Social Media Icons

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Huonotapainen

9 kommenttia , , , , , , Share It:

Rakas naapurini, jos luet tämän tekstin, tahdon tehdä tiedettäväksesi, että tänä aamuna pihalla kaikki ei ollut sitä miltä se näytti. Lapsi, jonka perässä juoksin, ja jonka nappasin tiukkaan, rakastavaan syleilyyni, oli omani. Olemme aloittaneet ulkoilun omalla pihallamme ja se on tyttäreni mielestä parasta mitä on ikinä keksitty. Siksi hän huutaa, rimpuilee ja yrittää kivuta vaunuista pois. En kidnapannut häntä. Nappasin kuvan muistoksi, jolla voin häväistä hänet ensimmäisen poikaystävän saapuessa kylään, koska sellaisia me äidit olemme. Julmia ja sydämettömiä. Onneksi koti on kutsuva ja lämmin, sen syleilyyn on aina ihana palata. Katso vaikka.

Kanssamme samoissa perhekerhoissa käyville vanhemmille haluaisin taasen täsmentää, että meillä kotona luetaan vauvakirjoja ja kootaan palikkatorneja. Me emme leiki hiuksistavetämisleikkejä tai opettele kaivamaan toistemme silmämunia kuopistaan.

Meillä asustaa aito ja roolia vetämätön voimakas persoona joka tulee juuri sellaisena kuin on. Uteliaana tutkijana ja lähdön hetkellä huutavana pentuna. Minä pyytelen anteeksi, kiellän ja komennan. Ja lenkkeilen. Jos se ensi kesänä kävelee, on minun parempi pysyä perässä.

9 kommenttia:

 1. Eikä aivan loistava kuva! :D

  VastaaPoista
 2. Hahaa! Meillä on reilun viiden kuukauden ikäinen paketti ja melkoinen rimpuilija jo nyt. Vaunuissa aina pipo silmillä ja mekkala on korvia huumaava, mikäli hommat eivät mene juuri niinkuin neiti tahtoo. Mutta ei välitetä, kyllä tähän maailmaan ääntä ja omaa tahtoa mahtuu!Oon seuraillut taustalla sun blogia jo vaikka kuinka pitkään. Sulla on ihanan selkeäsanainen tyyli, tykkään kovasti! Heitin sulle siitä syystä haasteen tuonne oman blogini puolelle. Käy tsekkaamassa. Kivaa viikonloppua ja ulkoiluja teille!http://mamma-arki.blogspot.com/2012/04/kymmenen-hyvan-mielen-asiaa.html

  VastaaPoista
 3. Onko nuo Emmaljungat ne uudet rattaat, joiden hankkimista mietit taannoin? Kerrotko niistä lisää?

  VastaaPoista
 4. Joo, täälläkin äänenvoimakkuus vaan kasvaa, muistan tuon pitäneen joulun alla (puolivuotiaana) ruuhkaisessa hypermarketissa megalomaanisen raivarin kassajonossa, huutaneen ja rimpuilleen siinä istuimessaan. Osaa ne pienetkin... ;)Kiitos haasteesta! Olen kovin huono vastaamaan niihin, koska en ikinä keksi mitään tähdellistä kerrottavaa ja saan osakseni vain "boooring"-kommentteja, mutta teen parhaani, kiitos!

  VastaaPoista
 5. Itse asiassa nuo on meidän Emmaljungan yhdistelmät. Käänsin kokeilumielessä taannoin vain naaman menosuuntaan ja outoa kyllä, sain hilattua teleskooppiaisaamme paljonkin enemmän kokoon, jolloin rattaista tuli pituussuunnassa sirommat. Kun tuon jalkajutun vielä saa alas, tulee rattaista oikeasti paljon pienemmän oloiset. Helmi tykkää matkustaa yleensä naama menosuuntaan, mutta väsyneenä tai eroahdistuspiikin koittaessa (ja erityisesti kaupassa kun pitää pysähtyäkin) ollaan tarvittu tuota heittoaisaa, eli jouduttu kääntämään kasvot taas työntäjään päin.Käytiin katsomassa Scootereita lastentarvikeliikkeessä mutta päätettiin vielä skipata. Onhan ne hienot, mutta me tarvitsemme isomman tavarakorin (nyt mukana kulkee lähes aina esim. kassillinen hiekkaleluja) ja kun aloin OIKEASTI miettimään, niin aika vähän meillä kuljetaan julkisilla niin että asia kovin häiritsisi ja autoonkin rattaita tarvitsee pakata harvemmin, matkarattaat kun on tarvittaessa. Olisihan ne Scooterit hienot, mutta puhuttiin, että juuri tässä taloudellisessa tilanteessa skipataan vielä ja ärsytetään ihmisiä julkisilla paikoilla leveillä vaunuilla (tosin en tiedä, ärsyttäisikö 10-15cm kapeammat vaunut yhtään sen vähempää..), voi olla, että jossain kohtaa sitten hankitaan selkeästi jotkut tosi pienet rattaat ilman kuomua (se on nytkin aina alhaalla), sitten kun tuo kävelee.

  VastaaPoista
 6. Meillä myös molemmat lapset rakastaa kaikkea ihan täysillä ja kun se mikä tahansa loppuu,sen kuule kyllä koko kaupungin osa sen tietää...

  VastaaPoista
 7. Meillä usein tullaan pihalta sisään huudon kera, joskus lapsi heittäytyy ihan löysäksi ja kannan sen ovesta tohon eteiseen makaamaan :) Ääntä mahtuu maailmaan ja parempi eläväinen ja tempperamenttinen lapsi kun vaisu ja sellainen kuka ei innostu mistään..

  VastaaPoista
 8. Hi, hii mikä kuva=) Itsellä tulee napattua aina niitä hyväntuulen kuvia, pitäisi varmaan myös napsia kiukuttelu kuvia niin saisi hauskempia muistoja=)

  VastaaPoista
 9. Ah, niin tuttua.Lastensuojeluilmoitusta odotellessa.t. äiti joka raahasi tänään VÄKISIN toisessa kainalossa KOVAAN ÄÄÄNEEN kirkuvan ja apua huutavan nelivuotiaan ja toisessa hymyilevän (toistaiseksi) vauvan pihalta sisälle

  VastaaPoista