Social Media Icons

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Rollaattorimummo

3 kommenttia , , , , Share It:


Olen huvittanut itseäni mielikuvalla minikokoisesta hampaattomasta mummosta, joka kulkee vaappuen rollaattoriinsa nojaten. Mielikuvani pitää kovaa ääntä, repii kaiken alas ja nauraa räkäisesti mennessään. Se suuttuu koska ohjaustehosteet ovat heikot ja matka tyssää alvariinsa, jossei seinään niin kirjahyllyyn.

Helmi pelkäsi pitkään tuota lahjaksi saatua mustaa taaperokärryä, nykyään sillä viiletetään kumit vinkuen auringonlaskuun. No ei ihan. Tärisevin käsin, silmät loistaen ja keskittynyt ilme kasvoilla työpöytää päin.

Vauva näytti vanhalta mummolta syntyessään, ryppyiseltä ja pieneltä, ohuessa ja vaaleassa hahtuvatukassaan. Nyt tuo samainen lapsi, joka sai nimensä kahdelta mummoltaan, harjoittelee tuetta seisomista ja on ottanutkin muutamia pikaisia askeleita ilman rollaattoriaan. Samainen vauva ryystää nokkamukista velliä coolisti pelkkä vaippa jalassaan toisella kädellä kärryynsä nojaten.
Minä taisin löytää ensimmäiset rypyt silmieni alta. Kohta olemme molemmat mummoja, toivottavasti vain ilman rollaattoreja.

PS. Tärähtäneet kuvat ovat osa mummoutumista. Kun lähtee kauppaan hakemaan pattereita irtosalamaan, unohtaa ne matkalla ikävöidessään kotona odottavia Aino-tossujaan.

3 kommenttia:

  1. Haha :D Täytynee huvittaa itseään samalla mielikuvalla kun meidän neiti alkaa kärryttelemään :D

    VastaaPoista
  2. Oletko koskaan tehnyt sellaista linkkaa blogisi postausta ja esitellyt sieltä omia suosikkeja? Mua kiinnostaisi nähdä millaisista blogeista tykkäät :)

    VastaaPoista
  3. Ihan mahtava teksti ja huippu pikkumummo :-D

    VastaaPoista