Social Media Icons

lauantai 28. huhtikuuta 2012

MessuillenEnsiksikin pyydän anteeksi tavattoman raflaavaa otsikkoa, ette varmaankaan arvaa, mitä tuleman pitää, mutta muutama muukin kanssabloggaaja on ehtinyt jo tarttua aiheeseen ja vienyt sanat suustani.

Pääsin liput voittaneen Kahdesta kolmeksi-blogista tutun Elli76:n kanssa katsastamaan ensimmäistä kertaa Lapsimessujen tarjontaa Helsingin messukeskukseen eilen. Pakkasin periaatteellisena (nuukana) ihmisenä lapsen vaunuihin ilmainen seutulippu mielessäni hohtaen ja suuntasin kohta vaunuilla täyttyvää juna-asemaa. Hieman ennen aamukymmentä tien ylittivät ainakin viidetkymmenet vaunut kanssani samaan aikaan ja pahoin jo pelkäsin, etten mahtuisi luovimaan ihmisjoukossa, mutta messut olivatkin perjantai-aamupäivällä vielä kovin hiljaiset. Onneksi!
Törmäsimmepä sattumalta myös Minttuun, Kottaraiseen ja Oi mutsi mutsiin. Oli kiva nähdä, pitkästä aikaa!

Tarjolla oli jos jonkinlaista tavaraa aina pillimehupurkeista ekopuuvillavaatteisiin ja lasten alehintaisiin ulkokuteisiin. Oli odottajan olohuonetta, isommille lapsille temppurataa ja piirustusnurkkausta, ja pääsipä meidän Helmimmekin ensi kertaa turmiolliseen pallomereenkin. Alle vuoden ikäiselle lapselle ei pallomerta lukuunottamatta ole sen enempää katseltavaa tai koettavaa kuin kirpputorillakaan, mutta isommille lapsille löytyi jos jonkinlaista aktiviteettia.

Meidän messusaaliiksemme jäi uuden tuttavuuden, Blingon ekopuuvillainen mekko & trikoopipo ja Outlet Expon puolelta löytyneet Changen rintaliivit päätähuimaavaan kahdentoista euron hintaan (ovh. 52,90e). Kävinpä vielä vaihtamassa yhden blogiarvontavoittoni toiseen tuotteeseen, mutta siitä kerron lisää myöhemmin.

Pakko muuten vielä sanoa, että aika monessa paikassa ei käynyt pankkikortti, joten ennen messuille suuntaamista suosittelen nostamaan käteistä rahaa mukaan ostoksia varten (trust me, ette halua jonottaa messarin automaatilla).
PS. Jos suuntaat vaunuin messuille, mutta pelkäät ihmismassassa luovimista nelivetona, suosittelen piipahtamaan Kantoliinayhdistyksen kojulla, joka on melko lailla heti messuhuoneen sisäänkäynnin luona. Sieltä saat lainata meiltäkin löytyvää Tulan ergonomista kantoreppua myös taaperokokoisena. Kantoliinayhdistyksen porukka auttaa repun laittamisessa ja antaa vinkkejä aina sen taittelemisesta pieneen tilaan ja vauvatuen käyttöön saakka. Kävelevä lapsi, joka pitää toisinaan nostaa huilimaan, on helppo nopeasti heittää selkään reppuun, eikä tarvitse puikkelehtia vaunujen kera ihmistungoksessa.
Sidontaohjeita liinoille ja muunlaista kantotietoutta on luonnollisestikin Kantoliinayhdistyksen standilla saatavilla myös. Suosittelen!

Onko muita messuille suuntaajia/suunnanneita? Tarttuiko mukaan mitään mielenkiintoista? Testasitko kantoreppua?

9 kommenttia:

 1. Kävin, näin, kannoin lasta repussa.:D(Ostinkin jotain mutta yhtyäkseni salaperäisyyden ilmapiiriin: "siitä lisää hieman myöhemmin ;) )

  VastaaPoista
 2. Mekin käytiin messuilla eilen...mukaan tarttui meidän 1v 4,5kkk tytölle micro-potkulauta! Aivan huippu menopeli...meidän tyttö tykkää kovasti! Hintansa arvoinen kapistus!

  VastaaPoista
 3. Hei oli tosi kiva törmätä! Harmi kun jousuin lukenemaan niin pian paikalta. Huutava nälkäinen vauva, imetykseen erittäin sopimattomat vaatteet ja sammaksen runtelevat tissit kun eivät ole paras mahdollinen yhdistelmä julkiimettämiseen lasten tuolilla, keskellä vikkainta kulkuväylää ;D ! Helmi pötkylä oli ihana!:)Minttu / MAMI GO GO

  VastaaPoista
 4. Onko tuossa kuvassa ipanaisen Anni? Näyttää niin kovin tutulta.

  VastaaPoista
 5. Mansikoita? Mansikoita! Yää, mäkin haluun :-D Kiitos vielä kerran ihastuttavasta seurasta teille molemmille! Treffataan pian uusiksi.

  VastaaPoista
 6. Voi, meidänkin olosuhteet oli mitä parhaimmat - lastenjakkaralla imettäminen ja kiukkuinen lapsi, ah... Elvis oli söpis livenäkin! Ja näin hänet itse asiassa ihan ikaa kertaa livenä, viimeksi mahan suojissa. ;)

  VastaaPoista
 7. Joo, mä ostin niitä kun lähdettiin pois, Tikkurilasta tosin vasta. Kuka sanoi, ettei ulkomaiset mansikat maistu hyviltä? Mä ainakin fiilistelin!Kiitos itsellesi! Ja ehdottomasti treffataan, jos olet saikulla selän takia niin voidaanhan me tulla sinnekin käymään? :)

  VastaaPoista
 8. Kääk! Mistä mä nyt oon äkkiä näin julkkikseksi tullut ;) Onneksi oli edullinen kuvakulma...

  VastaaPoista