Social Media Icons

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Valoilmiöitä

3 kommenttia , , , Share It:

Päiväunien päätyttyä parvekkeemme valtasi outo valoilmiö, joka muutti huonon päivän kulkua dramaattisesti.  Aurinko. Se sai vaunuissa heräilevän Helmin puhkeamaan nauruun, kurottelemaan vaunukuomua ja iloisesti vilkuttamaan tuulessa värisevälle koivulle. Helmi iloitsi kevätauringon ensimmäisistä säteistä vaunuissaan, minä kahvikuppi ja kamera kädessäni.
Näin pitkän pimeän ajan jälkeen tervetullut on sälekaihtimien raosta kurkkiva aurinko, joka saa koko kodin kylpemään valossa ja väreissä. Kukkiva perunanarsissi ilahduttaa tuoksullaan. Pääsiäinenkin on kohta, mikä tarkoittaa että taloutemme ainoa noita-akka, allekirjoittanut, saa ahtaa palmusunnuntaina mignon-munia syntisen paljon virpovien lasten loistaessa poissaolollaan. Fiilikseen päästäkseni leivoin tänäänkin mustikkapiirakkaa (laihdutuskuuri on menneen talven lumia. toim. huom.) ja vaihdoin valkoiset kynttilät keltaisiin.
Toppahaalari makaa käyttämättömänä kaapissa. Paraativälikausihaalari joutui palautukseen, tai oikeastaan vaihdettavaksi kokoa isompaan - kevätfiilikseni lisäksi myös lapseni tuntuu kasvavan huimaa vauhtia.

Mikä saa sinut kevätfiilikselle?

3 kommenttia:

  1. Toi toka kuva on ihana :)

    VastaaPoista
  2. Ihana Helmi, ihana aurinko, ihana kevätfiilis!Johanna

    VastaaPoista
  3. kyllä kevät fiiliksen saa aikaan tuo kaunis auringon paiste, lintujen laulu ja jotenkin tuntuu että pihalla tuoksuu kevät :)

    VastaaPoista