikäs ja väritön.

3. Mitä kotivälinettä ilman et tulisi toimeen?

Mikä on kotiväline? Tiskikone? Inhoan käsin tiskaamista, inhoan sitä sydänjuuriani myöten. Viikonloppuna meille kotiutui (keskeneräisen) keittiöremontin yhteydessä uusi, supermahtava ja iso tiskikone, enkä malta odottaa, että pääsen jättämään inhokkikotityön sen hoidettavaksi.

4. Pessimisti ei pety?

Ei! Minä olen ehdottomasti valittajasielu, vaimoainesta, ja nalkutan aina kaikesta. H:n kanssa käydyistä ulkomaan reissuista muistan naurettavan huonon ruoan hotellissa, kovat sängyt ja piinavan helteen - en upeita nähtävyyksiä, aamuyöisiä pohdintoja ja rakkaudentunnustuksia. Huonoina aamuina sadepilvissä ei ole hopeareunusta eikä päivä paista risukasaan. Valitettavan usein silloinkin, kun oikeasti iloitsen jostakin, osaan aina ensimmäiseksi muistaa, miten asia olisi voinut olla paremminkin.

5. Kaunein sana?

"Äiti". Helmin suusta, pehmeänä ja pulppuavana, se ei voisi kuulostaa kauniimmalta.

6. Täydellinen hetki?

Oi, niitä on monia! Yksi parhaista on helläkätisen luottokampaajani pesupaikalla.

7. Mikä sinussa on parasta?


Tietynlainen huolettomuus. Lapsen suhteen olen toisinaan turhankin varovainen ja hysteerinen, mutta muutoin olen melko rento tyyppi, jonka maailma ei romahda, vaikka plussakortti jäisikin himaan tai vaikka puntari näyttäisi naurettavan suurta lukemaa.

8. Ärsyttävin piirre ihmisessä?

Tekopyhyys. En voi sietää ihmisiä, jotka suureen ääneen arvostelevat asioita, joita itse tekevät alati. Se on mielestäni jonkinlaista epärehellisyyttä, kai eniten itseä kohtaan.

9. Tähän aikaan TV is all mine vaikka olis lätkän MM-finaali?
Todellakin. H. ei seuraa minkäänlaista urheilua, joten tästä emme käy matseja. Luontodokumentit sen sijaan saavat otsasuoneni pullistumaan - ainakin jos ne tulevat samaan aikaan lempisaippuaoopperoideni kanssa. Urheilua en seuraa minäkään. Olisin kannattanut Puolaa lätkän MM-kisoissa, ihan vain kiusallani, mutta se ei osallistunutkaan mittelöihin. Harmi.

10. Rakkain blogissa julkaistu kuva?

Voi ei.... Niitä on niin monia. Luulen silti, että rakkain on ensimmäinen koskaan Helmistä julkaistu kuva, joka on otettu hänestä vain muutaman tunnin vanhana.

11. Jos voisit jotain itsessäsi muuttaa, olisi se...?
Haluaisin avopuolisoni unenlahjat. Hän nukahtaa noin kuudessa sekunnissa, minä pyörin sängyssä aina tuskastuneena ja tuijotan kelloa. En osaa myöskään nukkua päiväunia. Toisinaan havahdun huomaamaan, että silmäni ovatkin auki, joten jonkinlainen rentoutumisen jalo taito olisi ihana oppia.

Ja minä taas haluan tietää, että....

1. Once in the life time - mitä sinun on ehdottomasti tehtävä tai koettava elämäsi aikana?
2. Oletko koskaan saanut koulukuvissa onnistunutta otosta?
3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti