Social Media Icons

torstai 1. maaliskuuta 2012

Hienovarainen vihjaus & plan B

3 kommenttia , , , , , Share It:


Eilen oli karkauspäivä, helmikuun kahdeskymmenesyhdeksäs. Karkauspäivä on perinteisesti ollut päivä, jolloin naisetkin ovat voineet kosia miehiä. Pakit antaneiden miesten on kuulunut kustantaa henkisestä kivusta ja särystä hamekangas epäonnekkaalle kosijalleen.

H. kosi minua kaksi ja puoli vuotta sitten, enkä nähnyt tänään(kään) tarvetta uusinnalle. Hääpäivänä se sentään olisi ollut makea, varmaan sulhonikin mielestä, kun hääpäivää voitaisiin viettää romanttisesti vain joka neljäs vuosi. Hääpäivä on päätetty ja sinne on matkaa pari vuotta, mikä tarkoittaa tietenkin hääpäiväin juhlinnassa vuotuisia ravintolaillallisia ja timanttikorvakoruja. Tai herkkiä tunnustuksia kynttilänvalossa.
Tänään aamuyöllä, kun hän heräsi vessaan ja minä tuijotin kattoa, ehdotin hänelle, että karkaisimme naimisiin tänään, salaa. Vastaukseksi sain vain "mulla on tentti ja hirveä vessahätä", mikä ei tietenkään suoranaisesti tarkoita kieltävää vastausta. Kaivoin esiin äitini vanhan morsiushiuskoristeen. Varmuuden vuoksi.

Pidimme siis kiinni vuoden 2014 syyshäistä. Vielä on matkaa.

3 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Sä kirjotat aina niin ihanasti :) Mäki haluaisin jo varman hääpäivän, mut sitä saan kyllä odotella vaikka kihloissa ollaankin :D

    VastaaPoista
  2. mun työkaverilla on avokkinsa kanssa vuosipäivä karkauspäivänä. tänä vuonna viettiin kaksi vuotispäivää. :D

    VastaaPoista
  3. Vielä on teillä matkaa. Mä kosin siippaani neljä vuotta sitten karkauspäivänä, vain neljän kuukauden seurustelun jälkeen. Krkasin itse toiseen kaupunkiin viettämään tyttöjen viikonloppua. Koko illan olin tulisilla hiilillä, millaisen vastauksen runomuotoon puettuun perinteiseen kosiokirjeeseeni saan. Puolta vuotta myöhemmin astelimme avion auvoisaan satamaan. Tosin idea häistä syttyi vain kuukautta aiemmin, mutta hyvinhän siinä ehti kutsua lähimmät mukaan juhlimaan ja löytää sopivat juhlatamineet. Jälkimmäinen tosin osoittautui haasteellisimmaksi osuudeksi koko jutussa.

    VastaaPoista