Social Media Icons

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Menossa

5 kommenttia , Share It:
On kevät. Ainakin kohta, ihan kohta. Koti saa kylpeä väreissä. Suunnittelen mustavalkoisen torkkupeiton vaihtamista luonnonvalkoiseen, sohvatyynytkin saivat jo kliseisestä keltaisesta osakseen. Kanvastaulu nojaa eteisen kaappiin. Seinä ei kuitenkaan ole tyhjä, tietenkään. Ostin kahdet kehykset. Toiset olivatkin liian suuret, toiset liian pienet. Käytin viimeiset liikenevät eurot niihin. Fiilasin ja tuunasin. Niiden on pakko sopia, innoissani avasin jo kääreet. Tyhmä minä.
Migreeni on kulkenut koko päivän matkassani, mutta nyt alkaa helpottaa, kai.

H. on lomalla tämän viikon. Olen nukkunut pitkään, ottanut pitkiä suihkuja. Olen ollut avaamatta konetta, kännykkää. Minä olen ollut hidas, Helmi nopea. Kävelee pitkin tukia ja tirskuu. Konttaaminen on so last season.

Kerron kaiken tämän, jos vaikka ihmettelitte, mihin katosin. En veny minnekkään. Ja vaikka mihin.

5 kommenttia:

 1. Migreeni on tuttu, joskin ikävä kaveri näin keväisin..

  VastaaPoista
 2. mä tarvisin 100x70 kehyksen. Oisko isompi mulle sopiva?

  VastaaPoista
 3. Kivaa lomaa, toivottavasti siellä päin Suomea on yhtä aurinkoista kuin täällä pohjoisessa! Peukku blogillesi, se on yksi suosikeistani! :) terkuin melkein samanikäisen tytön äiti Noushka Sukat on sillä makkaralla -blogista

  VastaaPoista
 4. Hauskaa lomaa teille!Kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 5. Joo, sen kokoset Ribban-kehykset ostin. Sain se toisenkin julisteen itse asiassa istumaan ihan hyvin tuohon, laitoin vaan keltaista hyllypaperia kehystämään kuvaa. Hätä keinot keksii. :)

  VastaaPoista