Social Media Icons

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Takatalven rantaleijonat

5 kommenttia , , , , , , Share It:


Pääsiäisenä hengailimme mökillä villasukat jalassa Lostin kolmoskautta tapittaen, saunoen ja syöden. Lapsenvahteja, innokkaita hauskuuttajia ja hyppyyttäjiä löytyi yli tarpeidenkin, ja mikäs sen mukavampaa.


Viikonloppuna hengailimme ensimmäistä kertaa myös ulkona. Niinkuin ihan oikeasti ulkona. Olemme keinuneet muutamia kertoja, mutta muutoin ulkoiluhetket on vietetty vaunuissa visusti istuen. Eilen nostin Helmin pois rattaista, sulavaa maata tarkastelemaan.
Hämmästyksekseni hän löysikin sieltä paljon nähtävää ja koettavaa. Pelkästään jäisen järven ja lumipeitteen alta hiljalleen paljastuvien katseleminen paikallaan istuen sai hänet onnensa kukkuloille. Hän ei olisi millään malttanut lähteä, eivätkä pienet kuperkeikat alamäessä tai hiekanjyvät suussa hidastaneet vauhtia.

Järvi on vielä jäässä, laituri retkottaa rannassa. Kesällä raahaan nurmikolle naistenlehden, nukahdan vartiksi ja palan poroksi. Ehkä pian ostamme ensimmäiset hiekkalelut, sellaiset joilla voi leikkiä järvessä kesällä.

Helmin tossut olivat eri paria, toinen itse asiassa tumppu, ja minun hiuslookini koostui rennon sotkuisesta nutturasta ja juurikasvusta. Mutta ei se mitään. Juuri tällaista mökillä pitääkin olla.

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia jälleen kerran ja voi kuinka mä rupesinkaan kaipaamaan mökkeilyä! Kesää odotellessa. :---)

  VastaaPoista
 2. Suloinen Helmi! Lomalla saa olla lomalaisen näköinen ;I

  VastaaPoista
 3. mökkeilyä kaivataan täälläkin ...sun pitää laitta helmille välikausi rukkaset missä on peukku niin on helpompi tarttua tutkiessa mailmaa! hauskaa mökkeilyä

  VastaaPoista
 4. Melkein parasta mökkeilyssä on juurikin se, että saa pukeutua rentoihin, pehmeiksi kuluneisiin mökkivaatteisiin ja olla välittämättä naaman tai hiusten ulkonäöstä. Tietenkään unohtamatta saunan lempeitä löylyjä, siipan grillissä taikomia herkkuja, kiikkua tai pulahdusta lämpimään veteen.

  VastaaPoista
 5. voi että, miks meidän mökki on vain kesäasuttava ja sinne menevä tiekin on vielä ihan lumesta ummessa... noh, onneks kohta pääsee!

  VastaaPoista