Social Media Icons

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Tavarain taikamaassa

8 kommenttia , , , , , , , Share It:

Kun Oi mutsi mutsi tiedusteli, olenko käynyt Tigerissa, hohotin ääneen itsekseni muistaen, että opiskeluaikana viikonloppu jos toinenkin tuntui olevan yhtä happy houria. Ommis ei kuitenkaan tarkoittanut ravintolaa, vaan tanskalaista pientavarakauppaa joka hiljan rantautui Itikseen. Jo nettisivujen selailu sai aikaan vakavia ostohimotuksia, jotka tyrmäsin kerta toisensa jälkeen loogisilla selityksillä pursuavista kaapeista ja mattiparasta kukkarossani.
Tänään minun piti kahvitella (lue: ikkunaostostella) ystäväni kanssa Itäkeskuksessa, mutta hän ei valitettavasti päässytkään, koska päiviä minuakin kiusannut päänsärky ihastutti häntäkin läsnäolollaan. Koska olin jo paikalla, astelin varovasti liikkeeseen sisään. Okei, silmät hehkuen, sormet syyhyten nappasin ostoskorin ja nautin kantoreppuun mätsäävästä, iloisen värikkäästä tavarataivaasta.

Menetin Tiger-neitsyyteni ja itsehillintäni. Olisin voinut raahata sieltä suurinpiirtein kaksisataa juttua kotiin, mutta päädyin vain ihastelemaan värikkäitä kärpässienivaloja ja säästöpossuja, raidallisia metallisalkkuja ja toinen toistaan ihanampia serviettejä. Ostin taloudellisen tilanteen sanelemana vain tarpeellista tavaraa, kuten paristoja, post-it-lappuja ja uuden herätyskellon rikki menneen tilalle (vaikka onhan meillä Helmi...). Ja sitten pari aivan ihanaa tavaraa, joista toisen esittelen vasta kun se(kin) on esillä.
Toinen herkkulöydöistäni on vaaleanturkoosi sirkussalkku, joka kustansi huimat kolme euroa. En olekaan varmaan aiemmin kertonut, mutta olen aivan koukussa erilaisiin salkkuihin ja matkalaukkuihin. Entuudestaan meiltä löytyi pastellisävyinen Pipa's Kidsin salkkusetti ja kaksi Kottaraiselta ostamaani oranssia salkkua.
Kuvassa vieressä näkyvä metallinen minipostilaatikko löytyi taannoin Valtterista kahdella eurolla ja raidallinen purkki sen vieressä on vanha leivinjauhepurkki, josta irrotin etiketin ja jonka teippasin päin honkia (kuvioteippejä sai Tigerista kolme eurolla).

Lisää löytöjä esittelen myöhemmin. Takuuvarmasti myös teen niitä myöhemmin. Olen budjetoinut jokaiselle kuukaudelle kaksikymmentä euroa hurvittelulle. Yleensä se valuu suklaajäätelöön, vuokraleffaan ja keittiön lasipurkkikokoelman täytteisiin. Tällä kertaa löysin jotain hyödyllistä, ihanaa. Pysyvää. Hypetän - tätä ja paria muuta megalöytöä!

Onko muita tiikerikaupan katsasteneita? Tai tiedättekö vastaavia tavarataivaita? Vaadin teitä jakamaan vinkkinne ja kokemuksenne!

8 kommenttia:

 1. No voi hitto sinun ja mutsi mutsin kanssa.... ;)Seuraan teidän blogeja ja myöskin jalanjälkiä.onneksi kerrotte kaikista hyödyllisistä ja vähemmänkin hyödyllisistä täällä.Ihanaa ku ootte <3Pakko se nyt on tonne itikseenKIN raahauduttava.

  VastaaPoista
 2. No voi apua. Vinkkejä en osaa antaa, mutta kiitän vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Työmatka kulkee useasti Itiksen Tigerin ohi, ihanan suloinen kauppa :) paljon hyödyllistä halvalla, olematta kuitenkaan krääsää. Ilmeisesti Kamppiin avataan Tiger myös!

  VastaaPoista
 4. Me just yks päivä dösästä (kamppi) noustessa hihkuiltiin kaverin kans et Tiger tulee suomeen! Mut näköjää se onki jo, itikses :)

  VastaaPoista
 5. Haha, mä nauroin ihan kyynelissä kun vastasit et "joo, mut en oikeen muista siitä mitään ku olin kännissä" ku kysyin ookko käyny Tigerissä :D :DSiellä saa siis ihan tosissaan pitää kiinni lompakostaan ja hokea mantraa "kaikki mikä on halpaa ei ole tarpeellista". Meille tuli perhana soikoon jo toinen pankki sieltä. On pupu ja sieni.

  VastaaPoista
 6. Oi vitsi, ihania! Nyt vaan tulee asuttua niin kaukana itiksestä, ettei sinne saakka tule varmaan mentyä. Vaan kuulin tosin, että se olisi tulossa Kamppiinkin. Sehän sopii!

  VastaaPoista
 7. O-ou, pakko saada tuo pieni matkalaukku! Onneksi se ei oo tuon kalliimpi :) Näinköhän uskallan mennä tuonne kauppaan ollenkaan, voi olla että sieltä tarttuu matkaan paljon muutakin enemmän tai vähemmän tarpeellista....:)

  VastaaPoista